ελα ντε ???????? και καθαρο μπασο οχι ''βρομικο''Δεν μπορώ να χωνέψω απο ΠΟΥ στο δια... βγαίνει τόσο μπασο
Αυτό ήθελα να πω και γω. Με ένα s3 , τα sony και το spotify έχω μία απολαυστική εμπειρία. Και δεν έχω προσθέσει ενισχυτή ακόμα λόγω φορητότητας. Αλλά κάποια στιγμή με βλέπω προς κανένα λιλιπούτειο με χαμηλή αντίσταση.Δεν θελω να φανει καπως αλλα εδω και μια εβδομάδα ακουω μονο με το s3 και το e18 spotify με στοκ ΜΗ1 και ανταπτορα turbo x και μου έρχεται να πουλησω ολο τον εξοπλισμό μου
Παιδιά λέω να τα αγοράσω για το ZTE v967s και αργότερα μπορεί να πάρω ένα MP3 (sansa clip + or zip ) αλλά τι θα χρειαστώ να τους κάνω για παίξουν στο κινητό μου (το ξέρω ότι έχει απαντηθεί σε παλαιότερο ποστ
Αν δεν παίζουν σκετα με που θα τα συνδέσεις,βρίσκεις έναν τρόπο να κρατάς πατημένο το κεντρικό κουμπάκι (ένα ταιραπ ή κάτι τέτοιο) και αυτό είναι όλο.
Ευχαριστώ για την απάντηση!Όχι αυστηρά φορητός: Objective 2, μεταχειρισμένος (?).
Εναλλακτικά, το Sansa Clip+ έχει ενσωματωμένη τη δυνατότητα (απόλυτου) οδήγησης των ΜΗ1.
Ο supersonic (ή ο Chris1967) ίσως γνωρίζει κάτι άλλο.
Καλά το e18 είναι top για φορητό.Υπαρχουν διάφορα φορητα μοντέλα της fiio αρχίζοντας απο 30 ευρω φτάνοντας σχεδόν τα 200. Ολα με ιδια αντισταση εξοδου.
Εγω πρόσφατα ακούω με τον Ε18 που παράλληλα ειναι και DAC και usb otg ΚΑΙ εναλλακτική πηγη φόρτισης 3.5ΑΗ για το κινητό σας.
Νομιζω τιμη καταλόγου γυρω στα 160.
Εχω εγκαταλείψει το κανονικο συστημα εδω και μερες...
Κατάλαβα. Αρχίζω οικονομίες !!Παντως ειλικρινά ασχέτως απαγορευτικής έντασης τα σονυ μπορουν να δεχτουν σχεδόν ολο τον Ε18
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.