Αγόρασε από Ελλάδα που σε ξέρουν και τους ξέρεις.
Μίλα και με το μαγαζάτορα θα πάρεις μια μικρή έκπτωση γύρω στα 70
Αυτό με τα 50 ευρώ στη δεύτερη παραγγελία πως προκύπτει;
Και πάλι, δεν βλέπουμε στατικά καρέ στο βίντεο αλλά κινούμενη εικόνα. Τις οποίες διάφορες στα 1080p με φως τις βλέπεις και μόνος σου στο συγκριτικό βίντεο που έβαλα πιο πριν.
Πάντως για να μην βγαίνουμε off topic και εγώ πρότεινα στον φίλο τον συνδιασμο RX και crane M εφόσον θέλει ποιοτικό 4K.
Μαλιστα... και ξερεις εσυ κανεναν μαγαζατορα τον οποίο θα τον παρω τηλέφωνο και θα του πω ειμαι κερκυρα και θελω να μου στείλεις την RX100v με 70 ευρω εκπτωση και να το κανει? αντι να μου κλείσει το τηλέφωνο?![]()
Μαλιστα... και ξερεις εσυ κανεναν μαγαζατορα τον οποίο θα τον παρω τηλέφωνο και θα του πω ειμαι κερκυρα και θελω να μου στείλεις την RX100v με 70 ευρω εκπτωση και να το κανει? αντι να μου κλείσει το τηλέφωνο?![]()
Ότι μπορεί να κάνει κανείς τη δουλειά του και με κινητό, δεν αμφιβάλλω.
Αλλά ούτε εφάμιλλη ούτε σχεδόν εφάμιλλη δεν μπορεί να είναι η συνολική ποιότητα εικόνας μεταξύ κινητού και RX100V.
Οι διαφορές θα είναι εμφανείς, αναλόγως πάντα του θέματος, του φωτός και των απαιτήσεων του καθενός.
Δεν είναι όλα τα καρέ ίδιας ποιότητας μεταξύ τους στο ίδιο βίντεο στους codecs που γράφουν αυτές οι κάμερες...
Εννοείται παίζει ρόλο και η ταχύτητα κλείστρου και τα fps. Τέτοια πληροφορία δεν δίνει το συγκριτικό.
Εγώ βλέπω αρκετή διαφορά μεταξύ της RX και του κινητού/action. Και αν στο youtube η διαφορά είναι Χ, στο πρωτότυπο αρχείο θα είναι 2Χ.
Αν τώρα χρειάζεται να απομονώσουμε καρέ για να διακρίνουμε ποιότητα...
1)ακυρώνουμε εν μέρει τους αλγόριθμους συμπίεσης βίντεο.
2)Δεν βρίσκω τον λόγο να κάνουμε κάτι τέτοιο εκτός κι αν κρίνουμε για την "αντοχή" σε επεξεργασία ή θέλουμε να πάρουμε καρέ για φωτογραφίες. Όμως με χρήση gimbal = κίνηση και ακολουθώντας τον κανόνα των 180 μοιρών, άρα αργή ταχύτητα κλείστρου, δεν νομίζω να είναι αξιοποιήσιμα τα καρέ αυτά.
3) Ένα μέρος του ψηφιακού θορύβου δεν μπορεί να κριθεί από καρέ. Υπάρχει ο στατικός θόρυβος αλλά και θόρυβος σε ομάδες pixel που έχει να κάνει με τις διαφορές τους από καρέ σε καρέ. Γι αυτό τα προγράμματα αποθορυβοποίησης έχουν επιλογές για τον αριθμό καρέ που θα συγκρίνουν ώστε να κρίνουν καλύτερα τι είναι θόρυβος και τι πληροφορία (και τότε καθυστερούν και πάρα πολύ).
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.