Τίποτα από τα δύο.... Μου είχε περισεψει κόντρα πλακέ θαλασσης που είχα κάνει τον πάγκο εργασίας....2 εκατοστά πάχος. Από επάνω πορτοκαλιζε λιγάκι και απλά το έκαψα με τον πυρογραφο για να μην φαίνονται οι γραμμές και τα σημεία που όταν τα ετριψα άλλαξαν χρώμα.χαχαχα, παιχνιδιαρικο χερουλι)
Πανι ειναι αυτο με το σχεδιο? Κολλημενο στο ξυλο?
ωραιοτατο ειναι ειδικα με την πυρογραφια αλλα φερτο να το τπυ φτιαξουμε τις κλισεις σωσταααααααααα!!!!
ωραιοτατο ειναι ειδικα με την πυρογραφια αλλα φερτο να το τπυ φτιαξουμε τις κλισεις σωσταααααααααα!!!!
Lol. Αυτο και αν ειναι περιεργο. Απορω ποιο τμημα της Mitsubishi ασχοληθηκε με μυτες μολυβιου...
Αυτες τις μυτες Mitsubish τις ειχε φερει ο πατερας μου οταν ταξιδευε, απο Ιαπωνια, στα τελη της δεκατιας του 60 και ειναι για μηχανικα μολυβια που εβγαζε η ιδια η εταιρεια.
H Mitsubishi εχει ιστορια στα στυλο και στα μολυβια.https://uniball.com/?mid=133&pid=10
Εννοω ολα τα παραπανω που λες. Μεγεθος και δυναμη για να τεμαχιζεις ευκολα καποια πιο μεγαλα και σκληρα ξυλα, ποιοτητα υλικων και κατασκευης για να εχεις ακριβεια στις εργασιες σου. Αυτα βεβαια κοστιζουν σε χωρο και σε χρημα, γι'αυτο και εγραψα οσο αντεχει η τσεπη και ο χωρος σου.Όταν λες την πιο μεγάλη; εννοείς σε δύναμη και ποιότητα υλικών ή σε μέγεθος; Η αλήθεια είναι πως αν η proxxon ήταν λίγο πιο κάτω θα την αγόραζα....Το θέμα είναι να πείσω και τον σύζυγο.....ο οποίος θεωρεί και την einhel πολυτέλεια (ναι εχω κι εγώ πρόβλημα κι ας φτιάχνω τις περισσότερες κατασκευές προς οφελός του για τα παιδιά που κάνει μάθημα χαχαχα!). Υπάρχει περίπτωση να υπάρχει στο εξωτερικό με πιο χαμηλή τιμή; Επίσης οι schepacch είναι καλές; Από Γερμανία είναι πολύ πιο οικονομικές.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.