winlink
AVClub Addicted Member
Re: WDTV LIVE gen3
Πόσα από τα ηλεκτρονικά καταναλωτικά αγαθά που έχεις επισκευάζονται αλήθεια?
Τις προάλλες σταμάτησε να διαβάζει DVDs & CDs ένα Toshiba DVD Player που είχα πάρει όπως υπολογίζω μερικούς μήνες πρίν πάρω το WD TV HD (τώρα το έχει ο πατέρας μου, κι εγώ το gen2 & gen3). Χάλασε το laser και μόνο σαν ανταλλακτικό μου ζήησαν 60€.
Όσο και να με ενοχλεί, ειδικά στο οικολογικό μου συναίσθημα λόγω της σπατάλης υλικών, αυτή ΑΚΡΙΒΩΣ είναι η καταναλωτική κοινωνία που χτίσαμε και έχουμε σήμερα. Οποτέ θα αντικατασταθεί με Blu-Ray των 60-70€.
Έχω εδώ 2 δίσκους WD των 2TB που πέθαναν και πρόσφατα σε αντικατάσταση λόγω εγγύησης ενός Seagate 1.5ΤΒ μου έστειλαν refurbished. Άρα επισκευή γίνεται και χωρίς μεγάλα κόστη.
1,4 δίς είναι οι Κινέζοι, πώς θα ζήσουν?
Καλησπέρα, δεν ήξερα ακριβώς που να ρωτήσω και δοκίμασα εδώ λόγω του οτι έχει σχέση με το wdtv. Δεν το γνώριζα κι εγώ για αυτό δίνω την πληροφορία και ταυτόχρονα την απορία μου. Έχω το wdtv 1ησ γενιάς και πρόσφατα χάλασε. Έμαθα λοιπόν πως η quest που είναι και η αρμόδια εταιρεία για αυτά τα προιόντα δεν κάνει service σε περίπτωση βλάβης αλλά μόνο αντικατάσταση και εφόσον είναι εντός εγγύησης. Όσο και αν ρωτούσα τι γίνεται ανα είσαι εκτός εγγύησης μονότανα επαναλάμβανε τα προηγούμενα και να στείλω mail στην wd. Ειλικρινά δεν το περίμενα με τίποτα. Γνωρίζω οτι το αγόρασα φθηνά σημαίνει κάτι αυτό? Έχει αντιμετωπίσει κάποιος κάτι παρόμοιο και τι έκανε? Ευχαριστώ.
Πόσα από τα ηλεκτρονικά καταναλωτικά αγαθά που έχεις επισκευάζονται αλήθεια?
Τις προάλλες σταμάτησε να διαβάζει DVDs & CDs ένα Toshiba DVD Player που είχα πάρει όπως υπολογίζω μερικούς μήνες πρίν πάρω το WD TV HD (τώρα το έχει ο πατέρας μου, κι εγώ το gen2 & gen3). Χάλασε το laser και μόνο σαν ανταλλακτικό μου ζήησαν 60€.
Όσο και να με ενοχλεί, ειδικά στο οικολογικό μου συναίσθημα λόγω της σπατάλης υλικών, αυτή ΑΚΡΙΒΩΣ είναι η καταναλωτική κοινωνία που χτίσαμε και έχουμε σήμερα. Οποτέ θα αντικατασταθεί με Blu-Ray των 60-70€.
Έχω εδώ 2 δίσκους WD των 2TB που πέθαναν και πρόσφατα σε αντικατάσταση λόγω εγγύησης ενός Seagate 1.5ΤΒ μου έστειλαν refurbished. Άρα επισκευή γίνεται και χωρίς μεγάλα κόστη.
1,4 δίς είναι οι Κινέζοι, πώς θα ζήσουν?