The incredible Sony MH1 /MH1c!

Ευχαριστω,τα παραγγειλα λοιπον ετσι,και αν τα προλαβω,προλαβα :-) Ευχαριστω και τον Send που το εβαλε εδω.

Στην τιμη αυτη δε μπορουσα να μη κανω την κινηση με ολα τα καλα λογια που διαβαζω.Αν τελικα δε με βολεψει η in ear εφαρμογη,το πολυ πολυ να τα δωρισω σε κοντινο μου προσωπο :-)

Σταυρο να σε ξαναβαλω να μου πεις τι να περιμενω απο το μοντελο που παραγγειλα σε παρελκομενα/κολπα με δετηρες και οτι αλλο εν περιληψει ή πολλα θελω :flashbang:

Θα χρησιμοποιηθει με ipod nano 5th generation

χαχαχα, είδα πριν λίγο το νέο στα μαιλς μου και είπα να μπω να ενημερώσω .... αλλά παικταράδες μου, τίποτε δεν σας ξεφεύγει ...

Ευχαριστω,τα παραγγειλα λοιπον ετσι,και αν τα προλαβω,προλαβα :-) Ευχαριστω και τον Send που το εβαλε εδω.

Στην τιμη αυτη δε μπορουσα να μη κανω την κινηση με ολα τα καλα λογια που διαβαζω.Αν τελικα δε με βολεψει η in ear εφαρμογη,το πολυ πολυ να τα δωρισω σε κοντινο μου προσωπο :-)

Γιάννη άντε μεγειά σου!! και μην φοβάσαι, εγώ έχω πρόβλημα με τα αυτιά μου είναι μικρά και όλα με ενοχλούν... αυτά όμως είναι μικρά και έχουν (με την κατάλληλη σιλικόνη) εξαιρετική εφαρμογή και δεν με κουράζουν καθόλου ακόμα και για ώρες...

Γιάννη άντε μεγειά σου!! και μην φοβάσαι, εγώ έχω πρόβλημα με τα αυτιά μου είναι μικρά και όλα με ενοχλούν... αυτά όμως είναι μικρά και έχουν (με την κατάλληλη σιλικόνη) εξαιρετική εφαρμογή και δεν με κουράζουν καθόλου ακόμα και για ώρες...

Ευχαριστω Χρηστο :-)

Ηταν πολυ καλη τιμη για να μην τα παραγγειλω :-)

Αυτα τα ακουστικα τελικα θα τα εχουμε ολοι εδω στο avclub!

Όλα οκ,εμένα μόλις τώρα μου επιβεβαίωσε και την διαθεσιμότητα.
Καλή τύχη στους υπόλοιπους!

Γυρνάω από τη δουλειά, μπαίνω στο e-shop να δω την προσφορά της ημέρας.
Βλέπω τα ακουστικά.
Κάτι μου θυμίζουν. Λες;
Μπαίνω, βλέπω μόνο τον τίτλο του νήματος για να το σιγουρέψω.
add to cart x2 :earmuffs:
Ανοίγω το νήμα και βλέπω 4 νέες σελίδες σχετικά με την προσφορά :music-smiley-005:

Παράγγειλα 4! :a0210:
Τα 2 για δώρο. Να έχουμε να σφάζουμε! :laugh:

Από το e-shop μου είπαν, ότι περιμένουν παραλαβή 22/11.

Σταύρο και πάλι να είσαι καλά. -bye-

Last edited:
Ωραία, εχετε από 17 ο καθενας κι εμεις ούτε 1....

Να χαρείτε την Δημοκρατία του forum!

:p

Απάντηση: Re: The incredible Sony MH1 /MH1c!

Προλαβαίνεις δεν προλαβαίνεις!

Απάντηση: Re: The incredible Sony MH1 /MH1c!

Χτύπααααααααααααα,το έβγαλαν το 'εξαντλήθηκε' που είχαν κρεμάσει το μεσημέρι...