Vantage HD 8000TS

Εννοείς στο σήμα όχι στην ποιότητα, έτσι;
Δεν είναι όμως πολύ μεγάλο εύρος το 65-92%;
Περίμενα το πρόβλημα να είναι στο 65-70% και κάτω της έντασης σήματος.

Λέω ότι είχα πρόβλημα όταν είχα 65% σήμα και 92% ποιότητα,αυτά τα νούμερα νομίζω γράφεις και εσύ.
Σε εμένα είχε κοπεί το καλώδιο που ερχόταν από την κεραία καιγια αυτό έπεσαν τα νούμερα σε σήμα και ποιότητα.

Re: Απάντηση: Vantage HD 8000TS

Νέο firm 2.81 με ημερομηνία 17/10 για τον 8000TS.
φιλε μου καλησπέρα
ο δεκτης αυτός έχει blind scan θα μπορέσεις σε παρακαλώ πολύ να κανεις ένα test να μου πεις πόση ώρα κάνει να σκανάρει ένα δορυφόρο εάν μπόπεις στον 7ari η στον 10ari

ευχάριστο πολύ

Θα το κοιτάξω όταν μπορέσω τις επόμενες μέρες.
Το blind scan πάντως όσες φορές το χρησιμοπιήσα δεν με εντυπωσίασε.

Ξεκινάει την διαδικασία και μετά από ένα λεπτό μου βγάζει μήνυμα ότι τελείωσε ,χωρίς φυσικά να βρει κανένα κανάλι.
Πιο παλιά είχα κάνει blind scan και το έκανε κανονικά.

Δεν ξέρω αν είναι θέμα firm ή υπάρχει κάποιο άλλο "θεματάκι" στο δέκτη.
Σε παρόμοιο πρόβλημα ,υπήρχε πρόβλημα που είχα δυο τρεις δέκτες συνδεμένους μαζί και όταν αποσύνδεσα τους άλλους δέκτες, ο δέκτης δούλεψε κανονικά.

Re: Απάντηση: Vantage HD 8000TS

βλεπει κανενας το digea sto eurobird3(33^) και αν ναι με ποια firmware v.

Τόσο ο δέκτης αυτός όσο και ο 7100 υποστηρίζουν το πρωτόκολλο cccam? Ή βγαίνει "άχρηστη" η αγορά του χωρίς τέτοιες δυνατότητες?

Απάντηση: Re: Vantage HD 8000TS

Τόσο ο δέκτης αυτός όσο και ο 7100 υποστηρίζουν το πρωτόκολλο cccam? Ή βγαίνει "άχρηστη" η αγορά του χωρίς τέτοιες δυνατότητες?

Δεν έχουν cccam οι 8000 και 7100.

Όπως σου είπε ο φίλος, δεν έχουν cccam οι δέκτες. Και προφανώς είναι "άχρηστη η αγορά τους" όπως λες, για την δουλειά που τον θες.

Καλημέρα Γιώργο!

Την έβαλα αργά το βράδυ .Επί τις ουσίας δεν υπάρχουν διαφορές στις τελευταίες αναβαθμίσεις.
Το θέμα μόνο είναι αν είναι πιο σταθερή και λύνει κάποια προβληματάκια-κολληματάκια που έχουν οι Vantage.

Καλημέρα και από μένα,

αν δεν κάνω λάθος μιλάμε μόνο για τις επίσημες τελευταίες αναβαθμίσεις, σωστα;

Καλημέρα Γιώργο!

Την έβαλα αργά το βράδυ .Επί τις ουσίας δεν υπάρχουν διαφορές στις τελευταίες αναβαθμίσεις.
Το θέμα μόνο είναι αν είναι πιο σταθερή και λύνει κάποια προβληματάκια-κολληματάκια που έχουν οι Vantage.
Ευχαριστώ -bye-

Καλημέρα και από μένα,

Ναι για τις επίσημες.

Καλημέρα και από μένα,

Aνεπίσημες ,μου φαίνεται δεν βγαίνουν το τελευταίο διάστημα για τον 8000TS .

Όντως είναι πολύς καιρός που δεν έχει βγει ούτε μια ανεπίσημη μετά την έκδοση μιας επίσημης και μου κάνει εντύπωση αυτό.
Ευτυχώς που και οι τελευταίες 3-4 επίσημες δεν είχαν να παρουσιάσουν κανένα ιδιαίτερο νέο χαρακτηριστικό ή βελτίωση...

Επεξεργασία:
Μήπως γνωρίζετε κάποιον τρόπο ώστε να μην ανοίγει ο Vantage μετά από το τέλος μιας γενικής διακοπής ρεύματος;
Παρατήρησα ότι ενω ο δέκτης είναι κλειστός αν κοπεί και επανέλθει το ρεύμα ο δέκτης ανοίγει μόνος του και παραμένει ανοικτός...

Last edited by a moderator: