supersonic
Μέλος Σωματείου
- 17 June 2006
- 49,660
Εννοείς για pc. Δεν γνωριζω για κινητόΑσχετο , μηπως έχεις link για το app της Efergy ?????
Εννοείς για pc. Δεν γνωριζω για κινητόΑσχετο , μηπως έχεις link για το app της Efergy ?????
Για pc εχω, για κινητο εννοουσα γιατι δεν υπαρχει και υπστηριξη πια για την Ελλάδα.Εννοείς για pc. Δεν γνωριζω για κινητό
Δυστυχώς δεν δουλεύει για iosΜε ένα απλο γκουγκλάρισμα βρήκα αυτό.
Efergy Engage App - Download the App for iOS and Android
Download here the FREE Efergy Engage App for iOS and Android. Monitor your energy in real-time on desktop, Android and iOS apps.efergy.com
μάλλον θα χρειάζεται και κάποι αλλη συσκευή για να δουλέψει. Πως να βρει το κινητό την κατανάλωση ενέργειας εκ του μακρόθεν;Δυστυχώς δεν δουλεύει για ios
Γιατί να χρειάζεται κάποια άλλη συσκευή ;;;;μάλλον θα χρειάζεται και κάποι αλλη συσκευή για να δουλέψει. Πως να βρει το κινητό την κατανάλωση ενέργειας εκ του μακρόθεν;
Την κατανάλωση τη στέλνει ο πομπος ασυρματα στον δεκτη.μάλλον θα χρειάζεται και κάποι αλλη συσκευή για να δουλέψει. Πως να βρει το κινητό την κατανάλωση ενέργειας εκ του μακρόθεν;
Ναι, αυτα εχω αλλα τα εχω καταργησει, μονο ενα αναβει για να ξερω ποτε ερχεται το ρευμα μετα απο διακοπη.By the way , έχεις ακόμα τα παλιά λαμπάκιαπου καίγονται και τρεμοσβήνουν; Εδώ και χρόνια έχουν βγει led. Θελει αλλαγή βεβαια όλο το πλαίσιο, όχι μόνο το λαμπάκι.
είναι πολύ χρήσιμο μέχρι να καταλάβεις γιατί ξοδεύεις τόσα, και να βρεις τους ενόχους.Πάντως έχω πάρει εδώ και πόσα χρόνια κιτ με αμπεροτσιμπίδες που τις βάζεις στον πίνακα και σου βγάζει ένα σκασμό μετρήσεις σε εφαρμογή και δεν τα τοποθέτησα ΠΟΤΕ.
Όταν οι kWh κατανάλωσης είναι λίγες, λογικές και μέσα σε αυτά που υπολογίζεις θεωρητικά σε ένα excel μόνο για να περνάς το χρόνο αξίζει.
Αυτό αλλάζει τελείως όταν αυτό που αναμένεις θεωρητικά με αυτό που βλέπεις διαφέρει. Νομίζω ότι μόνο σε τέτοια περίπτωση θα έμπαινα στον κόπο. Εδώ βαριέμαι να κατέβω να δω την ένδειξη του μετρητή για να μην βγάλει υπολογιστικά τον ενδιάμεσο λογαριασμό (ο Ηρωνας ακόμη δεν μετράει κάθε μήνα).
η εφαρμογή είναι για να κατεβάσει το μηχάνημα αυτά που καταγράφει σε pc. Για κινητό δεν ξέρω. Το δικό μου μοντέλο είναι του 2012 ή κάτι λίγο μετά.Δυστυχώς δεν δουλεύει για ios
Ακριβώς αυτό. Μεγαλώνοντας, οι υποχρεώσεις αυξάνονται και πρέπει να αποφασίσεις πως θα διαθέσεις τον λιγοστό χρόνο που έχεις. Το να εξοικονομήσω 15-20 ευρώ το μήνα σε λογαριασμούς πριν κάποια χρόνια άξιζε να το μελετήσω μερικές ώρες, να βρω συνδυασμούς κλπ, όμως πια προτιμώ να δώσω τα 20 ευρώ παραπάνω και να διαθέσω τον χρόνο κάπου αλλού. Τα πράγματα όσο μεγαλώνουμε γίνονται πιο απλά. Μερικά παραδείγματα:... Θα δωσουμε και 20 ευρω το μηνα παραπανω για το χομπι μας και κατι εγινε.
Ακριβώς αυτό. Μεγαλώνοντας, οι υποχρεώσεις αυξάνονται
και πρέπει να αποφασίσεις πως θα διαθέσεις τον λιγοστό χρόνο που έχεις. Το να εξοικονομήσω 15-20 ευρώ το μήνα σε λογαριασμούς πριν κάποια χρόνια άξιζε να το μελετήσω μερικές ώρες, να βρω συνδυασμούς κλπ, όμως πια προτιμώ να δώσω τα 20 ευρώ παραπάνω και να διαθέσω τον χρόνο κάπου αλλού. Τα πράγματα όσο μεγαλώνουμε γίνονται πιο απλά. Μερικά παραδείγματα:
- Πληρώνω συνδρομή cinobo και βλέπω μόλις 2-3 ταινίες το μήνα. Ο λόγος; ότι -σχεδόν- όποια ταινία και να διαλέξεις εντός 3λέπτου στην εφαρμογή θα την δω μέχρι το τέλος και θα είναι ένα 7άρι. Όσες φορές άρχισα να ψάχνω ποια ταινία να δω στο netflix (που το πληρώνω για τα παιδικά) ή να βρω ταινία και μετά πλατφόρμα να την νοικιάσω τελικά είτε έβρισκα πατάτα (στο netflix) ή πέρναγε η ώρα και μετά νύσταζα και δεν έβλεπα τίποτα.
- Στο ρεύμα απλά πήγα σε μπλε τιμολόγιο χωρίς πολύ ψάξιμο μόνο και μόνο για να ξέρω τι θα πληρώνω. Ίσως με περισσότερο ψάξιμο να κέρδιζα 2-3 ευρώ το μήνα, αλλά δεν με νοιάζει.
- Κάποτε ήθελα ένα ωραίο home cinema, σήμερα απλά πήρα μικρά Monitor near field με ένα dac και καλό τροφοδοτικό και ακούω μουσική όταν είμαι στον υπολογιστή, γιατί η καθημερινότητά μου μόνο εκεί μου αφήνει χρόνο να ακούσω μουσική.
Να μην μιλήσουμε για τον αριθμό των συνδρομητικών υπηρεσιών και το κόστος τους ανά μήνα...
Αμεσα διαθεσιμα ειναι. Οπως ειπα τα εχω ομαδοποιημενα και τα 6 λειτουργουν με remote.Ο ενισχυτής av αλλά και ένας τελικός που θα έρθει και ένας ολοκληρωμένος, έχουν όλα διακόπτη, όπως και η μία από τις δύο τηλεοράσεις.
Τα media player- μποξακια που είναι τρία, τα δύο δισκοπαικτικά αλλά και ένα streamerάκι που θα έρθει κι αυτό, δεν έχουν.
Τώρα το wifi router και το wifi extender, έχουν διακόπτη, όπως και ο μετατροπέας οπτικής σε Ethernet, και το PC αλλά όχι το monitor, αυτά είναι ανέφικτο να τα κλεινω από τον διακόπτη τους.
Αυτά είναι 24/7 άντε πες το PC να χρησιμοποιείται βαριά κάνα δεκάωρο την ημέρα, δεν παίζει να κοιτάζω διακόπτες, ούτε να σβήνω τα πολύπρίζα επάνω που είναι συνδεμένα. Κάποια πράγματα θέλεις αμέσως διαθέσιμα.
Κουράστηκα και που τα διάβασαΑμεσα διαθεσιμα ειναι. Οπως ειπα τα εχω ομαδοποιημενα και τα 6 λειτουργουν με remote.
Μποξακια κλπ για σενα μπορει να ειναι 3. Σε μενα τα μποξακια ιδιως αυτα που ειναι για τις κιθαρες κλπ ειναι 13. Στους η/υ τα μονιτορ ειναι 3. Ασυρματοι φορτιστες 2, πιανα 2, βιντατζ μηχανηματα που εχουν το πρωτευον του τροφοδοτικου παντα on, 2 phono stages με εξωτερικα τροφοδοτικα, ασύρματα τηλέφωνα 3 (προφανως οταν δεν ειμαι στον επανω οροφο το κλεινω), 2η τηλεόραση στο ισογειο και extender κλείνουν επίσης, wifi καμερες 3 (προφανως δεν ειναι ανοιχτες οταν ειμαι εκει), χωρια φωτακια σποτ, προβολακια κλπ. Ο,τι δεν χρησιμοποιειται σε μια δεδομενη στιγμη ειναι εκτος πριζας. Ειναι τοσο απλό οσο ακούγεται αρκει να το παρεις αποφαση οτι δεν εισαι μετοχος της δεη
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.