Κάνε ένα διάβημα διαμαρτυρίας στην λιντλ Ελλάδας για να φέρει πριονοκορδελες.Το θέμα είναι ότι επειδή μου αρέσουν οι χειροποίητες κατασκευές εργαλείων .... πρέπει να φτιάξω τόρνο και κορδέλα ... και έχασα και τον Χρήστο με εκείνη την κορδέλα ....αλλά το μεγάλο πρόβλημα είναι ότι είμαι αυτή την εποχή στην εκ βάθους ανακαίνιση του ισογείου διαμερίσματος στον πύργο μου και δεν μένει χρόνος για περαιτέρω ασχολίες ..... αλλά δεν θα τελειώσω που θα μου πάει ...
Ίσως φταίει η θερμοκρασία.Όχι... Είναι πιο μαλακή κι απο πλαστελίνη.
Μάλλον έχει διαφορετική συμπεριφορά απ´ αυτή που χρησικομποιείς εσύ, εγώ χρησιμοποιώ μια που πηλρα απ´ το Πλαίσιο και τη βάζω σε αναλογία 50-50 με τον καταλύτη.
Ίσως φταίει η θερμοκρασία.
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πάντως θέλει πολύ καλό ανακάτεμα. Άστο κι ότι γίνει, που θα πάει κάποια στιγμή θα πήξει.Δεν ξέρω... Μήπως αυτή η δική μου δεν θέλει ζέστη αλλά αέρα;
Το έβαλα κα πίσω απ´ την plasma, πάνω στις γρίλιες που βγάζει ζέστη, και μετά από μια ώρα ήταν χειρότερα απ´ όταν την έβαλα.
Δεν ξέρω... Μήπως αυτή η δική μου δεν θέλει ζέστη αλλά αέρα;
Το έβαλα κα πίσω απ´ την plasma, πάνω στις γρίλιες που βγάζει ζέστη, και μετά από μια ώρα ήταν χειρότερα απ´ όταν την έβαλα.
Ε τότε βάλε τη στο ψυγείο.
Ντροπή βέβαια να δίνεις συμβουλές ...σε μάστορα που σε κάθε μέρος που πίνει καφέ ...έχει και έναν τόρνο και μια κορδέλα :worshippy:
Εντατικά μαθήματα βλέπω......
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το θέμα είναι ότι επειδή μου αρέσουν οι χειροποίητες κατασκευές εργαλείων .... πρέπει να φτιάξω τόρνο και κορδέλα ... και έχασα και τον Χρήστο με εκείνη την κορδέλα ....αλλά το μεγάλο πρόβλημα είναι ότι είμαι αυτή την εποχή στην εκ βάθους ανακαίνιση του ισογείου διαμερίσματος στον πύργο μου και δεν μένει χρόνος για περαιτέρω ασχολίες ..... αλλά δεν θα τελειώσω που θα μου πάει ...
Ριξε οδοντογλυφιδες και ροκανιδια μεσα στο σωληνα με τη ρυτινη.
Τωρα αν δεν σου σφιγει, πιο πολυ νομιζω ειναι απο καταλυτη ή απο τον τροπο που κρυσταλοποιειται η συγκεκριμενη ρυτινη. Μπορει να θελει επαφη με τον αερα, πραγμα που εκει μεσα που ειναι "χωμενη" δεν εχει.
Φτιαξε μικρα "δοκιμια" και κοιτα πως δουλευει.
Τι ακουω. Εγκαταλειπετε τα Βορεια προστεια κυριε Νικο;
Τι ακουω. Εγκαταλειπετε τα Βορεια προστεια κυριε Νικο;
Οι φόρμες ζαχαροπλαστικής είναι για μια φορά. Στο amazon.de έχει έτοιμα φορμακια για ρητίνη κι έχω παραγγείλει σε διάφορα σχέδια αλλά δεν ήρθαν ακόμη.Η άλλη λύση κυρ Παύλο είναι καλουπάκια από φθηνό ερταλόν ή έτοιμες φόρμες σιλικόνης από τα είδη Ζαχαροπλαστικής κλπ.
Το ζύγισμα με ζυγαριά ακριβείας είναι απαραίτητο.Το είδα κι εγώ που τα ζυγίζουν αλλά δεν έδωσα σημασία, γέλαγα κιόλας...
- Ρε τους μ..άκες, λέω, τι νομίζουν οτι φτιάχνουν, φάρμακο;
Οι φόρμες ζαχαροπλαστικής είναι για μια φορά...
Αντικολλητικες είναι αλλά όχι για ρητίνη. Θα χαλάσουν γρήγορα εκτός αν βάζεις και κάποιο σπρέι αντικολλητικό.Τι εννοείς για μια φορά; Δεν είναι αντικολλητικές;
Τελικά εμένα δεν στεγνώνει γιατί στη συσκευασία γράφει οτι χρειάζονται "3-4 μέρες". :bang:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.