Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες και κατασκευές.

Απάντηση: Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεί

Και 1η Ιουνιου μας κανει!

Εννοείται... :a0210:
Αν και τη φοβάμαι τη δουλειά... Αν μέχρι τότε δεν έχω πάρει αυτή φοβάμαι οτι θα καταλήξω μ´ αυτή.

Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Ειναι σημαντικο αυτο:
Μέγ. ύψος κοπής: 200 mm

Βεβαια υπαρχει και αυτη αλλα οταν φτασεις εκει ψηλα σιγουρα πας στο κιτρινακι...
https://www.pavlatos-tools.gr/kordela-xulou-boston-750w-42646-p-3564-html

Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Καλα τα λέτε και σεις. Και γω ςχω κολλήσει και άμα κολλήσω... Το πρόβλημα μου είναι πως η proxxon δεν με καλύψει και πρέπει να παω λιγο ποιο πάνω. Βλέπω δηλαδή την bas216 που ειναι ταβάνι τιμή με πανωσηκωμα όμως ένα όροφο επιπλέον...μια θετική ενέργεια θελω και τη πήρα!

Καλα τα λέτε και σεις. Και γω ςχω κολλήσει και άμα κολλήσω... Το πρόβλημα μου είναι πως η proxxon δεν με καλύψει και πρέπει να παω λιγο ποιο πάνω. Βλέπω δηλαδή την bas216 που ειναι ταβάνι τιμή με πανωσηκωμα όμως ένα όροφο επιπλέον...μια θετική ενέργεια θελω και τη πήρα!

http://3.bp.blogspot.com/-tVqQ_ZNju...ZZ9arFdE4/s1600/red-bull-gives-you-wings2.jpg

Re: Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεί

Τι θες να κανεις με την πριονοκορδελα να σου πω εγω ακριβως τι θα χρειαστεις.

Απάντηση: Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεί

Εννοείται... :a0210:
Αν και τη φοβάμαι τη δουλειά... Αν μέχρι τότε δεν έχω πάρει αυτή φοβάμαι οτι θα καταλήξω μ´ αυτή.

Τι θα την κάνεις Μπάμπη την Π.Κορδέλα .. θα ανοίξεις ξυλουργείο ...

Τι θα την κάνεις Μπάμπη την Π.Κορδέλα .. θα ανοίξεις ξυλουργείο ...

Είναι ήδη έτοιμο...
Μερικές πινελιές λοίπουν... Μετά καθάρισμα και τοποθέτηση μηχανημάτων. :ernaehrung004:

Attachments

• image.jpg
    image.jpg
    183.8 KB · Views: 268
  • image.jpg
    image.jpg
    192 KB · Views: 270
  • image.jpg
    image.jpg
    173.8 KB · Views: 270

Μωρέ και στου βουγιού το κέρατο να είναι με τόσο παιχνιδότοπο πάω :rofl:

Σημειώνω δε ότι

Θα μαγειρεύω
Θα ξεσκονίζω
Θα τακτοποιώ εργαλεία

Στρατηγέ μου θα με υιοθετήσεις; :D

Χωρίς δεύτερη σκέψη... Θα πάρω και "έτοιμο παιχτη" ποιός τη χάρη μου!
Για να σε δελεάσω λιλγο ακόμα θα σου πω οτι, μόλις κουραστείς και ζεσταθείς, στα 25 μέτρα βουτάς στη θάλασσα..

Attachments

• image.jpg
    image.jpg
    214.4 KB · Views: 215
Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργ

Χωρίς δεύτερη σκέψη... Θα πάρω και "έτοιμο παιχτη" ποιός τη χάρη μου!
Για να σε δελεάσω λιλγο ακόμα θα σου πω οτι, μόλις κουραστείς και ζεσταθείς, στα 25 μέτρα βουτάς στη θάλασσα..

giphy.gif

Re: Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεί

Πέρνα λίγο από Μιχαηλίδη στον σταυρό και πες να σου κάνει καλη τιμή. Μετά πες του ότι θα πάρεις 2 οπότε θες καλύτερη... :p

Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Μας το κρατουσε για εκπληξη ο κυρΜπαμπης, αλλα ο Γιαννης το εκμαιευςε με τροπο:SFGSFGSF:

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Πέρνα λίγο από Μιχαηλίδη στον σταυρό και πες να σου κάνει καλη τιμή. Μετά πες του ότι θα πάρεις 2 οπότε θες καλύτερη... :p

Λες? αμα την εχει ετοιμοπαραδοτη θα τη χαζεψω και λιγο...

Μας το κρατουσε για εκπληξη ο κυρΜπαμπης, αλλα ο Γιαννης το εκμαιευςε ..

Όχι βρε, θα σας το έλεγα όταν ήταν έτοιμο. Κάποια άσχημα γεγονότα με έφεραν λίγο πίσω στο σχεδιασμο, τώρα πάμε για μετά το Πάσχα.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

😀😄😀😄😜😜😜😜

Έγραψες !!!

Mπαμπη το εξοχικο ειναι μαγευτικο. Το οτι εχεις και εργαστηριακι μαζι, το κανει παραδεισενιο. Το οτι ειναι και διπλα στο κυμα.. δεν βρισκω λεξη :)))

Το δελεαρ της Καρμεν ομως ηταν κορυφαιο... 'ξερω να τακτοποιω εργαλεια'...:flipout: :worshippy:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευ

.. σπεύδε βραδέως ...

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.