Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

Απάντηση: Re: Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

Γιατί γεμίσαμε μηχανάκια στο σπίτι και ήρθε και το zappiti οπότε αρχίζω να ξεσκαρτάρω πράγματα γιατί κοντεύουμε να φτιάξουμε πύργο και η γυναίκα είπε να γκρεμιστεί ο πύργος ....:antlers:
Εννοείται πως είναι άψογο και δεκτός κάθε έλεγχος .Έχει παίξει λίγο στην Panasonic OLED που έχω και τα έπαιξε νεράκι όλα

Παιδιά όποιος θέλει το δικό μου Χ10 το έχω βάλει προς πώληση

'Λαθος' νημα..

Γιατί γεμίσαμε μηχανάκια στο σπίτι και ήρθε και το zappiti οπότε αρχίζω να ξεσκαρτάρω πράγματα γιατί κοντεύουμε να φτιάξουμε πύργο και η γυναίκα είπε να γκρεμιστεί ο πύργος ....:antlers:
Εννοείται πως είναι άψογο και δεκτός κάθε έλεγχος .Έχει παίξει λίγο στην Panasonic OLED που έχω και τα έπαιξε νεράκι όλα

Μαλλον καλυτερα να δωσεις το zappiti... :afro:

Θα ανοίξουμε άλλο νήμα για το zappiti γιατί θα μας φάει o leonkoum...
:SFGSFGSF::a0210:

Ολα εν´ταξη...
...Γιατι εχουμε και νεο λογισμικο! :antlers:

New firmware v1.4.19 BETA

System:
1, optimize the effect of HDR to SDR
2. Repair on some TV, some HEVC 10bit MKV files shows the problem of gray(Range issue)
3. When the resolution is set automatically, the priority 4K resolution
4, frame rate switch increase can correspond to film switching resolution function

Player:
1, repair side in respect of individual film sup caption display abnormal problem
2, repair the problem of downloading wrong subtitle language
3. The optimization of the Bluray titles shows
4. Repair the problem that MTS can't connect to play
5. Optimization of frame rate switching mode

Blu-ray navigation:
1, repair the problem of downloading wrong subtitle language

Download:
http://ota-cloudfront.zidoo.tv/X9S/OTA/OTA-ZIDOO_X9S-v1.4.19-201712051846.zip
MD5:9B05E753F3682E931B3D1D9D888F3701

Last edited:
Ειδικα τα 2,3,4 (εαν δουλευουν σωστα..) θα λυσουν αρκετα προβληματακια που ανησυχησαν μερικα παιδια εδω..
Τωρα, εαν δεν 'εσπασαν' παλι τιποτα θα δουμε στην πραξη ποσο καλα τα παει..

Πάντως θα μπορούσαν να έχουν κάποιον εξωτερικό συνεργάτη με καλή γνώση της Αγγλικής να τους γράφει τα release notes. Με τέτοια Αγγλικά πονάνε τα ματάκια μας...

Πάντως θα μπορούσαν να έχουν κάποιον εξωτερικό συνεργάτη με καλή γνώση της Αγγλικής να τους γράφει τα release notes. Με τέτοια Αγγλικά πονάνε τα ματάκια μας...

Αυτό ξαναπεστο... For Fu%k's sake

Καλορίζικο... Βάλε αν θες το deep color σε 12 bit και δες κάποια ταινια να μας πεις αν σου κανει κάποιες μικρό διακοπές στην εικόνα.
Όχι όμως 1, 2 λεπτά....

Sent from my LG-H870 using Tapatalk
Δεν παρατήρησα διακοπές στην εικόνα,το μονο που ειδα είναι ότι όταν βάζω την HDMI ανάλυση στο 4096×2160 κάνει μια μικρή μεγένθυση,ενώ στο 3840×2160 είναι όπως πρέπει.

Στάλθηκε από το SM-T715 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν παρατήρησα διακοπές στην εικόνα,το μονο που ειδα είναι ότι όταν βάζω την HDMI ανάλυση στο 4096×2160 κάνει μια μικρή μεγένθυση,ενώ στο 3840×2160 είναι όπως πρέπει.

Στάλθηκε από το SM-T715 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τα τα UHD BLU-RAY έχουν 3840x2160 ανάλυση γι’ αυτό σου το κάνει!