WDTV Live gen3

Re: WDTV LIVE gen3

Καλησπέρα, δεν ήξερα ακριβώς που να ρωτήσω και δοκίμασα εδώ λόγω του οτι έχει σχέση με το wdtv. Δεν το γνώριζα κι εγώ για αυτό δίνω την πληροφορία και ταυτόχρονα την απορία μου. Έχω το wdtv 1ησ γενιάς και πρόσφατα χάλασε. Έμαθα λοιπόν πως η quest που είναι και η αρμόδια εταιρεία για αυτά τα προιόντα δεν κάνει service σε περίπτωση βλάβης αλλά μόνο αντικατάσταση και εφόσον είναι εντός εγγύησης. Όσο και αν ρωτούσα τι γίνεται ανα είσαι εκτός εγγύησης μονότανα επαναλάμβανε τα προηγούμενα και να στείλω mail στην wd. Ειλικρινά δεν το περίμενα με τίποτα. Γνωρίζω οτι το αγόρασα φθηνά σημαίνει κάτι αυτό? Έχει αντιμετωπίσει κάποιος κάτι παρόμοιο και τι έκανε? Ευχαριστώ.

Πόσα από τα ηλεκτρονικά καταναλωτικά αγαθά που έχεις επισκευάζονται αλήθεια?
Τις προάλλες σταμάτησε να διαβάζει DVDs & CDs ένα Toshiba DVD Player που είχα πάρει όπως υπολογίζω μερικούς μήνες πρίν πάρω το WD TV HD (τώρα το έχει ο πατέρας μου, κι εγώ το gen2 & gen3). Χάλασε το laser και μόνο σαν ανταλλακτικό μου ζήησαν 60€.
Όσο και να με ενοχλεί, ειδικά στο οικολογικό μου συναίσθημα λόγω της σπατάλης υλικών, αυτή ΑΚΡΙΒΩΣ είναι η καταναλωτική κοινωνία που χτίσαμε και έχουμε σήμερα. Οποτέ θα αντικατασταθεί με Blu-Ray των 60-70€.
Έχω εδώ 2 δίσκους WD των 2TB που πέθαναν και πρόσφατα σε αντικατάσταση λόγω εγγύησης ενός Seagate 1.5ΤΒ μου έστειλαν refurbished. Άρα επισκευή γίνεται και χωρίς μεγάλα κόστη.
1,4 δίς είναι οι Κινέζοι, πώς θα ζήσουν?

Μέχρι στιγμής ότι μου χάλαγε επισκευαζόταν και αν το κόστος ήταν μεγάλο το αντικαθιστούσα. Αυτό δεν επισκευάζεται καθόλου. Δεν μου δίνει την επιλογή αν θέλω να το αντικαταστήσω. Απλά πέταμα και από μια εταιρεία σοβαρή. Τώρα είμαι σε σκέψη να πάρω κάτι παρόμοιο ή ενα Βlue-ray player με usb υποδοχή για να βλέπω αυτά που κατεβάζω?

σαν νεος κατοχος του συγκεκριμενου media player απο εικονα δεν ειμαι ευχαριστημενος...πριν ειχα αυτο TVIX HD M-4100SH και η εικονα ηταν αψογη ...Στο wd φαινεται θαμπη και με αχνες κουκιδες...Δεν ξερω αν κανω καποιο λαθος στις ρυθμισεις σχετικα με την τηλεοραση(pioneer 427xd).Οποιος εχει να προτεινει κατι ... ευπροσδεκτος...
(στις ρυθμισεις HDMI 1080i , 12 hz ή 8 ηζ βαζουμε?).Eπισης οταν βαζω απο τον player 1080p εχω κανονικα εικονα παρολο που δεν υποστηριζει η τηλεοραση ...

Last edited:
Απάντηση: WDTV LIVE gen3

η pioneer 427xd έχει ανάλυση 720p αλλά υποστηρίζει στην είσοδο μέχρι και 1080p που το κάνει downgrade σε 720p.

για την εικόνα δεν ξέρω γιατί σου είναι θαμπή. Στη δική μου τηλεόραση δείχνει πολύ καθαρή.
οι κουκκίδες είναι ο κόκκος που έχουν οι ταινίες γιατί εγώ βλέπω κόκκο όταν υπάρχει που είναι λόγω ταινίας.

σαν νεος κατοχος του συγκεκριμενου media player απο εικονα δεν ειμαι ευχαριστημενος...πριν ειχα αυτο TVIX HD M-4100SH και η εικονα ηταν αψογη ...Στο wd φαινεται θαμπη και με αχνες κουκιδες...Δεν ξερω αν κανω καποιο λαθος στις ρυθμισεις σχετικα με την τηλεοραση(pioneer 427xd).Οποιος εχει να προτεινει κατι ... ευπροσδεκτος...
(στις ρυθμισεις HDMI 1080i , 12 hz ή 8 ηζ βαζουμε?).Eπισης οταν βαζω απο τον player 1080p εχω κανονικα εικονα παρολο που δεν υποστηριζει η τηλεοραση ...

Μήπως είχες την έξοδο HDMI του TVIX σεταρισμένη σε RGB High και ακολούθως έβαλες το WD σε RGB Low ή Component;

Το βάθος χρώματος, εκτός κι αν έχεις υλικό 12-bit, άσε το στα 8-bit. Η τηλεόραση σου θα κάνει ούτως ή άλλως υπερδειγματοληψία στο σήμα, δεν χρειάζεται να γίνονται δύο μετατροπές...

εκανα την τελευταια αναβαθμιση χθες διοτι το μηχανημα σε κανα δυο ταινιες ειχε αρχισει να κανει το εξης:στην 1 ωρα περιπου απο την αρχη της ταινιας ξεσυγχρονιζονταν οι υποτιτλοι,μετα αρχιζε τα κομπιασματα η ταινια,μετα την προχωραγε σε fast forward και στο τελος εκανε ενα τελειωτικο pause οπου μονο με βγαλσιμο του καλωδιου ρευματος ξεκολλουσε.
δεν ξερω τι μπορει να φταιει,ελπιζω οτι απο εδω και περα θα στρωσει.

Καλησπέρα στο φόρουμ!

Σκέφτομαι να αγοράσω το wd tv live και θα ήθελα να μου αποσαφηνίσετε 1-2 θεματάκια:

1. Πως κρίνετε τη λειτουργία του τηλεκοντρόλ (αίσθηση, απόκριση, απόσταση / γωνία θέασης) ?

2. Πως συμπεριφέρεται το player σε λειτουργία αναζήτησης (fast forward)?

3. Μπορώ να κάνω αναζήτησε στο youtube με χρήση ασύρματου πληκτρολογίου στα ελληνικά?

Ευχαριστώ!

Καλησπέρα στο φόρουμ!

Σκέφτομαι να αγοράσω το wd tv live και θα ήθελα να μου αποσαφηνίσετε 1-2 θεματάκια:

1. Πως κρίνετε τη λειτουργία του τηλεκοντρόλ (αίσθηση, απόκριση, απόσταση / γωνία θέασης) ?

2. Πως συμπεριφέρεται το player σε λειτουργία αναζήτησης (fast forward)?

3. Μπορώ να κάνω αναζήτησε στο youtube με χρήση ασύρματου πληκτρολογίου στα ελληνικά?

Ευχαριστώ!

Υποκειμενικά ...
1. Καλό
2. Πολύ καλό - μπορείς να πεις σε ποιο λεπτό κιόλας
3. Τώρα που το λες πρέπει να το δοκιμάσω ...

4. Πάντως έχει και αυτό - WD Remote

Υποκειμενικά ...
1. Καλό
2. Πολύ καλό - μπορείς να πεις σε ποιο λεπτό κιόλας
3. Τώρα που το λες πρέπει να το δοκιμάσω ...

4. Πάντως έχει και αυτό - WD Remote

Σ' ευχαριστώ για την απάντηση, ειδικά για το 4!

παιδια σημερα παραγγειλα κ γω ενα wd tv live gen 3. διαβαζω οτι δεν υποστηριζει dts-ma passthrough. αυτο δλδ σημαινει οτι δεν παιζει καν τον ηχο ή απλα δεν ειναι σε σωστο 5.1, διοτι τα ηχεια που σκεφτομαι να παρω ειναι 2.1

Επισης, ηθελα να ρωτησω αν βγαινουν custom images, GUI's κλπ οπως στα προηγουμενα gen?

Θα μας τρελάνουν. Μία βοήθεια.
Κάνοντας αναζήτηση στο skroutz http://www.skroutz.gr/s/399945/Western-Digital-TV-Live-WDBGXT0000NBK.html αποφασίζω να μπω να δω το μηχανάκι εδώ http://www.electroworld.gr/site/product.jsp?catid=10103027 το οποίο είναι με άλλη εικόνα, μάλλον πιο παλιό μοντέλο. Τελικά θα πάρω το παλιό που δείχνει το electroworld ή είναι το τελευταίο της wd? Ξέρει κανείς; Με τηλ. που πήρα ο υπάλληλος είπε πως θα παραλάβω αυτό της δικής τους εικόνας!!!
Τί συμβαίνει τελικά;

Απάντηση: Re: WDTV LIVE gen3

παιδια σημερα παραγγειλα κ γω ενα wd tv live gen 3. διαβαζω οτι δεν υποστηριζει dts-ma passthrough. αυτο δλδ σημαινει οτι δεν παιζει καν τον ηχο ή απλα δεν ειναι σε σωστο 5.1, διοτι τα ηχεια που σκεφτομαι να παρω ειναι 2.1

Επισης, ηθελα να ρωτησω αν βγαινουν custom images, GUI's κλπ οπως στα προηγουμενα gen?
το player δεν κάνει dts-ma passthrough αλλά θα κάνει το DTS passthrough.

Από τη στιγμή που θα είσαι στα 2.1 μπορείς να ορίσεις να κάνει downmix σε stereo.

Απάντηση: Re: WDTV LIVE gen3

Θα μας τρελάνουν. Μία βοήθεια.
Κάνοντας αναζήτηση στο skroutz http://www.skroutz.gr/s/399945/Western-Digital-TV-Live-WDBGXT0000NBK.html αποφασίζω να μπω να δω το μηχανάκι εδώ http://www.electroworld.gr/site/product.jsp?catid=10103027 το οποίο είναι με άλλη εικόνα, μάλλον πιο παλιό μοντέλο. Τελικά θα πάρω το παλιό που δείχνει το electroworld ή είναι το τελευταίο της wd? Ξέρει κανείς; Με τηλ. που πήρα ο υπάλληλος είπε πως θα παραλάβω αυτό της δικής τους εικόνας!!!
Τί συμβαίνει τελικά;
μπορείς να πάρεις πάλι τηλέφωνο και να τους ρωτήσεις να σου πουν τον επεξεργαστή που έχει.
Αν δεν είναι ο smp8670 τότε είναι παλιό μοντέλλο

Re: Απάντηση: Re: WDTV LIVE gen3

μπορείς να πάρεις πάλι τηλέφωνο και να τους ρωτήσεις να σου πουν τον επεξεργαστή που έχει.
Αν δεν είναι ο smp8670 τότε είναι παλιό μοντέλλο

Εδώ δεν ήξερε ποιό μοντέλο είναι, τον έβαλα να μπει στο skroutz να το δει και μου είπε ότι και το από πάνω κατάστημα από το electroworld, το mg, έχει το ίδιο μηχάνημα σαν εικόνα το οποίο δεν ισχύει. Μου είπε ότι δεν μπορεί να ξέρει ποιό μοντέλο είναι. Λογικά θα είναι το gen3 στην τιμή που το έχουν...