Αγαπητοί φίλοι
Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub για το 2026
Την Κυριακή, 1/3/2025 και ώρα 13:30 στο εστιατόριο "Το Ψαρονέφρι" θα πραγματοποιήσουμε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μας για το 2026.
Το εστιατόριο βρίσκεται στο Μαρούσι, Πέλικα 64, Τηλ.: 210 2824531
Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.
Καλοδούλευτα Δημήτρη, το υποπτευομουν ότι θα την χτυπήσεις άμεσα τη σκούπα. Η 18lt θα κάνει κάνα χρόνο να γεμίσει τη σακούλα με τις μικροκατασκευές, εκτός και αν μαζεύεις και ροκανιδι πλάνης. Ο ανταπτορας (συστολή) δεν υπήρχε στην δικιά μου, συνοδεύεται μόνο από τα πολύ βασικά ως πιο μικρό μοντέλο.
Τον ποντικό της b&d έλεγα να τον πάρω κι εγώ, αλλά τελικά προτίμησα να παίξω σε πιο δυνατή κατηγορία και πήρα το dewalt και δεν το μετάνιωσα. Είμαι σίγουρος ότι και αυτό θα είναι πολύ βολικό εργαλείο. Η σκούπα κουμπώνει στην υποδοχή του;
Στάλθηκε από το MotoG3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για τυχόν επόμενα μαστορέματα μου.
Αθόρυβοι μακρύλαιμοι μηχανισμοί UTS & διάφοροι ωροδείκτες, λεπτοδείκτες & 2λεπτοδείκτες.
Καλοριζικα............................Μιχαλη !!!!!!
Μεγειά Δημήτρη.
Ήθελα κ περιγραφή στο βίντεο (στο επόμενο).
Καλοδούλευτα Δημήτρη. Στο πολύμπριζο παίζει η ανάποδη λειτουργία, δηλαδή να έχεις πολλά master και ένα slave? Έτσι δε θα χρειάζεται να μπαινοβγαίνει πρίζα κάθε φορά που πιάνεις άλλο εργαλείο, μόνο η σωλήνα της σκούπας στο κάθε εργαλείο.
Επειδή τελικά μου φαίνονται πολύ μπέρδεμα όλα αυτά, το χωριό βάλει ένα απλό πολύμπριζο και στην σκούπα έχω παρεμβάλλει μια μπαλαντέρ με ποδοδιακοπτη, οπότε την ανοιγοκλείνω με το πόδι σε κάθε περίπτωση. Είναι τελικά η πιο άνετη και φτηνή λύση.
Στάλθηκε από το MotoG3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
για πες τιμές
430 Ολα
5 φυλλα κομμενη εγρωμη μελαμινη ακριτας μελαμινης 16mm
Ενα πισινο mdf 4mm
100 μετρα εγχρωμης ταινιας 20mm
50 μετρα ταινιας 40mm
14 μεντεσεδες με φρενο , επωνυμοι
7 μηχανισμοι συρταρια
50 φεραμια μεταλλικα συνδεσεις
20 αναρτηρες ντουλαπιων
430 Ολα
5 φυλλα κομμενη εγρωμη μελαμινη ακριτας μελαμινης 16mm
Ενα πισινο mdf 4mm
100 μετρα εγχρωμης ταινιας 20mm
50 μετρα ταινιας 40mm
14 μεντεσεδες με φρενο , επωνυμοι
7 μηχανισμοι συρταρια
50 φεραμια μεταλλικα συνδεσεις
20 αναρτηρες ντουλαπιων
Έχεις υπολογίσει κόστος ανά τμ μαζί με τα κοψίματα;
Οχι, αλλα α θυμαμαι καλα οι μελαμινες και το πισινο γυρω στα 380 μου ειχε πει.
Συνολικα αν βαλω μονο τα τμ μελαμινες βγαινει 12,8 ανα τμ, μαζι με ολα τα αξεσουαρ.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.