Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.
Και 1η Ιουνιου μας κανει!
Και 1η Ιουνιου μας κανει!
Καλα τα λέτε και σεις. Και γω ςχω κολλήσει και άμα κολλήσω... Το πρόβλημα μου είναι πως η proxxon δεν με καλύψει και πρέπει να παω λιγο ποιο πάνω. Βλέπω δηλαδή την bas216 που ειναι ταβάνι τιμή με πανωσηκωμα όμως ένα όροφο επιπλέον...μια θετική ενέργεια θελω και τη πήρα!
Καλα τα λέτε και σεις. Και γω ςχω κολλήσει και άμα κολλήσω... Το πρόβλημα μου είναι πως η proxxon δεν με καλύψει και πρέπει να παω λιγο ποιο πάνω. Βλέπω δηλαδή την bas216 που ειναι ταβάνι τιμή με πανωσηκωμα όμως ένα όροφο επιπλέον...μια θετική ενέργεια θελω και τη πήρα!
Τι θα την κάνεις Μπάμπη την Π.Κορδέλα .. θα ανοίξεις ξυλουργείο ...
Στρατηγέ μου θα με υιοθετήσεις;![]()
Χωρίς δεύτερη σκέψη... Θα πάρω και "έτοιμο παιχτη" ποιός τη χάρη μου!
Για να σε δελεάσω λιλγο ακόμα θα σου πω οτι, μόλις κουραστείς και ζεσταθείς, στα 25 μέτρα βουτάς στη θάλασσα..
Πέρνα λίγο από Μιχαηλίδη στον σταυρό και πες να σου κάνει καλη τιμή. Μετά πες του ότι θα πάρεις 2 οπότε θες καλύτερη...![]()
Μας το κρατουσε για εκπληξη ο κυρΜπαμπης, αλλα ο Γιαννης το εκμαιευςε ..
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.