Haagenti
AVClub Fanatic
Αν όλα πάνε καλά του χρόνου υπολογίζω να κάνω τον καουμπόι.Πολυ πιο ευκολη δουλεια τα crossovers απο τις καμπινες. Καποιος φιλος θα σε βοηθησει στη συναρμολογηση
Μέχρι τότε.
Αν όλα πάνε καλά του χρόνου υπολογίζω να κάνω τον καουμπόι.Πολυ πιο ευκολη δουλεια τα crossovers απο τις καμπινες. Καποιος φιλος θα σε βοηθησει στη συναρμολογηση
Μπορεις να δεις διαφορα βιντεακια στο Youtube , κυκλοφορουν πολλα , π.χ της GR research , δειχνουν πως κανουν την διαταξη και την συναρμολογηση δικων τους cross .Ένα Troels Gravesen 10 η 12 430 θα ήταν μια λύση αλλά ποιός συναρμολογεί το crossover.
Με την ξυλεία το έχω.
Δεν τον πουλάει ο άνθρωπος.Εάν πωλείται ο Purifi τον αγοράζω, ποιος τον έχει;
Δε νομίζω ότι υπάρχει απάντηση, καθώς αυτό που δε ταιριάζει σε εμένα μπορεί να ταιριάξει σε εσένα. Δεν υπάρχουν τέλεια μηχανήματα αλλά ταιριαστά. στον καθένα.Ωραια! Για να βγει ενα συμπερασμα και οχι φυσικα για να παραταθει η συζητηση με τα ιδια και τα ιδια.
Ερχεται φιλος σου και σου λεει: Θελω να παρω ενισχυτη ταξης Δ που να μη παρουσιαζει τα μειονεκτηματα
που αναφερει ο Στεργιος στο ποστ #271 και η τιμη του μου ειναι αδιαφορη. Μαρκα και μοντελο. Υπαρχει;
(Ο ιδιος πιστευω οτι το προβλημα οφειλεται στην ιδια την ταξη λειτουργιας)
Από ότι βλεπω δίνει σχέδιο ακόμα και για την διάταξη των υλικών για wired σύνδεση,Εγώ χρειάστηκε να ανέβω (λολ) στο hi (λέμε τώρα) για να δω πως δεν είναι για μένα.
Πώς επιστρέφω σωστά στο low είναι το ζήτημα.
Κάποτε άκουσα δεκαπεντάιτσο diy με av marantz κοτσωνάτο και μου έφυγε το καφάσι.
Τις ίδιες μουσικές σε υποτιθέμενο hi end ,ενισχυτής και ηχεία πάνω από 16k τιμολογιακά και η εμπειρία έτσι κι έτσι.
Ένα Troels Gravesen 10 η 12 430 θα ήταν μια λύση αλλά ποιός συναρμολογεί το crossover.
Με την ξυλεία το έχω.
Δε νομίζω ότι υπάρχει απάντηση, καθώς αυτό που δε ταιριάζει σε εμένα μπορεί να ταιριάξει σε εσένα.
Έτσι, ενθαρρύνετέ με να φτιάξω παπάδες.Από ότι βλεπω δίνει σχέδιο ακόμα και για την διάταξη των υλικών για wired σύνδεση,
και το πιο σημαντικό δεν φορτώνει τα cross
με υπερβολικό υλικό..
Με ένα απλό κολητήρι ευκολάκι..
Πάντως στο ηχητικο αποτέλεσμα η καμπινες
παίζουν τεράστιο ρολο.
Είναι σίγουρο ότι θα τις κάνεις καλύτερα, έτη φωτός από τις καμπίνες των εμπορικών ηχείων..
Ωραια! Για να βγει ενα συμπερασμα και οχι φυσικα για να παραταθει η συζητηση με τα ιδια και τα ιδια.
Ερχεται φιλος σου και σου λεει: Θελω να παρω ενισχυτη ταξης Δ που να μη παρουσιαζει τα μειονεκτηματα
που αναφερει ο Στεργιος στο ποστ #271 και η τιμη του μου ειναι αδιαφορη. Μαρκα και μοντελο. Υπαρχει;
(Ο ιδιος πιστευω οτι το προβλημα οφειλεται στην ιδια την ταξη λειτουργιας)
agdproduction.com
...ινδιανος.Αν όλα πάνε καλά του χρόνου υπολογίζω να κάνω τον καουμπόι.
Μέχρι τότε.
Ινδιάνος είμαι....ινδιανος.
Ειδες, επεσα μεσα!Ινδιάνος είμαι.
Στις απόκριες οι Ινδιάνοι κάνουν τους Καουμπόηδες.![]()
Υπάρχουν δύο διαφορες σχετικά με την δοκιμη του @Κακαλιός Στέργιος.
![]()
Aavik | Ultra High-End Amplifiers, DACs & Streamers
Aavik Acoustics creates state-of-the-art amplifiers and DACs that deliver effortless, emotionally engaging musical performance.audiogroupdenmark.com
![]()
AGD Gran Vivace MkIV › AGD Productions
GaN Power Monoblock amplifier. Rated 400 W on 4 Ω. 50 A peak output driving capability. Price per pair.agdproduction.com
Eιχα ακουσει σε εκθεση (Αθηνα) το Mola με τα βασης Focal Utopia, ΠΑΡΑ πολυ καλος ηχος.
Γράψε ντε και καμμιά κουβέντα για τον crown K1.Ο Κ1 μου και ο devialet expert 120 (που επίσης έχω).
Και οι δυο χτυπάνε 50 βαθμούς+
![]()
![]()
![]()
Είναι τάξης ΑD...Δε νομίζω ότι υπάρχει απάντηση, καθώς αυτό που δε ταιριάζει σε εμένα μπορεί να ταιριάξει σε εσένα. Δεν υπάρχουν τέλεια μηχανήματα αλλά ταιριαστά. στον καθένα.
Μη ψάχνετε να βρείτε τέλεια μηχανήματα, κάποια μπορεί να έχουν ευρεία αποδοχή και κάποια άλλα όχι.
Δεν έχει σημασία.
Πάντως από switching amplifiers αυτοί που μου αρέσουν πολύ είναι αυτοί που....ζεσταίνονται!
Ο Κ1 μου και ο devialet expert 120 (που επίσης έχω).
Και οι δυο χτυπάνε 50 βαθμούς+
![]()
![]()
![]()
Εγώ!Ένα Troels Gravesen 10 η 12 430 θα ήταν μια λύση αλλά ποιός συναρμολογεί το crossover.![]()
Ειδες ; Κατι ηξερα ...............Ένα Troels Gravesen 10 η 12 430 θα ήταν μια λύση αλλά ποιός συναρμολογεί το crossover.
Με την ξυλεία το έχω.
Εγώ!![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.