The incredible Sony MH1 /MH1c!

Παιδιά, όχι υπερβολές, τα ακουστικά αυτά παίζουν καλά... πολύ καλά...αλλά μέχρι εκεί... μην τρελαθούμε και ξεχάσουμε αυτά που ξέρουμε (και ακούμε δλδ...)... δεν έχουν το εύρος σκηνής και περιγραφή, λεπτομέρεια μικρο/μακρο δυναμικά ενός μεγάλου και καλού ακουστικού...-bye-

είπαμε Χρήστο: είναι υπερβολές.
Πλην όμως η αλήθεια είναι ότι όταν θέλω να ακούσω τον τελευταίο καιρό το χέρι διαλέγει μόνο του αυτά....

Παιδιά, όχι υπερβολές, τα ακουστικά αυτά παίζουν καλά... πολύ καλά...αλλά μέχρι εκεί... μην τρελαθούμε και ξεχάσουμε αυτά που ξέρουμε (και ακούμε δλδ...)... δεν έχουν το εύρος σκηνής και περιγραφή, λεπτομέρεια μικρο/μακρο δυναμικά ενός μεγάλου και καλού ακουστικού...-bye-
Αυτο έγραψα και εγω ότι παίζουν χειρότερα απο τα 701. Τωρα¨ που ξανά κοιταω την πρόταση μου δε το διατύπωσα και τόσο καλά....

Θα γράψω 2 λόγια για το δικό μου ζευγάρι, εξετάζοντάς το για αρχή σαν "hands free".

Είναι 100% άχρηστο.

- Τα ακουστικά πέφτουν από τα αυτιά λόγω του βάρους του καλωδίου.
- Το ίδιο το καλώδιο είναι εξαιρετικά άβολο.
- Το χειριστήριο, εκεί που είναι, είναι επίσης 100% άχρηστο. Για να το πιάσεις θα ξηλώσεις το ακουστικό από το αυτί σου.

Οπότε, τα 10 παρά κάτι που ζητάνε είναι πάρα μα πάρα πολλά.

Απαράδεκτο προϊόν, για την χρήση που προορίζεται.

Τώρα, σαν ποιότητα ήχου αν ξεπεράσουμε όλα τα παραπάνω, δεν είναι άσχημα. Αλλά προσωπικά δεν πρόκειται να μπω στη διαδικασία να ασχοληθώ με "χέριασμα". Βαριέμαι.

Όντως τα c που έχω ειναι εντελώς άβολα ως hands free. Στον ήχο ειναι πολύ ευχάριστα, παίζουν πάνω απο τα χρήματα τους συγκρινόμενα πάντα με ακουστικα ίδιου τύπου. Στο μέγεθος σκηνής ειναι αστείο να τα συγκρίνω με καλά ανοιχτού τύπου.

Re: Απάντηση: The incredible Sony MH1 /MH1c!

Απ' ότι βλέπω... στων MH1c την ποδιά σφάζονται παλικάρια!

λάθος το κατάλαβες... στην ποδιά των παλικαριών σφάζονται MH1c... :flipout:

Πάντως εγώ το να ακούσω σωστά το ξέγραψα.
Στην EMU παίζουν πάρα πολύ όμορφα αλλά σιγά λόγω αντίστασης,στο iPhone παίζουν ακόμα πιο σιγά και πολύ μέτρια ηχητικά,στο μόνο που βαράνε ικανοποιητικά είναι στην onboard αλλά με κακό ήχο.
I give up.

Re: Απάντηση: The incredible Sony MH1 /MH1c!

Πάντως εγώ το να ακούσω σωστά το ξέγραψα.
Στην EMU παίζουν πάρα πολύ όμορφα αλλά σιγά λόγω αντίστασης,στο iPhone παίζουν ακόμα πιο σιγά και πολύ μέτρια ηχητικά,στο μόνο που βαράνε ικανοποιητικά είναι στην onboard αλλά με κακό ήχο.
I give up.

don't give up.
πάρε αυτό.

http://www.fiio.gr/index.php?route=product/product&path=60&product_id=50

Είσαστε μεγάλοι πειρασμοί...
Άντε να δούμε...
(Το Ε06 που είναι μαυρούλι θα πάρω,θα κάνω προκοπή ή θα σας τα χαρίσω πακέτο; )
Πρέπει να πάρω και το L9 μαζί,έτσι;

Last edited: