Οι φαρμακεφτικες εταιρίες ε;
Τελείωσε αυτός ο τύπος γρίπης. Σίγουρα θα μας ''εμφανιστεί'' κάποιος καινούριος τύπος γρίπης και φυσικά και ένα καινούριο εμβόλιο. Φέτος μας άργησαν λίγο.
Μην βιάζεσαι. Δεν εμφανίστηκε ακόμα το ''νέο'' εμβόλιο.Aντε τρεξτε να εμβολιαστειτε.
Ποσο κοστιζει;
Κλασσική ιστορία Τιανταφυλόπουλου.
Ναρκοληψία, ένα χρόνο μετά και μάλιστα χωρίς να είναι δυνατή η απόλυτη συσχέτιση με το εμβόλιο. Κρούσματα 22 επί πολλών εκατομμυρίων εμβολιασθέντων. Αλήθεια δε θα μας πει ο κύριος Τριανταφυλλόπουλος πόση είναι συχνότητα της ναρκοληψίας στο γενικό πληθυσμό;
Αμάν πλέον με τις κιτρινοτυπίες....
Αιμίλιε καί τά ΝΕΑ τήν έβαλαν ,αλλά ο συνάδελφος έχει κατ'αρχήν δίκιο,κατά τήν γνώμη μου.
Είναι πολύ δύσκολη η συσχέτιση μέ τήν ναρκοληψία και μάλιστα ένα χρόνο μετά.
Ομως όντως η Κομισιόν διέταξε έρευνα γιά περιστατικά στήν Σουηδία καί τήν Φινλανδία ,πού τά θεωρεί ''ύποπτα'' και πιθανώς σχετιζόμενα μέ τό εμβόλιο..
Βρε Σπύρο αυτό λέω και εγώ, ότι δεν έχουν συσχετισθεί τα "κρούσματα" με το εμβόλιο, και παρέθεσα και την αναφορά σε αυτό, απο το άρθρο....
Είναι όμως ύποπτο, ότι οι θάνατοι απο τον Η1Ν1(σε πολλούς ανθρώπους ασυμπτωματική νόσος) που ήταν 18.500 θάνατοι από τον ιό Α(Η1Ν1) σε 214 χώρες, ονομάστηκαν "πανδημία"...
Και νομίζω ότι συμφωνείτε όλοι η επιστημονική ομάδα, τουλάχιστον του παρόν forum, ότι ήταν ΠΟΛΥ περίεργη η όλη ιστορία του Η1Ν1.....
Μπορεί ίσως κάποτε η ιστορία να μας διαφωτίσει.
Οι μέσοι γιατροί κράτησαν καλά στήν ιστορία και δέν πανικόβαλλαν τόν κόσμο.
Είμαι περίεργος πού βρίσκονται εκείνοι οι μεγαλόσχημοι πού εμφανίζονταν στά κανάλια καί τρομοκρατούσαν τόν πληθυσμό καί στό τέλος όταν είδαν τήν μειωμένη ανταπόκριση τών πολιτών εφηύραν καί νέες ''ομάδες υψηλού κινδύνου''..
Αυτό εμένα θά μού μείνει ως απορία...Λέμε τώρα.
Επίσης τα εμβόλια που μας έμειναν που είναι???![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.