Μικρες εσοχες σε βαθος πως μπορουμε να τις τριψουμε?
Δηλαδη το πατο μιας τρυπας σε ξυλο, τα πλευρικα γινετε με το dremel, ο πατος?
Πολη καλη ιδεα. Αν η τρυπα ειναι οβαλ/τετραγωνη?Ακου ιδέα τώρα. Πχ έχεις τρύπα 10mm. Πιασε ένα παλιό τρυπάνι 10mm και στο πίσω του μέρος εκεί που είναι φλατ και όχι η μύτη κόλλησε ένα κομμάτι γυαολόχαρτο. Κόψτε το τριγύρω με ξυράφι και βάλε το σε ένα δράπανο. Βάλε το στη τρύπα και πάτα σκανδάλη αχαχαχαχαχαχ
Ή αν ειναι στα μεγέθη 6-8-10 και έχεις καβίλιες κόλλα το γυαλόχαρτο στη καβίλια βάλτη μέσα και γύρνα την. Για να γυρίσει και πιο ομαλά πέρασε την τριγύρω ένα τριψιματάκι να μειωθεί ελάχιστα η διάμετρος
Το έκαψα το ξέρω.
Παράγγειλε κινέζικο φάτω με πηρούνι και πάρε τα τσοπστικ (ειναι απο παμπου και ειναι σκληρό)
Κόψε τη μύτη δε τη χρειαζόμαστε και κάνε μία τομή περίπου 45 μοίρες (δε σου λέω να το κόψεις κάθετα γιατί αν το κρατάς κάθετα δε θα μπορείς να τρίβεις με άνεση θα χοροπηδάει)
Στην οβάλ πατούρα που έχει γίνει τώρα που θα σε βοηθήσει και στις καμπύλες βάλε το γυαλοχαρτάκι σου και άρχισε τα πέρα δώθε.
Αν έχεις προσάρτημα dremel φρεζας μπορείς και με το dremel Να το κάνεις με ένα επίπεδο μικρό κοντυλάκι/φρεζάκι και υπομονή
Μικρες εσοχες σε βαθος πως μπορουμε να τις τριψουμε?
Δηλαδη το πατο μιας τρυπας σε ξυλο, τα πλευρικα γινετε με το dremel, ο πατος?
Ελα ρε συ και νομισα οτι θελεις να τρυψεις τρυπα 8 και 10 χιλιοστα!!!
Το εχω αυτο το στελεχος.
Ελα ρε συ και νομισα οτι θελεις να τρυψεις τρυπα 8 και 10 χιλιοστα!!!
Το 4χ10 που ειπες χωρίς να βάλεις μονάδες και συζητώντας για μικρά πραγματάκια με πήγε και εμένα σε χιλιοστά για να ειμαι ειλικρινής και σου είπα το τσοπστικ χααχχααχχαχααχχαΑνεφερα τις διαστασεις αλλα σου διεφυγε μαλλον.
Βρε εχω ντρεμελ, αλλα το πατο της τρυπϴ πως θα τρυψω. Πρεπει το υλικο τριβης να ειναι καθετο στον αξονα του εργαλειου και να χωραει.
Oπως ξερεις υπαρχουν εργαλεια για καθε δουλεια. Ετσι υπαρχει και ενα μινι τριβειακι της proxxon που εχει διαφορες κεφαλες ολων των σχηματων.
![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.