"LG: Life has never been better"
Λοιπόν, τώρα τα έχουν όλοι σε 2 γλώσσες και αναλυτικότατα στα ελληνικά και μαζεμένα όλα σε 1 ποστ.
Ωραίος ο Πέτρος, ξενύχτησε αλλά έκανε πολύ καλή δουλειά ^^
Αγαπητοί φίλοι
Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub για το 2026
Την Κυριακή, 1/3/2025 και ώρα 13:30 στο εστιατόριο "Το Ψαρονέφρι" θα πραγματοποιήσουμε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μας για το 2026.
Το εστιατόριο βρίσκεται στο Μαρούσι, Πέλικα 64, Τηλ.: 210 2824531
Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.
Οι hi-endάδες του νήματος τι έχουν να πουν για την πατέντα του Πέτρου (στο post #559) που απενεργοποιεί το trumotion σε 60άρα συχνότητα εφόσον ξεγελάσεις την τηλεόραση; :grandpa:
...Έτσι εξηγείται γιατί δεν είχα καθόλου σπασίματα σε @60hz στο pc με RGB. Σήμερα θα δοκιμάσω (επιβεβαιώσω; ) τα γραφόμενα με σύνδεση σε HDMI θύρα. :chinscratch:
Α, και ένα μεγάλο ευχαριστώ, βέβαια, στον Πέτρο για το αναλυτικότατο post - σημείο αναφοράς για μένα :SFGSFGSF:
Η χειροτερη μου αγορά ever!!!
Οποτε μαλλον σιγα-σιγα θα πρεπει να σκεφτομαστε για την επομενη αγορα!!!
Εγώ περιμένω να δω πότε επιτέλους θα μας δώσουν απάντηση από την αντιπροσωπεία, έχει αρχίσει να μου την δίνει η όλη αναμονή από την ώρα που τα προβλήματα είναι ΞΕΚΑΘΑΡΑ, ΧΟΝΤΡΑ ΚΑΙ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ.
Θα πέσει πολύ γέλιο πάντως αν μας κάνουν καμια πρόταση αντικατάστασης με κάποιο από τα νέα μοντέλα και έχουν τα ίδια προβλήματα και τα νέα![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.