Re: Απάντηση: Dm 800 και κινητο πιάτο
για καθε δορυφορο θα επιλεξεις διαφορετικο lnbhttp://www.avclub.gr/forum/attachment.php?attachmentid=41438&d=1247341034
Καλησπέρα και πάλι σε όλους ! Λοιπόν επειδή μέσα στο Σαββατοκύριακο θα καθίσω να στήσω το κινητό κάτοπτρο που αγόρασα πρόσφατα ( gibertini offset OP125L με βάση polar mount gibertini, 18άρι actuator superjack και positioner της Clarke-Tech ) σε συνδυασμό με το σταθερό κάτοπτρο που ήδη έχω, ένα 1,40 με τρία LNB ( 13Ε, 16Ε, 19,2Ε ) θα ήθελα να διευκρινίσω τι ακριβώς ρυθμίσεις πρέπει να κάνω στο μενού του 800άρι μου στην επιλογή " Aνεύρεση υπηρεσιών / Εγκατάσταση tuner ". Μπορεί κάποιος φίλος να εξηγήσει λεπτομερώς τι πρέπει να κάνω ακριβώς για να μην φάω καμιά εβδομάδα στο ψάξιμο ; Εάν γίνεται να ανεβάσετε και μερικά screenshots για τις ρυθμίσεις που πρέπει να κάνω για τους τρεις δορυφόρους που έχω στο σταθερό ; Οι δορυφόροι Hotbird, Eutelsat & Astra είναι στο DiSEqC (SPAUN DiSEqC 4x1 SAR 411 F) ως εξής : Hotbird LNB 1, Eutelsat LNB 2 & Astra LNB 3 άρα μου μένει η θέση 4 για να συνδέσω το κινητό. Εάν είναι εύκολο σας παρακαλώ όποιος ήδη το δουλεύει με αυτόν τον συνδυασμό να μου δώσει τα φώτα του όσο πιο λεπτομερώς γίνεται !
Ευχαριστώ εκ των προτέρων και καλό βράδυ σε όλους τους φίλους του avclub !![]()