karamela
AVClub Fanatic
- 6 November 2013
- 14,853
Re: Εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές! - Διαβάστε οπωσδήποτε το πρώτο pos
Δημήτρη ξέρω μια χαρά την διαδικασία μιας και έχω γνωστό που δούλευε σε ''παρόμοια'' εταιρία στην Αγγλία, για αυτό αναφέρθηκα σε ''τρύπες'' του νόμου κλπ. Αν το θεωρείς εσύ σωστό και ηθικό το ξαναείπα πάω πάσο, για μένα δεν είναι και ούτε πρόκειται να γίνει, χωρίς βέβαια να κατηγορώ κανέναν σας που το κάνει, αφορμή για την συζήτηση ήταν οι χαρακτηρισμοί του ''Partisan'' και τίποτα άλλο.
Υ.Γ. Ναι οι χώρες της Ευρώπης προσφέρουν παραπάνω στους πολίτες άλλα για δες το ποσοστό παραοικονομίας σε αυτές τις χώρες και δες και το δικό μας, δες μόνο το τι γίνεται τα καλοκαίρια στις τουριστικές επιχειρήσεις και θα καταλάβεις!!
Αγαπητέ τα περισσότερα grey market έχουν ως βάση τους την Αγγλία. Ο λόγος είναι ότι μέσω Χόνγκ Κόνγκ - πρώην μέλος της "κοινοπολιτείας", υπάρχει ειδικό καθεστώς συναλλαγών μεταξύ τους. Μετά συνεχίζεται η πορεία του προϊόντος κανονικά, μια και η Αγγλία είναι μέλος της Ε.Ε. (προς το παρόν τουλαχιστον). Όλα νόμιμα και καλά - τώρα αν είναι και ηθικά είναι μια άλλη ιστορία. Υπάρχουν βέβαια και άλλες "ηθικές" χώρες εντός και εκτός Ε.Ε. όπως η Ολανδία (σε συγκεκριμένο κτίριο του Ρότερνταμ εδρεύουν περίπου 750 off shore), η Σουηδία. η Γαλλία κ.λ.π. που κάνουν τα στραβά μάτια, προκειμένου να τραβήξουν "επενδύσεις": ένα άτομο που είναι μοναδικός υπάλληλος μιάς εταιρείας που είναι "μαμά" για καμιά 50αριά άλλες, και αλάνες που στοιβάζονται containers μέχρι να ανέβουν στο τραίνο...
Εμείς προς το παρόν είμαστε "μωρές παρθένες" σε σύγκριση - και το κακό (για εμάς) είναι ότι αν μη τι άλλο αυτές οι χώρες προσφέρουν πολύ περισσότερα στους πολίτες τους (προς το παρόν κι αυτό)...
Δημήτρη ξέρω μια χαρά την διαδικασία μιας και έχω γνωστό που δούλευε σε ''παρόμοια'' εταιρία στην Αγγλία, για αυτό αναφέρθηκα σε ''τρύπες'' του νόμου κλπ. Αν το θεωρείς εσύ σωστό και ηθικό το ξαναείπα πάω πάσο, για μένα δεν είναι και ούτε πρόκειται να γίνει, χωρίς βέβαια να κατηγορώ κανέναν σας που το κάνει, αφορμή για την συζήτηση ήταν οι χαρακτηρισμοί του ''Partisan'' και τίποτα άλλο.
Υ.Γ. Ναι οι χώρες της Ευρώπης προσφέρουν παραπάνω στους πολίτες άλλα για δες το ποσοστό παραοικονομίας σε αυτές τις χώρες και δες και το δικό μας, δες μόνο το τι γίνεται τα καλοκαίρια στις τουριστικές επιχειρήσεις και θα καταλάβεις!!