Επισκευές, Μερεμέτια, Ανακαινίσεις κλπ.

Απάντηση: Επισκευές, Μερεμέτια, ανακαινίσεις κλπ.

Να αυτά της κάνεις κ παίρνεις άφεση αμαρτιών για τις υπόλοιπες αγορές σου.

Re: Επισκευές, Μερεμέτια, ανακαινίσεις κλπ.

Μπραβο Δημητρη! Καλη δουλεια, ησουν και τυχερος που ηθελε μονο καθαρισμα!
Τωρα με τις πλακετες και την εξελιγμενη τεχνολογια, η δουλεια των επισκευων δυσκολα γινεται οπως παλαιοτερα.

Ευχαριστώ Μιχάλη
Πρίν τήν ανοίξω τό μυαλό μου πήγε στόν διακόπτη,καί είπα άν είναι καί δέν βρώ original θά τού βάλω έναν on-off πού έβαλα στά acrylic led,αλλά τόν μέτρησα καί ήταν ok.
H πλακέτα τό μόνο πού κάνει είναι γιά τήν αυξομείωση τών στροφών τού κινητήρα,μέ 5-6 εύκολα εξαρτήματα.

Ευχαριστώ Μιχάλη
Πρίν τήν ανοίξω τό μυαλό μου πήγε στόν διακόπτη,καί είπα άν είναι καί δέν βρώ original θά τού βάλω έναν on-off πού έβαλα στά acrylic led,αλλά τόν μέτρησα καί ήταν ok.
H πλακέτα τό μόνο πού κάνει είναι γιά τήν αυξομείωση τών στροφών τού κινητήρα,μέ 5-6 εύκολα εξαρτήματα.

εύγε μάστορα.

Καλημέρα στα μαστόρια έκανα και εγώ το μερεμέτι μου τοποθέτησα πόμολα .

Attachments

• 20180305_124640_HDR.jpg
    20180305_124640_HDR.jpg
    46.4 KB · Views: 242
  • 20180305_124630_HDR.jpg
    20180305_124630_HDR.jpg
    24.3 KB · Views: 243
  • 20180305_172958_HDR.jpg
    20180305_172958_HDR.jpg
    46.7 KB · Views: 242
  • 20180305_173006_HDR.jpg
    20180305_173006_HDR.jpg
    32.9 KB · Views: 242
  • 20180305_172948_HDR.jpg
    20180305_172948_HDR.jpg
    45.7 KB · Views: 240
Last edited by a moderator:

Ωραιος. Εχει το ΙΚΕΑ ενα φτηνο εξαρτηματακι που σε βοηθαει για σωστο μαρκαρισμα των τρυπων. Ενα πορτοκαλι διάτρητο , διαφανο, πλαστικο. ουτε 5 δεν πρεπει να κανει. Για μελλοντικη χρηση το αναφερω.

Re: Απάντηση: Επισκευές, Μερεμέτια, ανακαινίσεις κλπ.

Ωραίος ο Ηλίας. :a0210:
Αυτή η δουλειά μπορεί να μήν τής φαίνεται,αλλά θέλει μέτρημα σωστό γιά τέλειες ευθυγραμμίσεις,καί είναι κάπως χρονοβόρα.

Ωραιος. Εχει το ΙΚΕΑ ενα φτηνο εξαρτηματακι που σε βοηθαει για σωστο μαρκαρισμα των τρυπων. Ενα πορτοκαλι διάτρητο , διαφανο, πλαστικο. ουτε 5 δεν πρεπει να κανει. Για μελλοντικη χρηση το αναφερω.

Ακριβως. πολυ χρησιμο εξαρτηματακι.

https://www.amazon.co.uk/IKEA-FIXA-Drill-template-orange/dp/6041206407

Φιλε μου, μονο που η συγκεκριμενη γωνια μπορει να ειναι λιγο στραβη (συνηθως), ειχα κατσει μια μερα στο Leroy και ειχα μετρησει καμια 15ρια στραβες γωνιες !
Την εχεις τσεκαρει τη δικια σου?
(οχι οτι θα φανει στα πομολα, αλλά λεμε τωρα για αλλες δουλειές που θελουν μεγαλη ακριβεια)

Re: Απάντηση: Επισκευές, Μερεμέτια, ανακαινίσεις κλπ.

Ούτε πού τό ήξερα ότι υπάρχει αυτό τό χρήσιμο εξάρτημα,νά σαι καλά Δημήτρη :a0210:,τρέχω στό Ικέα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Επισκευές, Μερεμέτια, ανακαινίσεις κλπ.

Ούτε πού τό ήξερα ότι υπάρχει αυτό τό χρήσιμο εξάρτημα,νά σαι καλά Δημήτρη :a0210:,τρέχω στό Ικέα.

Σ´αυτές τις δουλειές, για να τελειώνεις στο πι και φι και να είσαι και σωστός, φτιάχνεις ένα δικό σου πατρόν μ' ένα χαρτονάκι και ξεμπερδεύεις.
Καλό είναι και το πλαστικό αυτό αλλά δεν βολεύει σε όλες τις περιπτώσεις και, το κυριότερο, όταν θα το χρειαστείς ή δεν θα θυμάσαι οτι το έχεις ή δεν θα το βρίσκεις.
Αυτό σ' εμένα είναι νόμος... :flipout:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Επισκευές, Μερεμέτια, ανακαινίσεις κλπ.

Σ´αυτές τις δουλειές, για να τελειώνεις στο πι και φι και να είσαι και σωστός, φτιάχνεις ένα δικό σου πατρόν μ' ένα χαρτονάκι και ξεμπερδεύεις.
Καλό είναι και το πλαστικό αυτό αλλά δεν βολεύει σε όλες τις περιπτώσεις και, το κυριότερο, όταν θα το χρειαστείς ή δεν θα θυμάσαι οτι το έχεις ή δεν θα το βρίσκεις.
Αυτό σ' εμένα είναι νόμος... :flipout:

Εντάξει μέ τό πατρόν βρίσκεις τίς δυό απέναντι τρύπες Μπάμπη,αλλά τού ικέα άν είδες έχει καί πατούρα στήν μιά άκρη,πού αυτό σημαίνει ότι γωνιάζει κιόλας,μέ τό πατρόν γιά γώνιασμα πάλι θά πρεπει να γωνιάσουμε γιά τίς ευθείες.

:flipout: όσο γιά τό δεύτερο γιαυτό έχουμε τάξη Μπάμπη,καί τά έχουμε όλα μπροστά μας κρεμασμένα,η δίπλα μας κάπου στόν πάγκο,νά τά βλέπουμε,γιατί άν μπεί σέ κανα κουτί η συρτάρη,άντε γειά πού λέμε,θά ισχύει αυτό πού λές, :grandpa: μιάς καί είναι ένα gadget πού θά μάς χρειαστεί αραιά.

Φιλε μου, μονο που η συγκεκριμενη γωνια μπορει να ειναι λιγο στραβη (συνηθως), ειχα κατσει μια μερα στο Leroy και ειχα μετρησει καμια 15ρια στραβες γωνιες !
Την εχεις τσεκαρει τη δικια σου?
(οχι οτι θα φανει στα πομολα, αλλά λεμε τωρα για αλλες δουλειές που θελουν μεγαλη ακριβεια)

Σας ευχαριστώ όλους άλλα μου πήρε μερικές ώρες για να τα αλφαδιάσω σωστά δεν είναι κάτι απλό για κάποιον που δεν έχει ασχοληθεί άλλη φόρα. Τώρα για το εξάρτημα δεν το ήξερα ότι το έχει το ικεα σαν πατρόν για πόμολα ήξερα ότι υπάρχει.

Μια από όλες που άλλες έγιναν και άλλες που πρέπει να γίνουν.... μιλάμε για πολύ τρίψιμο... στοκάρισμα ... βελατούρα... βάψιμο πιστόλι ...
Να δούμε και πως θα γίνει στο τέλος.

Smhk83q.jpg

Δουλειές με φούντες βλέπω άνοιξες Νικόλα... Καλό κουράγιο.

Έχω καιρό που παλεύω ...γενική ανακαίνιση τα πάντα στο ισόγειο που ήταν αχρησιμοποίητο για χρόνια. Τώρα έχω περάσει την μέση και είμαι προς το τέλος... γι αυτό δεν βλέπετε κατασκευές αρκετό καιρό τώρα.
Είχα ανοιχτή πρόκληση με τον εαυτό μου να τα κάνω όλα μόνος μου :flipout:

Καλά κάνεις... Γιατί κι εγώ που πληρώνω μπογιατζή στο τέλος μόνος μου τα κάνω... Έχει λερώσει όλο το τετράγωνο.