Καλύτερα χωρίς ούτε ακροχιτώνια ούτε κόλληση.
Και στις δυο περιπτώσεις πέφτει η αγωγιμότητα.
Τις ακρες της νάυλον καλτσας πρεπει να τις καις λιγο με τον αναπτηρα , ωστε οι ινες να λυωνουν και να κολλανε μεταξυ τους και να μην ξεφτιζει.
Επισης ενα κομματι θερμοσυστελλομενο καλο ειναι να μπαινει για επιπλεον προστασια (οπως ηδη εβαλες) . Το θ/σ , καλυτερα με εσωτερικη κολλα για σταθεροτητα.
Έχω εργαλείο όμως δεν συμπαθώ την δουλειά που κάνει.. άλλωστε τα ακροχιτώνια μπήκαν τόσο σφιχτά που περαιτέρω σφίξιμο δεν θα είχε νόημα..Ή αυτο, ή τα ακροχιτωνια με εργαλειο (crimping tool) στους αγωγους. Στα καλωδια ρευματος σχεδον επιβαλλεται αυτο.
Μετα το crimping θα μπορουσε να μπει και λιγο καλάι.
Κακως εβαλες καλάι, επρεπε να βαλεις τους αγωγους γυμνους.
Θεωρητικά δεν έχετε άδικο..Καλύτερα χωρίς ούτε ακροχιτώνια ούτε κόλληση.
Κάνε την καρδιά σου πέτρα και δώσε τα 17$ για την βελόνα του Μ95. υπόψη ότι η D3 είναι για δίσκους γραμμοφώνου. Μετά θα έψαχνα για κάτι άλλο ή θα έπαιρνα μια Jico -αν βγαίνουν για αυτή την κεφαλή.Παιδιά, μια βοήθεια. Έπεσε στα χέρια μου σήμερα, ένα Technics SL-3200 (το πήρα σε παζάρι €50) και έχει επάνω την Shure M93EDM, η οποία είναι χαλασμένη.
View attachment 252851View attachment 252852View attachment 252854
View attachment 252853
Να την κρατήσω και να αλλάξω μόνο την κεφαλή από το Thevoiceofmusic με την 4767-D3 ή 4767-D7? Ή να πάω σε κάτι άλλο γενικά?
Κώστα, τι εννοείς να κάνω την καρδιά μου πέτρα? $17 δεν είναι τίποτα φοβερό (ναι, την D7 κοίταζα). Ρωτάω μήπως αξίζει να δώσω κάτι παραπάνω. Δεν θα ακούω και υψηλή κλασσική, metal είναι όλα τα βινύλια μου. Υπάρχει κάποιο θέμα με την συγκεκριμένη που είδα? Βλέπω εδώ Jico που λες, στα €30 την φτηνότερη. Υπάρχει λόγος?Κάνε την καρδιά σου πέτρα και δώσε τα 17$ για την βελόνα του Μ95. υπόψη ότι η D3 είναι για δίσκους γραμμοφώνου. Μετά θα έψαχνα για κάτι άλλο ή θα έπαιρνα μια Jico -αν βγαίνουν για αυτή την κεφαλή.
Πλάκα κάνω βρε!Κώστα, τι εννοείς να κάνω την καρδιά μου πέτρα? $17 δεν είναι τίποτα φοβερό (ναι, την D7 κοίταζα). Ρωτάω μήπως αξίζει να δώσω κάτι παραπάνω. Δεν θα ακούω και υψηλή κλασσική, metal είναι όλα τα βινύλια μου. Υπάρχει κάποιο θέμα με την συγκεκριμένη που είδα?
Οκ, απλά ρωτάω γιατί έχω να ασχοληθώ χρόνια. Δεν ψάχνω κάτι φοβερό, αλλά μην πάρω και μαλακία για να γλιτώσω €10. Δεν νομίζω πια να έχω και τόση διαφορά με την συγκεκριμένη φτηνή Jico.Πλάκα κάνω βρε!
Αν έχεις κάνει λάθος, ετοιμάσου να μου ξαναφτιάξεις τα καλώδιαΤο κάνουν και όλοι οι κατασκευαστές και diyδες στα interconnects τους (υποχρεωτικά) , τα οποία "διαχειρίζονται" πολύ πιο .. ευαίσθητα σήματα..
Κάνω λάθος;;;
Κώστα, τι εννοείς να κάνω την καρδιά μου πέτρα? $17 δεν είναι τίποτα φοβερό (ναι, την D7 κοίταζα). Ρωτάω μήπως αξίζει να δώσω κάτι παραπάνω. Δεν θα ακούω και υψηλή κλασσική, metal είναι όλα τα βινύλια μου. Υπάρχει κάποιο θέμα με την συγκεκριμένη που είδα? Βλέπω εδώ Jico που λες, στα €30 την φτηνότερη. Υπάρχει λόγος?
Αν έχεις κάνει λάθος, ετοιμάσου να μου ξαναφτιάξεις τα καλώδια![]()
Οκ, απλά ρωτάω γιατί έχω να ασχοληθώ χρόνια. Δεν ψάχνω κάτι φοβερό, αλλά μην πάρω και μαλακία για να γλιτώσω €10. Δεν νομίζω πια να έχω και τόση διαφορά με την συγκεκριμένη φτηνή Jico.
Για Jico, ναι. Οπότε λες να πάω σε αυτή και όχι στην 4767-D7?την analogis Elliptical (AN7990) κοιτάς με €31.74 ..σωστά ;;
πάρε την και ας είναι bonded και όχι nude
Εννοείς ότι δεν μπορεί κάτι παραπάνω ή δεν πρέπει να βάλω φτηνιάρικη?το πικάπ δεν "δικαιολογεί" τέτοιες ακίδες
Πώς θα εχεις οξειδωση, αφου ειναι σφραγισμενο καλα ολο το φις;Θεωρητικά δεν έχετε άδικο..
Όμως προτιμώ την "θωράκιση" έναντι της επιφανειακής οξείδωσης έστω και σε βάρος της "απόλυτης" αγωγιμότητας.
Καλώς ή κακώς το κάνω και στα καλώδια των ηχείων μου.
Το κάνουν και όλοι οι κατασκευαστές και diyδες στα interconnects τους (υποχρεωτικά) , τα οποία "διαχειρίζονται" πολύ πιο .. ευαίσθητα σήματα..
Κάνω λάθος;;;
Πώς θα εχεις οξειδωση, αφου ειναι σφραγισμενο καλα ολο το φις;
Να μου πεις για τα καλωδια ηχειων να το καταλαβω, αν και κει μπορεις να βαλεις μπανανες ή διχαλα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.