Αγαπητοί φίλοι
Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub για το 2026
Την Κυριακή, 1/3/2025 και ώρα 13:30 στο εστιατόριο "Το Ψαρονέφρι" θα πραγματοποιήσουμε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μας για το 2026.
Το εστιατόριο βρίσκεται στο Μαρούσι, Πέλικα 64, Τηλ.: 210 2824531
Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

Πιο πιθανό είναι το δικό μου να μην πιανει πραγματικα 5000 λόγω μητρικής 8bit. Αλλά συνήθως χαραζω στα 2500/40 και σκάβει το ξύλο.Και καίει με ταχύτητα 5000 και δύναμη στο 20%![]()
Κόβει εμένα με το air assist . 4mm οκουμε κόντρα πλακέ 400mm 95power με 4 περάσματα. Βεβαια τώρα πήρε φίλος το 22watt mecpow και κόβω εκεί στα 400/95 με ένα πέρασμα.Κι εμένα το πρώτο μου ένα 5Watt ήταν που είχα κάνει άπειρες δοκιμές όταν το πήρα πρίν μερικά χρόνια.
Στη χάραξη μια χαρά ηπταν, τέλειο, στην κοπή όμως τίποτε.
Με ένα πέρασμα μόνο χαρτόνι έκοβε.
Τώρα το έχω και το δουλεύω στο χωριό σαν σχεδιαστικό με το ειδικό εξάρτημα που στο pause του laser ανεβάζει τον άξονα Ζ.
Σε οκουμε σηκώνεις το ξύλο και μένουν κάτω στην επιφάνεια τα κομμένα κομμάτια.Το δικό μου των 20W στο 400/90 σε συμήδα 3mm δεν την κόβει τέλεια, δηλαδή να σηκώσω το ξύλο και να πέσει μόνο του το κομμένο, μου αφήνει τριχούλες.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.