Φίλε dalanik από τη στιγμή που αρχίζεις ένα thread με τον βαρύγδουπο τίτλο " το μεγαλύτερο γκρουπ της εποχής μας" δεν είναι δυνατό να μην περιμένεις διαφωνίες, εναλλακτικές προτάσεις κτλ.
Νομίζω ότι εξελίχθηκε σε ένα πολύ καλό και γόνιμο thread που το απόλαυσα μονορούφι γυρνώντας από διακοπές
Για τους U2 η γνώμη μου, μουσικά τελειωμένοι εδώ και πολλά χρόνια,
ούτε καν rattle and hum, πιο πριν είπαν ότι έιχαν να πούν.
Πίστευα ότι το μόνο που θα μπορούσα να ακούσω σήμερα θα ήταν το zooropa. To επιχείρησα πρίν κανα δυο μήνες αλλά δεν το άντεξα μέχρι τέλους, ίσως ήταν η ώρα. Πάντως είναι το μόνο που ίσως ξαναβάλω στο πικαπ. Για τα άλλα, with or without you κτλ είμαι σίγουρος: without.
Χαίρομαι που διαβάζω το όνομα των sonic youth από πολλούς συνφορουμίτες που εκτιμώ πολύ τις μουσικές προτάσεις τους εδώ στην κατηγορία. Συμφωνώ και εγώ.
Μου αρέσουν και τα πρώτα που είναι πιο θορυβώδη (αυτά που εκνευρίζουν τον Ντοκ :-D ) αλλά τα καλά νομίζω ότι έρχονται μετά το daydream nation.
Eίχαν έρθει και στην ελλάδα τότε, το 1988, στο Ροδον. Δέκα χρόνια μετά ξανάρθανε με αρκετά αριστουργηματικά αλπμουμ στο δισάκι τους. Ήταν τόσο διαφορετικοί και ταυτόχρονα κορυφαίοι. Τους σέβομαι απεριόριστα.
Σε όποιν αρέσει το ροκ και τον αφήνει αδιάφορο η kim πρέπει να το κοιτάξει που θα λεγε και ο Μανωλάκος.
@ SPYROS A. για τους tool kai porcupine
καλοί βρε Σπύρο, πολύ καλοί δε λέω αλλά το τραβάνε πολύ χωρίς λόγο. Θα μπορούσαν να τα πουν και πιο "μαζεμένα".