Μην παίζεις με τις λέξεις και τις ερμηνείες, έγραψες ανακρίβειες..
Όταν κάποιος αναφέρει ότι τα gen2 έχουν γραμμική τροφοδοσία εννοεί εξ' ολοκλήρου..
Όταν γράφει κάποιος αυτό που γράφω εγώ αναλυτικά για τις τροφοδοσίες με τις διαφορές τους είναι όλα ξεκάθαρα..
Δεν γνωρίζεις τεχνικά πράγματα, μην αρχίζεις πάλι τα δικά σου, να διαβάζεις προσεκτικά τι αναφέρουν οι εταιρείες των προϊόντων και μετά να γράψεις ότι θέλεις σωστά, χωρίς λάθη...
Αν θέλεις να στησεις πάλι καυγά μαζί μου παίξε μόνος σου, δεν πρόκειται να σου απαντήσω ξανά, θέλω να μιλάω με σοβαρούς ανθρώπους που γνωρίζουν τεχνικά πράγματα πάνω στα μηχανήματα...
Καλή συνέχεια, υποσχέθηκα στον εαυτό μου να μην ασχοληθώ με εσένα και θα το κάνω..
Ο μόνος λόγος που σου απαντώ αυτή τη στιγμή είναι για να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα...
Κατσε να μιλάς μόνος σου...
Γραμμένο είναι τι έχω γράψει και τι έχεις γράψει εσύ ότι έγραψα εγώ.
Πάλι με τη γίδα στην πλάτη πιάστηκες και λες ότι σε απήγαγε η γίδα.
Τα υπόλοιπα που γράφεις είναι οι συνήθεις φλυαρίες, μήπως και πείσεις τον εαυτό σου ότι έχεις δίκιο...
Δεν περνάνε λέμε σε εμένα αυτά που έχεις συνηθίσει να κάνεις σε άλλους. Είσαι απολύτως προβλέψιμος και για μια ακόμη φορά καληνυχτάκιας. Και πάλι θα ξαναγράψεις είναι το μόνο βέβαιο...

Last edited: