Tι συμβαίνει με τα εμβόλια της γρίπης;

Τελείωσε αυτός ο τύπος γρίπης. Σίγουρα θα μας ''εμφανιστεί'' κάποιος καινούριος τύπος γρίπης και φυσικά και ένα καινούριο εμβόλιο. Φέτος μας άργησαν λίγο.

Καλα ρε παιδια καθε φορα που θα μας λενε για ενα καινουριο ιο πως θα ξερουμε οτι λενε αληθεια ;
Αν καποια στιγμη ειναι αληθινος ο ιος δε θα τους πιστευουμε και θα προσπαθουνε να μας πησουνε οτι ειναι αληθινος.
Κι μεις δε θα κανουμε εμβολια.

Ο ιός κάθε φορά είναι αληθινός. Υπάρχει. Το θέμα είναι ποιος τον ''εξαπολύει'' κάθε φορά. Και μάλλον η απάντηση είναι γνωστή.

Απάντηση: Re: Tι συμβαίνει με τα εμβόλια της γρίπης;

Οι φαρμακεφτικες εταιρίες ε;

Μάγος είσαι;
Ψιλό γαζί μας δουλευουν κανονικά!
Τζάμπα πειραματόζωα έχουν,να μην πειραματιστούν και λίγο.......

Re: Απάντηση: Tι συμβαίνει με τα εμβόλια της γρίπης;

Τελείωσε αυτός ο τύπος γρίπης. Σίγουρα θα μας ''εμφανιστεί'' κάποιος καινούριος τύπος γρίπης και φυσικά και ένα καινούριο εμβόλιο. Φέτος μας άργησαν λίγο.

Αυξάνονται οι νεκροί από τον «ιό του Δυτικού Νείλου»

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 19 Αυγούστου 2010, 16:36

Τρεις ηλικιωμένοι με βεβαρημένο ιστορικό υγείας είναι τα τελευταία θύματα από τον «ιό του Δυτικού Νείλου».

Από τον ιό έχουν χάσει τη ζωή τους στη χώρα μας συνολικά 7 άτομα.

Μόνο την Τετάρτη επιβεβαιώθηκαν 13 νέα κρούσματα, ενώ, σύμφωνα με τους επιστήμονες, παρόμοιος αναμένεται να είναι ο ρυθμός μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου.

Τα βεβαιωμένα κρούσματα ανέρχονται σε 77, σε 69 εκ των οποίων παρουσιάστηκαν συμπτώματα εγκεφαλίτιδας ή άσηπτης μηνιγγίτιδας.

Εξιτήριο έχουν λάβει 36 ασθενείς, 33 νοσηλεύονται ακόμη, με 8 από αυτούς να βρίσκονται σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, σύμφωνα με το ΚΕΕΛΠΝΟ.

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 19 Αυγούστου 2010, 16:36
zougla.gr

Κρούσματα ναρκοληψίας από το εμβόλιο του Η1Ν1;

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 26 Αυγούστου 2010, 17:57

Αναστάτωση επικρατεί στην Γαλλία, ύστερα από την ανακοίνωση της Υπηρεσίας Υγειονομικής Ασφάλειας Προϊόντων Υγείας (Afssaps) ότι εντοπίστηκαν έξι κρούσματα ναρκοληψίας σε άτομα που είχαν εμβολιαστεί κατά της πανδημίας της γρίπης Α/Η1Ν1.

Συγκεκριμένα, πέντε από τα κρούσματα προέκυψαν μετά τη χορήγηση του εμβολίου Pandemrix του βρετανικού φαρμακευτικού εργαστηρίου GlaxoSmithKline (GSK) και ένα μετά τη χορήγηση του εμβολίου Panenza του Sanofi-Pasteur (όμιλος Aventis). Η Afssaps διευκρίνισε ωστόσο ότι «σε αυτό το στάδιο, δεν έχει αποδειχθεί η ύπαρξη σχέσης ανάμεσα στον εμβολιασμό κατά της γρίπης Α/Η1Ν1 και την εμφάνιση ναρκοληψίας».

Η ναρκοληψία με καταπληξία είναι μια σπάνια ασθένεια, η οποία χαρακτηρίζεται από κρίσεις υπνηλίας κατά τη διάρκεια της ημέρας, οι οποίες συνδέονται με «προσβολές καταπληξίας», δηλαδή αιφνίδιες απώλειες του μυϊκού τόνου, που προκαλούνται έπειτα από ένα έντονο συναίσθημα.

Στις 18 Αυγούστου η αντίστοιχη σουηδική υπηρεσία ασφάλειας των προϊόντων υγείας ανακοίνωσε επίσης ότι εντοπίστηκαν κρούσματα ναρκοληψίας ένα με δύο μήνες μετά τον εμβολιασμό με Pandemrix σε παιδιά ηλικίας 12 ως 16 ετών, ενώ κρούσματα ναρκοληψίας αναφέρθηκαν στη Φινλανδία και τώρα στη Γαλλία.

Μέχρι σήμερα, συνολικά 22 κρούσματα ναρκοληψίας έχουν αναφερθεί στην Ευρώπη μετά τον εμβολιασμό.
zougla.gr

Ωχ...
Ενα-ενα άρχισαν να βγαίνουν οι επιπτώσεις....
Να δούμε τι δικαιολογία θα έχουν να πουν τώρα οι..ανευθυνουπευθυνοι..!

Στο «μικροσκόπιο» ύποπτο εμβόλιο για ναρκοληψία

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 27 Αυγούστου 2010, 19:28

Την άμεση παρέμβαση της Ευρωπαϊκής Υπηρεσίας Φαρμάκων (EMA) προκάλεσε η εμφάνιση κρουσμάτων ναρκοληψίας στη Σουηδία και τη Φινλανδία, σε ασθενείς που είχαν κάνει το εμβόλιο Pandemrix για την αντιμετώπιση της νέας γρίπης Α (Η1Ν1).

Η EMA αποδέχθηκε αίτημα της Κομισιόν, ώστε να ερευνήσει σε βάθος την υπόθεση και να διευκρινίσει, εάν υπάρχει σχέση ανάμεσα στα κρούσματα ναρκοληψίας και στον εμβολιασμό με Pandemrix.
Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία της Υπηρεσίας, τουλάχιστον 30,8 εκατ. Ευρωπαίοι εμβολιάστηκαν με το Pandemrix, στο πλαίσιο της εκστρατείας πρόληψης κατά του ιού Η1Ν1.

Η Φινλανδία συνέστησε την Τρίτη την αναστολή της χρήσης του εν λόγω εμβολίου, αναφέροντας έξι κρούσματα ναρκοληψίας σε παιδιά μετά τη χορήγηση του Pandemrix. Σύμφωνα με τις φινλανδικές αρχές, άλλα εννέα άλλα κρούσματα που αναφέρθηκαν μπορεί να συνδέονται με τον εμβολιασμό.

Ύποπτα κρούσματα έχουν, εξάλλου, εντοπιστεί στη Σουηδία και στη Γαλλία. Στην τελευταία οι υγειονομικές αρχές της χώρας (Affsaps) ανέφεραν έξι κρούσματα, τα πέντε εκ των οποίων συνδέονται με το Pandemrix και το έκτο με το Panenza, το οποίο παρασκευάζεται από την Sanofi-Pasteur, της φαρμακοβιομηχανίας Sanofi-Aventis.

Τέλος, όπως τονίζεται σε ανακοίνωση της EMA, «η Επιτροπή Φαρμάκων για Ανθρώπινη Χρήση (CHMP) της ευρωπαϊκής αυτής υπηρεσίας θα μελετήσει επισταμένως όλα τα διαθέσιμα δεδομένα και θα εργαστεί με τους ειδικούς όλης της Ευρωπαϊκής Ένωσης για να κάνει μια εκτίμηση του υγειονομικού κινδύνου».
zougla.gr

Κλασσική ιστορία Τιανταφυλόπουλου.
Ναρκοληψία, ένα χρόνο μετά και μάλιστα χωρίς να είναι δυνατή η απόλυτη συσχέτιση με το εμβόλιο. Κρούσματα 22 επί πολλών εκατομμυρίων εμβολιασθέντων. Αλήθεια δε θα μας πει ο κύριος Τριανταφυλλόπουλος πόση είναι συχνότητα της ναρκοληψίας στο γενικό πληθυσμό;
Αμάν πλέον με τις κιτρινοτυπίες....

Κλασσική ιστορία Τιανταφυλόπουλου.
Ναρκοληψία, ένα χρόνο μετά και μάλιστα χωρίς να είναι δυνατή η απόλυτη συσχέτιση με το εμβόλιο. Κρούσματα 22 επί πολλών εκατομμυρίων εμβολιασθέντων. Αλήθεια δε θα μας πει ο κύριος Τριανταφυλλόπουλος πόση είναι συχνότητα της ναρκοληψίας στο γενικό πληθυσμό;
Αμάν πλέον με τις κιτρινοτυπίες....

Δηλαδή αν έβαζα την είδηση απο τα ΝΕΑ τι θα έλεγες??

Γιατί διαβάζετε αυτόν που βάζει την είδηση και όχι την είδηση??

Και μάλιστα αναφέρει η είδηση...
"Η EMA αποδέχθηκε αίτημα της Κομισιόν, ώστε να ερευνήσει σε βάθος την υπόθεση και να διευκρινίσει, εάν υπάρχει σχέση ανάμεσα στα κρούσματα ναρκοληψίας και στον εμβολιασμό με Pandemrix."

Ορίστε και η ίδια είδηση απο τα ΝΕΑ....
http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=1&artid=4591117

Και δεν νομίζω, να πιστεύεις ότι ποτέ θα ειπωθεί(δημόσια) αν τα εμβόλια είχαν σχέση, ε??

Αμάν πια με τα εμβόλια....

Αιμίλιε καί τά ΝΕΑ τήν έβαλαν ,αλλά ο συνάδελφος έχει κατ'αρχήν δίκιο,κατά τήν γνώμη μου.
Είναι πολύ δύσκολη η συσχέτιση μέ τήν ναρκοληψία και μάλιστα ένα χρόνο μετά.
Ομως όντως η Κομισιόν διέταξε έρευνα γιά περιστατικά στήν Σουηδία καί τήν Φινλανδία ,πού τά θεωρεί ''ύποπτα'' και πιθανώς σχετιζόμενα μέ τό εμβόλιο..

Αιμίλιε καί τά ΝΕΑ τήν έβαλαν ,αλλά ο συνάδελφος έχει κατ'αρχήν δίκιο,κατά τήν γνώμη μου.
Είναι πολύ δύσκολη η συσχέτιση μέ τήν ναρκοληψία και μάλιστα ένα χρόνο μετά.
Ομως όντως η Κομισιόν διέταξε έρευνα γιά περιστατικά στήν Σουηδία καί τήν Φινλανδία ,πού τά θεωρεί ''ύποπτα'' και πιθανώς σχετιζόμενα μέ τό εμβόλιο..

Βρε Σπύρο αυτό λέω και εγώ, ότι δεν έχουν συσχετισθεί τα "κρούσματα" με το εμβόλιο, και παρέθεσα και την αναφορά σε αυτό, απο το άρθρο....

Είναι όμως ύποπτο, ότι οι θάνατοι απο τον Η1Ν1(σε πολλούς ανθρώπους ασυμπτωματική νόσος) που ήταν 18.500 θάνατοι από τον ιό Α(Η1Ν1) σε 214 χώρες, ονομάστηκαν "πανδημία"...

Και νομίζω ότι συμφωνείτε όλοι η επιστημονική ομάδα, τουλάχιστον του παρόν forum, ότι ήταν ΠΟΛΥ περίεργη η όλη ιστορία του Η1Ν1.....

Μπορεί ίσως κάποτε η ιστορία να μας διαφωτίσει.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Tι συμβαίνει με τα εμβόλια της γρίπης;

Βρε Σπύρο αυτό λέω και εγώ, ότι δεν έχουν συσχετισθεί τα "κρούσματα" με το εμβόλιο, και παρέθεσα και την αναφορά σε αυτό, απο το άρθρο....

Είναι όμως ύποπτο, ότι οι θάνατοι απο τον Η1Ν1(σε πολλούς ανθρώπους ασυμπτωματική νόσος) που ήταν 18.500 θάνατοι από τον ιό Α(Η1Ν1) σε 214 χώρες, ονομάστηκαν "πανδημία"...

Και νομίζω ότι συμφωνείτε όλοι η επιστημονική ομάδα, τουλάχιστον του παρόν forum, ότι ήταν ΠΟΛΥ περίεργη η όλη ιστορία του Η1Ν1.....

Μπορεί ίσως κάποτε η ιστορία να μας διαφωτίσει.

Οι μέσοι γιατροί κράτησαν καλά στήν ιστορία και δέν πανικόβαλλαν τόν κόσμο.
Είμαι περίεργος πού βρίσκονται εκείνοι οι μεγαλόσχημοι πού εμφανίζονταν στά κανάλια καί τρομοκρατούσαν τόν πληθυσμό καί στό τέλος όταν είδαν τήν μειωμένη ανταπόκριση τών πολιτών εφηύραν καί νέες ''ομάδες υψηλού κινδύνου''..
Αυτό εμένα θά μού μείνει ως απορία...Λέμε τώρα.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Tι συμβαίνει με τα εμβόλια της γρίπης;

Οι μέσοι γιατροί κράτησαν καλά στήν ιστορία και δέν πανικόβαλλαν τόν κόσμο.
Είμαι περίεργος πού βρίσκονται εκείνοι οι μεγαλόσχημοι πού εμφανίζονταν στά κανάλια καί τρομοκρατούσαν τόν πληθυσμό καί στό τέλος όταν είδαν τήν μειωμένη ανταπόκριση τών πολιτών εφηύραν καί νέες ''ομάδες υψηλού κινδύνου''..
Αυτό εμένα θά μού μείνει ως απορία...Λέμε τώρα.

Επίσης τα εμβόλια που μας έμειναν που είναι???:flipout::flipout:

Πανδημία δεν ονομάστηκαν οι θάνατοι.
Ο εύκολος τρόπος μετάδοσης ενός νέου ιού για τον οποίο δεν υπήρχε φυσική ανοσία του γενικού πληθυσμού οδήγησε τον ΠΟΥ στο να χαρακτηρίσει αυτή τη γρίππη πανδημία. Τώρα αν εκ των υστέρων αποδειχθεί λάθος (ας περιμένουμε και τη φετινή χρονιά, ελπίζω να είναι είναι ηπιότερη της περσινής, άλλωστε δεδομένα από το Νότιο ημισφαίριο αυτό δείχνουν), η σκέψη του ΠΟΥ στη βάση της ήταν σωστή κατά τη γνώμη μου. Αν αποδειχθεί όμως ότι όλα έγιναν για το profit των φαρμακευτικών εταιρειών, τότε και τα Κράτη, αλλά και οι πολίτες θα έχουν κάθε λόγο να ζητήσουν το λόγο και να προσφύγουν στη δικαιοσύνη...