Το νήμα της τάξης Δ

Επρεπε να κάνεις κ μια δοκιμή με λάμπα προ ίσως σου έδινε το σώμα κ την πυκνότητα στις φωνές που σου έλειπε . Η αλήθεια είναι ότι ακόμα κ οι εταιρίες που τοὺς προμηθεύουν τονίζουν ότι είναι χειρουργικοί σαν ενισχυτές . Εξού κ προτιμούνται από studio γιατί στην μίξη mastering θες απόλυτο ήχο καθαρό .
Απλα ο Purifi δεν ταιριαξε με τον προ του, δεν ματσαρισε ηλεκτρικα...
Αυτό παίζει μεγάλο ρόλο..

Crossover έγραψα, δεν ξέρω τι γίνεται γράφοντας από το κινητό, το έχω πάθει και άλλες φορές
Τίποτα δεν γίνεται από εσένα.
Όταν (όπως εγώ) έχεις την αυτόματη μετάφραση ενεργή,κάνει τέτοια κόλπα όταν διαβάζεις τα μηνύματα του άλλου.

Θεωρώ ότι δεν έχει νόημα κάτι τέτοιο.
Οι περισσότεροι είναι προκατηλημμένοι με τον pro χαρακτήρα του εν λόγω ενισχυτή. Μόνο εγώ είχα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΓΚΑΪΛΕ να τον ακούσω!
Και επίσης δεν τον βρίσκεις εύκολα οπότε δεν έχει νόημα.
Αν κάποιος θέλει να τον ακούσει στο σπίτι μου πολύ ευχαρίστως να το κάνουμε.
Ρε συ φίλε,εδώ θέλουν γνώμες για ότι περνάει από το μυαλό του καθενός και θα πειράξει η δική σου,που στο κάτω κάτω θα αναφέρεις ένα , όντως, σπάνιο μηχάνημα??
Δηλαδή τον Τζιμίσκουλα που γράφει για το δικό του αρχαιολογικό και σπάνιο εύρημα, να τον χαστουκίσω οταν τον δω? 😄😝

Θεωρώ ότι δεν έχει νόημα κάτι τέτοιο.
Οι περισσότεροι είναι προκατηλημμένοι με τον pro χαρακτήρα του εν λόγω ενισχυτή. Μόνο εγώ είχα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΓΚΑΪΛΕ να τον ακούσω!
Και επίσης δεν τον βρίσκεις εύκολα οπότε δεν έχει νόημα.
Αν κάποιος θέλει να τον ακούσει στο σπίτι μου πολύ ευχαρίστως να το κάνουμε.

Υπάρχουν άπειροι άλλοι ενισχυτές τέτοιοι όμως οπότε έχει νόημα.

Αυτή την περίοδο μάλιστα τυχαίνει να ασχολούμαι με τέτοιους ενισχυτές. Η ισχύς που απαιτείται σε επαγγελματικές εγκαταστάσεις, όταν χρησιμοποιηθεί σε οικιακό setup, βγάζει στην επιφάνεια άγνωστες μέχρι πριν πτυχές στην οδήγηση των ηχείων, με τόσο δραματικό τρόπο που είναι ικανός να σε κάνει να ξεχάσεις όλα τα υπόλοιπα.

Αν το πας και ένα βήμα παραπέρα και έχει και ψηφιακή κονσόλα (dsp) επάνω, μπορείς να κάνεις καλή πλάκα σε εκείνον που ακούει... 😁

Υπάρχουν άπειροι άλλοι ενισχυτές τέτοιοι όμως οπότε έχει νόημα.

Αυτή την περίοδο μάλιστα τυχαίνει να ασχολούμαι με τέτοιους ενισχυτές. Η ισχύς που απαιτείται σε επαγγελματικές εγκαταστάσεις, όταν χρησιμοποιηθεί σε οικιακό setup, βγάζει στην επιφάνεια άγνωστες μέχρι πριν πτυχές στην οδήγηση των ηχείων, με τόσο δραματικό τρόπο που είναι ικανός να σε κάνει να ξεχάσεις όλα τα υπόλοιπα.

Αν το πας και ένα βήμα παραπέρα και έχει και ψηφιακή κονσόλα (dsp) επάνω, μπορείς να κάνεις καλή πλάκα σε εκείνον που ακούει... 😁

Καλά μου το πήγαινες μέχρι το τέλος της δεύτερης πρότασης.
Μετά... 😁