Kosh
AVClub Fanatic
Δυστυχώς δεν είδα στο (ψευτο)IMAX της Στοκχόλμης, αλλά σε νορμάλ επαρχιακό.
Θα ήθελα να το δω σε μεγαλύτερη οθόνη με καλύτερο ήχο, αλλά δεν δίνω 37€ για αυτό..
37 ευρω εχει το ΙΜΑΧ τικετ εκει ?
Δυστυχώς δεν είδα στο (ψευτο)IMAX της Στοκχόλμης, αλλά σε νορμάλ επαρχιακό.
Θα ήθελα να το δω σε μεγαλύτερη οθόνη με καλύτερο ήχο, αλλά δεν δίνω 37€ για αυτό..
Τάχαμου στο Rigoleto έχουν τα 70mm, εκεί έψαξα.20 ευρώ εγώ βλέπω το εισιτήριο στην IMAX στην Στοκχόλμη. Το ακριβό κιόλας.
Την έχω δει την ταινία, για δεύτερη φορά αναφέρομαι.Τέτοιες παραγωγές βγαινουν μία στα 5 χρονια, τα 10-20 € στο εισιτήριο κοιτάμε;
Το digital σε τι θα βγει ;
Πιθανολογώ κατά 80% 1.78:1 για να γεμίζει η τηλεόραση, αλλά δίνω και 19% για το 1.90:1 που παίζει στα faux IMAX. Κρατάω και ένα 1% για το original, αλλά δε νομίζω ο Nolan να μας κάνει τη χάρη, ο τύπος έχει δείξει επανειλημμένα ότι θέλει να μας στέλνει σινεμά.Ακομα ειναι νωρις για να μαθουμε
Λογικό εφόσον γυρίστηκε σε 4:3 κάδροΣαν να βλέπεις άλλες ταινίες. Που έχει είπαμε 70mm, Πράγα ? Καιρό έχω να πάω μια βόλτα…
Υπάρχει περίπτωση κάποια στιγμή να δούμε κανένα ‘Directors Cut’ ;
Έχει ακουστεί τπτ;
Να και κατι που μαθαμε σημεραΈχω διαβάσει ότι στην Ιαπωνία η ταινία θα αρχίσει να προβάλλεται από Σεπτέμβριο
Το είχα γράψει σε κάποιο Post πριν αρκετές σελίδες, ίσως να σβήστηκαν κάποια, όταν μπουν και αυτές οι χώρες θα εκτοξεύσουν και άλλο τα εισιτήρια, ήδη κρατάει πολύ καλά, Παρασκευή εχτές 26εκ. Εισπράξεις στην Αμερική, φοβερό νούμερο για ταινία που παίζεται πατημένη εβδομάδα. Δεν θα μου κάνει εντύπωση αν η ταινία καποια στιγμή τον Οκτώβρη πατήσει και το 1,5δις σε εισπράξεις, σίγουρα πάντως θα γίνει η πιο επιτυχημένη εμπορικά ταινία του Νολαν. Απόλυτη επιτυχία το όλο Project και μπράβο στο Νολαν, που τολμησε και πέτυχε.Εντωμεταξύ, η Ιαπωνία αντιπροσωπεύει το 5% των εισιτηρίων παγκοσμίως και η Κίνα το 22%, όπου οι προβολές της «Οδύσσειας» ξεκινάνε στα μέσα Αυγούστου! Το ίδιο και η Νότια Κορέα (με 2%), στις αρχές Αυγούστου. Χονδρικά, το 30% του εν δυνάμει κοινού δεν έχει καν πρόσβαση στην ταινία ακόμα...
πηγη για στατιστικά
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.