Κάποιο πουλάκι μου είπε ότι τελικά ο κ. Μπάμπης ήταν στο Κ. Βίδας για αρκετή ώρα όλο το πρωί. Έπρεπε να βάλω στοίχημα!
Τελευταίες κατασκευές για φέτος...του χρόνου πάλι...δλδ από μεθαύριο, άντε αντιμεθαύριο :devil-smiley-029:
Το πρώτο είναι από παλετόξυλο και τριαράκι κοντραπλακέ βαμμένα με έγχρωμα συντηρητικά ξύλου και το δεύτερο από εξαράκι κοντραπλακέ βαμμένο με βελατούρα και περασμένο με χρυσό σπρέι.
Δημήτρη μπράβο, πολύ όμορφες κατασκευές!
Καλά που μάς τηλεφώνησαν κι έπρεπε να φύγουμα αμέσως, αλλοιώς....
Τέρμα για φέτος, δέν ξαναπάω...:grandpa:
Και σε σημερινές τιμές θα είχαν 6+ ευρώ το κιλό. Τότε όλοι θέλαμε μπανάνα και δεν είχαμε. Τώρα τις έχουμε σιχαθει.
Ευχαριστω πολυ.Καλή επιτυχία Νεκτάριε & στα δύο σου εύχομαι.

Δεν ξανακάνω άλλες κοπές φέτος, εκτός αν αφορούν φαγώσιμα. Άλλα ξύλα δεν κόβω, τα είδα όλα. Από του χρόνου πάλι. Θα ακολουθήσω τη συμβουλή του Μπάμπη και θα πάω διακοπές...
Λοιπόν κύριοι κατ'αρχην έχω να δηλώσω ότι μου έφυγε η μαγκιά, πονάω παντού, αλλά τελείωσα με τις κοπές. Μόνο για την πρόσοψη χρειάστηκαν 38 (αν μέτρησα καλά) εσωτερικές και σχεδόν όλες με πολύ κλειστές καμπύλες και σχέδια. Για τα πλαϊνά δεν μέτρησα αντίστοιχα. Αυτο που με γονάτισε όμως ήταν το χερούλι. Δεν κοβόταν με τίποτα. Τώρα πρέπει να λιμαριστουν και να τριφτουν όλα τα γρεζια από τις κοπές, να περαστεί με γυαλοχαρτο στις ακμές προκειμένου να εφαρμόσουν όλες οι έδρες καλά μεταξύ τους, να γίνουν οι κολλήσεις και φυσικά το φινίρισμα, για το οποίο δεν έχω αποφασίσει ακόμα τι θα κάνω.
Το έστησα όμως πρόχειρα για να πάρουμε μία γεύση από το πως περίπου θα ειναι...
View attachment 136128
Δεν ξανακάνω άλλες κοπές φέτος, εκτός αν αφορούν φαγώσιμα. Άλλα ξύλα δεν κόβω, τα είδα όλα. Από του χρόνου πάλι. Θα ακολουθήσω τη συμβουλή του Μπάμπη και θα πάω διακοπές...
Στάλθηκε από το MotoG3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Γου Α ουΛοιπόν κύριοι κατ'αρχην έχω να δηλώσω ότι μου έφυγε η μαγκιά, πονάω παντού, αλλά τελείωσα με τις κοπές. Μόνο για την πρόσοψη χρειάστηκαν 38 (αν μέτρησα καλά) εσωτερικές και σχεδόν όλες με πολύ κλειστές καμπύλες και σχέδια. Για τα πλαϊνά δεν μέτρησα αντίστοιχα. Αυτο που με γονάτισε όμως ήταν το χερούλι. Δεν κοβόταν με τίποτα. Τώρα πρέπει να λιμαριστουν και να τριφτουν όλα τα γρεζια από τις κοπές, να περαστεί με γυαλοχαρτο στις ακμές προκειμένου να εφαρμόσουν όλες οι έδρες καλά μεταξύ τους, να γίνουν οι κολλήσεις και φυσικά το φινίρισμα, για το οποίο δεν έχω αποφασίσει ακόμα τι θα κάνω.
Το έστησα όμως πρόχειρα για να πάρουμε μία γεύση από το πως περίπου θα ειναι...
View attachment 136128
Στάλθηκε από το MotoG3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.