Παιδιά όποιος θέλει το δικό μου Χ10 το έχω βάλει προς πώληση
Γιατί γεμίσαμε μηχανάκια στο σπίτι και ήρθε και το zappiti οπότε αρχίζω να ξεσκαρτάρω πράγματα γιατί κοντεύουμε να φτιάξουμε πύργο και η γυναίκα είπε να γκρεμιστεί ο πύργος ....:antlers:
Εννοείται πως είναι άψογο και δεκτός κάθε έλεγχος .Έχει παίξει λίγο στην Panasonic OLED που έχω και τα έπαιξε νεράκι όλα
:SFGSFGSF::a0210:Θα ανοίξουμε άλλο νήμα για το zappiti γιατί θα μας φάει o leonkoum...
Βλέπω πως το beta firmware είναι για το 9s. Άραγε για το 10 κάνει;
Οχι Τάκαρε. Θα περιμένεις το δικο σου για το Χ10.
Πάντως θα μπορούσαν να έχουν κάποιον εξωτερικό συνεργάτη με καλή γνώση της Αγγλικής να τους γράφει τα release notes. Με τέτοια Αγγλικά πονάνε τα ματάκια μας...
Μην ειστε κουτοί. Θα το επαιζαν δυτικοι και θα χρέωναν τα διπλάσια (Zapitti/Dune)![]()
Δεν παρατήρησα διακοπές στην εικόνα,το μονο που ειδα είναι ότι όταν βάζω την HDMI ανάλυση στο 4096×2160 κάνει μια μικρή μεγένθυση,ενώ στο 3840×2160 είναι όπως πρέπει.Καλορίζικο... Βάλε αν θες το deep color σε 12 bit και δες κάποια ταινια να μας πεις αν σου κανει κάποιες μικρό διακοπές στην εικόνα.
Όχι όμως 1, 2 λεπτά....
Sent from my LG-H870 using Tapatalk
Δεν παρατήρησα διακοπές στην εικόνα,το μονο που ειδα είναι ότι όταν βάζω την HDMI ανάλυση στο 4096×2160 κάνει μια μικρή μεγένθυση,ενώ στο 3840×2160 είναι όπως πρέπει.
Στάλθηκε από το SM-T715 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.