Θηλαστε γιατι χανομαστε !!

Re: Απάντηση: Θηλαστε γιατι χανομαστε !!

Εγω ξερω πολυ καλα τι λεω.

Τατιανα μου, κανε οτι θελεις εσυ στη ζωη σου. Εγω δεν θα σου κανω υποδειξεις.
Ξερω γυναικες που συμφωνουν μαζι σου, και αλλες που χ@στηκ@ν για επαναστασεις, και εχουν αλλες αναγκες . Αν εισαι ευτυχισμενη με τις επιλογες σου, εμενα μου φτανει και μου περισσευει.

Μα αγαπητέ μου δεν μιλάμε ή δεν θα έπρεπε να μιλάμε για επαναστάσεις αλλά για απλά ανθρώπινα δικαιώματα.

Τίποτε περισότερο και τίποτα λιγότερο. Δεν ξεκινάω καμμιά επανάσταση, κάνω τη δουλειά μου, προσπαθώ να περνάω καλά, να διαβάζω κανένα βιβλίο να ξεστραβώνομαι, να ακούω καμμιά μουσική της προκοπής, να κάνω κανένα ταξιδάκι και ελπίζω κάποτε να είμαι σε κατάσταση ψυχολογική σωματική και συναισθηματική και κάνω οικογένεια.

Απλά πράγματα........

Απάντηση: Re: Απάντηση: Θηλαστε γιατι χανομαστε !!

Μα αγαπητέ μου δεν μιλάμε ή δεν θα έπρεπε να μιλάμε για επαναστάσεις αλλά για απλά ανθρώπινα δικαιώματα.

Τίποτε περισότερο και τίποτα λιγότερο. ...

Τοτε να σου αναφερω οτι εισαι εκτος θεματος. Το θεμα μιλαει για το αρθρο που μιλαει για θηλασμο, οχι για ανθρωπινα δικαιωματα

Λοιπόν.Θηλασμός maximum μέχρις τον 6ο μήνα.Μετά άλλου είδους ντάντεμα.
Και οι άντρες να προσέχουν τίς λεχώνες γυναίκες τους..
Είναι σέ πολύ δύσκολη φάση.Χρειάζονται στοργή και υποστήριξη..
Και οι καινούριοι μπαμπάδες νά αποδέχονται ότι για ένα διάστημα τουλάχιστον έξι μηνών θα είναι σέ δευτερη μοίρα,γιατί οι καινούριες μαμάδες ,δικαίως εστιάζουν στο μωρό..Οπως και γιά ένα διάστημα αισθάνονται ότι δέν είναι αρεστές λόγω τών αλλαγών πού έχει επιφέρει η εγκυμοσύνη στό σώμα τους..
Μετά απαιτείται αναδιάταξη στό ζευγάρι γιατί ο μικρός-ή εισβολέας αλλαζει τήν ζωή στό σπίτι...
Κατανόηση και συζήτηση γιά τίς καινούριες ανάγκες πού διαμορφώνονται..
Και τα πράγματα ,παρά τίς δυσκολίες τών σύγχρονων συνθηκών,έχουν πιθανότητες να πάνε καλά....
Τά σέβη μου..

Κοινως, ας μιλησουμε για τον γυναικειο θηλασμο και για οτι γραφει το αρθρο σε μια ΝΕΑ προσπαθεια να μεινουμε εντος θεματος..Σπυρο

Edit: Ευχαριστω Σπυρο (:aktion033: αφου επιμενει καποια ψυχη...)

Last edited:
Αχ σταματήστε να λέτε για την Ουνέσκο και τα ανθρώπινα δικαιώματα, γιατί μου έρχεται στο νου ο Χάρρυ Κλυν που διάβαζε το βιβλίο στην ταινία ("-Με λένε Αρτέμη...") και θα με πιάσουν βραδιάτικα τα γέλια

:flipout::flipout:

Ως πότε το γάλα των παιδιών της Αφρικής θα το πίνουν μικρά, χαδιάρικα γατιά, φιλέσπλαχνων ανθρώπων?

:flipout::flipout:

Κοινως, ας μιλησουμε για τον γυναικειο θηλασμο και για οτι γραφει το αρθρο σε μια ΝΕΑ προσπαθεια να μεινουμε εντος θεματος..

Ψηφίζω υπέρ.Αλλά να ενημερώνεται και ο σύζυγος γιά την κουραστική συχνά διαδικασία..
Είμαι αντίθετος στήν υπερβολική παράταση τού θηλασμού..
Δεν πιστεύω οτι τα παιδιά πού θηλάζουν είναι πιό ευφυή..
Ισως οι μανάδες πού θηλάζουν εάν μπορούν απο ιατρικής απόψεως να είναι πιό ευφυείς..;)
Ξαναμπήκα στό θέμα σύντροφε....:drummer:

Και πού να κόψουν το θηλασμό σε 6 μήνες οι χελώνες... σε αυτές 6 μήνες κρατάει η μια συνεδρία... και μάλιστα από τη μία θηλή μόνο.:flipout:

Λοιπόν.Θηλασμός maximum μέχρις τον 6ο μήνα.Μετά άλλου είδους ντάντεμα.
Και οι άντρες να προσέχουν τίς λεχώνες γυναίκες τους..
Είναι σέ πολύ δύσκολη φάση.Χρειάζονται στοργή και υποστήριξη..

Αυτό εννοούσα..:flipout::flipout:

Απάντηση: Re: Θηλαστε γιατι χανομαστε !!

Και πού να κόψουν το θηλασμό σε 6 μήνες οι χελώνες... σε αυτές 6 μήνες κρατάει η μια συνεδρία... και μάλιστα από τη μία θηλή μόνο.:flipout:

Πάντως η UNESCO γιορτάζει και τήν εβδομάδα Μητρικού Θηλασμού..Δεν μιλάει μόνον γιά τήν ισότητα...www.mammyland.com
Ετσι γιά νά σκάσεις από τό κακό σου..:flipout::flipout:

Re: Απάντηση: Re: Θηλαστε γιατι χανομαστε !!

Πάντως η UNESCO γιορτάζει και τήν εβδομάδα Μητρικού Θηλασμού..Δεν μιλάει μόνον γιά τήν ισότητα...www.mammyland.com
Ετσι γιά νά σκάσεις από τό κακό σου..:flipout::flipout:

μήπως μπερδεύεις τα quotes?
Εγώ γιατί να σκάσω? Γάλα έχω? :flipout: