The incredible Sony MH1 /MH1c!

Μιας και το καλοκαιρι στις διακοπες δεν μπορω να φοραω τα over ear ακουστικα μου, σκεφτομουν οτι θα ηταν ωραια να παρω και εγω κανα sansa clip και να γινει αχτυπητο φορητο πακετακι με τα sony. (γιατι απο το κινητο δεν...)

Εχει άλλη μια προσφορά σε σονυ ακουστικά το σονυ σεντερ Ηρακλείου. Θα την βάλω το απόγευμα. Και παίζει με όλα τα κινητά.

Απάντηση: Re: The incredible Sony MH1 /MH1c!

Δεν μπορώ να χωνέψω απο ΠΟΥ στο δια... βγαίνει τόσο μπασο
ελα ντε ???????? και καθαρο μπασο οχι ''βρομικο''
εχω παθει πλακα ..... σημερα τα πηρα και εγω,,,,, τα δουλευω με iphone 4ς και δουλευουν κανονικα χωρις πατεντες (σαν ακουστικα μονο, χωρις χειρισμους)
και πανω που σκεφτομουν κατι ηχητικες αναβαθμησεις βλεπω να καθηστερουν με 8,80Ευρο ακουω ηχο, και καλο ηχο !!!!!!!

Δεν θελω να φανει καπως αλλα εδω και μια εβδομάδα ακουω μονο με το s3 και το e18 spotify με στοκ ΜΗ1 και ανταπτορα turbo x και μου έρχεται να πουλησω ολο τον εξοπλισμό μου
Αυτό ήθελα να πω και γω. Με ένα s3 , τα sony και το spotify έχω μία απολαυστική εμπειρία. Και δεν έχω προσθέσει ενισχυτή ακόμα λόγω φορητότητας. Αλλά κάποια στιγμή με βλέπω προς κανένα λιλιπούτειο με χαμηλή αντίσταση.

Αν κάποιος ενδιαφέρεται να ανταλλάξει τα λευκά του mh1 ακουστικά με, μαύρα mh1 ας μου στείλει μήνυμα. Eννοείται ότι είναι αχρησιμοποίητα αφού ακόμα δεν έχω πάει καν να τα παραλάβω!

Last edited:

Παιδιά λέω να τα αγοράσω για το ZTE v967s και αργότερα μπορεί να πάρω ένα MP3 (sansa clip + or zip ) αλλά τι θα χρειαστώ να τους κάνω για παίξουν στο κινητό μου (το ξέρω ότι έχει απαντηθεί σε παλαιότερο ποστ

Απάντηση: Re: The incredible Sony MH1 /MH1c!

Παιδιά λέω να τα αγοράσω για το ZTE v967s και αργότερα μπορεί να πάρω ένα MP3 (sansa clip + or zip ) αλλά τι θα χρειαστώ να τους κάνω για παίξουν στο κινητό μου (το ξέρω ότι έχει απαντηθεί σε παλαιότερο ποστ

Αν δεν παίζουν σκετα με που θα τα συνδέσεις,βρίσκεις έναν τρόπο να κρατάς πατημένο το κεντρικό κουμπάκι (ένα ταιραπ ή κάτι τέτοιο) και αυτό είναι όλο.

θελω να πω ενα μεγαλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΤΡΥΠΗ
ξενυχτησα χθες ακουγοντας μουσικη δεν ηθελα να τα βγαλω απο τα αυτια μου
μπορει για εσας να ειναι κατι συνηθησμενο αυτη η ποιοτιτα, αλλα για μενα που τωρα ξεκινω το ταξιδι
ηταν μια φοβερη ακουστικη εμπειρια
παρηγγηλα αλλο ενα τεμ για καβατζα
αρχιζω να καλομαθαινω μου φαινεται και θα εχουμε φασαριες με την συζυγο γιατι για να πιασω αυτη την ποιοτιτα
ηχου σε ηχοσυστημα σπιτιου θα πρεπει
Α) να δαπανηθουν αξιολογα ποσα αλλα αυτο ....... ψιλοπαλευεται
β) και να γινουν καποιες χωροταξικες αλλαγες ......εδω θα γινει σφαγη λολολολλ

Re: Απάντηση: Re: The incredible Sony MH1 /MH1c!

Αν δεν παίζουν σκετα με που θα τα συνδέσεις,βρίσκεις έναν τρόπο να κρατάς πατημένο το κεντρικό κουμπάκι (ένα ταιραπ ή κάτι τέτοιο) και αυτό είναι όλο.

Μερικοι θυμαμαι οτι ειχαν βαλει απο πανω καποιο αλλο καλωδιο αλλα δεν θυμαμαι το λογο (ειχα διαβασει παλια ολο το θεμα αλλα δεν θυμαμαι τα περισσοτερα)

Γνωρίζουμε κάποιον οικονομικό φορητό ενισχυτή με χαμηλή αντίσταση εξόδου ώστε να οδηγει ικανοποιητικά τα sony? Λεγοντας οικονομικό μέχρι τα 100 ευρώ .Η μπαταρία για φορητότητα απαραίτητη προϋπόθεση.

Όχι αυστηρά φορητός: Objective 2, μεταχειρισμένος (?).
Εναλλακτικά, το Sansa Clip+ έχει ενσωματωμένη τη δυνατότητα (απόλυτου) οδήγησης των ΜΗ1.
Ο supersonic (ή ο Chris1967) ίσως γνωρίζει κάτι άλλο.

Υπαρχουν διάφορα φορητα μοντέλα της fiio αρχίζοντας απο 30 ευρω φτάνοντας σχεδόν τα 200. Ολα με ιδια αντισταση εξοδου.
Εγω πρόσφατα ακούω με τον Ε18 που παράλληλα ειναι και DAC και usb otg ΚΑΙ εναλλακτική πηγη φόρτισης 3.5ΑΗ για το κινητό σας.
Νομιζω τιμη καταλόγου γυρω στα 160.
Εχω εγκαταλείψει το κανονικο συστημα εδω και μερες...

Όχι αυστηρά φορητός: Objective 2, μεταχειρισμένος (?).
Εναλλακτικά, το Sansa Clip+ έχει ενσωματωμένη τη δυνατότητα (απόλυτου) οδήγησης των ΜΗ1.
Ο supersonic (ή ο Chris1967) ίσως γνωρίζει κάτι άλλο.
Ευχαριστώ για την απάντηση!
Το θέμα μου είναι ότι θέλω να τα χρησιμοποιήσω με το galaxy s3 ή εναλλακτικά με nexus 7 λόγω spotify. Κοίταξα και τους fiio έχουν κάποια ενδιαφέροντα μοντέλα.
Το μόνο που με προβληματίζει είναι που έχουν ως recommended impedance 16-150 ohm μήπως είναι οριακά στην οδήγηση. Αλλά είδα αντίσταση εξόδου 0,3 ohm οπότε θα είναι μία χαρά.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ για το συγκεκριμένο topic!! Πλέον μπορούμε και ακούμε πολύ ποιοτικά και το κυριότερο σε όλα τα μέρη λόγω της φορητότητάς τους.

Υπαρχουν διάφορα φορητα μοντέλα της fiio αρχίζοντας απο 30 ευρω φτάνοντας σχεδόν τα 200. Ολα με ιδια αντισταση εξοδου.
Εγω πρόσφατα ακούω με τον Ε18 που παράλληλα ειναι και DAC και usb otg ΚΑΙ εναλλακτική πηγη φόρτισης 3.5ΑΗ για το κινητό σας.
Νομιζω τιμη καταλόγου γυρω στα 160.
Εχω εγκαταλείψει το κανονικο συστημα εδω και μερες...
Καλά το e18 είναι top για φορητό.
Εγώ κοιτάω για κάτι αρκετά πιο οικονομικό , απλά δεν έχω καταλήξει αν θα πάω σε dac+amp ή απλό ενισχυτή. Μία λύση του τύπου e07k που βγάζει 250mw στα 16 ohm θα ήταν επαρκής για τα sony?

Παντως ειλικρινά ασχέτως απαγορευτικής έντασης τα σονυ μπορουν να δεχτουν σχεδόν ολο τον Ε18