Οπως ειπα και πιο πανω το ειδος του δισκου ειναι συμαντικο θεμα και καλο ειναι ο φιλος να αναφερει τι και πως...οχι τιποτε αλλο για να μην παιδευται τσαμπα...Τι δίσκο έχεις;
Κωστή ευχαριστώ για την απάντηση, το σκάψιμο δεξιά αριστερά στο σοβά το έχω κάνει ήδη!!
Τι δίσκο έχεις;
Με το μέτρο τις πουλάνε. Δεν ξέρω αν είναι ελληνική αλλά υπάρχει. Δίνεις διαστάσεις και στην ετοιμάζει.Γνώριζει κάποιος κάποια ελληνική κατασκευαστική εταιρεία που να κατασκευάζει πλαστική πτυσόμενη-φυσαρμόνικα πόρτα εσωτερική;
Έστω συρόμενη πόρτα ξύλινη φαρδιά; Γιατί πχ γνωστή αλυσίδα έχει μόνο με πλάτος 83 cm.
Στο praktiker ειδες...;
https://www.praktiker.gr/p/porta-ptyssomeni-budget-drys-108397
Tην συρωμενη την ξυλινη αστην...το προβλημα δεν η πορτα αλλα ο οδηγος που εχει 80-100+ και εχει μανουρα η τοποθετηση...
Τέλος έχω να κάνω την προς το παρόν τελευταία ερώτηση και αυτή έχει να κάνει με το βάψιμο ενός τοίχου. Ήθελα να κάνω ένα κομμάτι τοίχου που να φαίνεται σαν τσιμέντο. Υπάρχει κάποιο ειδικό χρωμα που το κάνει αυτό ή κάποια τεχνική; Σκεφτόμουν να πάρω μια απόχρωση του γκρι που να θυμίζει τσιμέντο ανοιχτό και μετά με γυαλόχαρτου να κάνω τα σπασίματα στο χρωμα ούτως ώστε να το φέρω στην όψη που επιθυμώ.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.