- 26 March 2008
- 5,753
Το ίδιο ακριβώς είναι με το Hypedesmo T. το έχω δοκιμάσει και αυτό.
Δεν αναφέρει και σε προηγούμενα ποατ πως το έκανε..Όπως και να έχει περαστεί, είναι δυνατόν το υλικό που εγγυώνται 15 χρόνια, να έκανε ρηγματώσεις σε 1 χρόνο;
Αναμένω να δω κι εγώ , μόλις τελείωσα την διαδικασία με ΕΥΛΑΒΙΚΗ σειρά όπως την έγραψα παραπανω.
Για ασταρι χρησιμοποίησα το δικό του για να μην υπάρχει αμφιβολία ότι δεν ήταν καλό ασταρι κλπ.
Όντως έγινε σαν γυαλί η επιφάνεια. Δεν έκανα καμία αραίωση.
Αρμός εδώ αρμός εκεί, έφυγε το 1 λίτρο. Ασταρι έμεινε πολύ.
Τι βερνίκι προστασίας; Δεν πέρασα τίποτα τέτοιο. Βερνίκι στο βερνίκι; Μήπως θέλει η Alchimica να χτίσουμε και κανά τοίχο από πάνω για μεγαλύτερη σιγουριά;Δεν αναφέρει και σε προηγούμενα ποατ πως το έκανε..
Οπότε είναι λογικό να αναφέρεις τα παραπάνω.
Επεισης στα προηγούμενα ποστ γράφει ότι δεν πέρασε το βερνικι προστασία Α500 όπως ορίζει η Alchimica τελευταίο χέρι..
Οπότε δεν βιαζόμαστε να κρίνουμε.
Όσο για.το.δικο σου εάν έκανες αυτά που πρέπει δεν έχεις λόγο να φοβάσαι..
Τα έχεις μπερδέψειτα τα 2 υλικα και είναι φυσιολογικό.. τώρα μαθαίνεις...και σου ειπα μην βιάζεσαι...Τι βερνίκι προστασίας; Δεν πέρασα τίποτα τέτοιο. Βερνίκι στο βερνίκι; Μήπως θέλει η Alchimica να χτίσουμε και κανά τοίχο από πάνω για μεγαλύτερη σιγουριά;Το παραξειλώσαμε.....
Nαι σε μια βεράντα 40 τετραγωνικά. Καλό είναι, αρκετά καλύτερη ποιότητα απο το Hyperdesmo...Το έχεις χρησιμοποιήσει; Έχεις εμπειρία;
Θέλει 6-8 ώρες για να στεγνώσει οπότε θα είναι ενταξει...A μάλιστα. Είπα κι εγώ. Thanks for the clarification
Υ.Γ. Ωχ, ξεκίνησε να βρέχει σήμερα. Ελπίζω να έχει στεγνώσει από χθες στις 17:00 (δεύτερο χέρι)
Θα συμφωνήσω...Παδια κακως κανετε τετοιες εργασιες σε περιοδους που η υγρασια φτανει το 80 και 90%
Και απ' ότι βλέπω και 50% πιό ακριβό από το Hyperdesmo T.Nαι σε μια βεράντα 40 τετραγωνικά. Καλό είναι, αρκετά καλύτερη ποιότητα απο το Hyperdesmo...
Τα 2 υλικά Hyperdesmo T και Maritrans έχουν ακριβώς τις ίδιες ιδιότητες...όντως έχει τα διπλά.χρηματα το.δευτερο..Και απ' ότι βλέπω και 50% πιό ακριβό από το Hyperdesmo T.
Δεν γλυστράει όμως; ειδικά αν είναι και βρεγμένη;
Κανονικά εκεί που λιμνάζουν τα νερά θέλει πρώτα αυτοεπιπεδουμενο υλικό ώστε να έρθει ευθεία από μόνο του..Είχα κάνει τον Ιούνιο του 2017 υγρομόνωση στην ταράτσα του 2όροφου που μένω (κατασκευής '70) και έβαλα το Hyperdesmo LV με το δικό του primer.
Σαν υγρομονωτικό είναι αρκετά καλό αλλά δυστηχώς επειδή στην ταράτσα δεν είχαν γίνει ποτέ σωστές ρύσεις , όποτε βρέχει έχω λιμνάζοντα νερά οπότε μετά από τόσα χρόνια έχει αρχίσει η φθορά.Εαν κάποια στιγμή ξανακάνω υγρομόνωση θα το κάνω σωστά από την αρχή ώστε να μην ξαναέχω τέτοια θέματα.
Ναι.Αυτά δεν τα γνώριζα.Την επόμενη φορά πιστεύω να γίνει πιο σωστή δουλειά.Και μιας και κοίταξα τα κιτάπια μου , ας πω και τις τιμές που είχα πάρει το LV τότε να συγκρίνετε με τις τρέχουσες τιμές.Κανονικά εκεί που λιμνάζουν τα νερά θέλει πρώτα αυτοεπιπεδουμενο υλικό ώστε να έρθει ευθεία από μόνο του..
Εποιτα βάζεις ξανά το ίδιο υλικό..
Ε ναι..Έχει και άλλη επεξεργασία παραγωγής βέβαια.. πιο εξειδικευμενο υλικό..ΠΟΛΥ φθηνότερο το LV από το Τ.
Τα άλλα 2 από 30-35 το microsealer 50 ( καταπληκτικο ασταρι) περίπου και 20-25 το Solvent(αραιωτικο).Ναι.Αυτά δεν τα γνώριζα.Την επόμενη φορά πιστεύω να γίνει πιο σωστή δουλειά.Και μιας και κοίταξα τα κιτάπια μου , ας πω και τις τιμές που είχα πάρει το LV τότε να συγκρίνετε με τις τρέχουσες τιμές.
Λοιπόν : 5 ΔΟΧΕΙΑ 25kgr HYPERDESMO LV 500€ , 1 ΔΟΧΕΙΟ MICROSEALER-50 20kgr 130€ (+ένα 5κιλο MICROSEALER-50 το οποίο δεν έχω σημειώσει τιμή) , συν 2 δοχεία διαλύτη 5κιλα τα οποία επίσης δεν σημείωσα τιμή.Το γενικο σύνολο πήγε με την έκπτωση 655€. Tιμές 2017.
Κανονικά δεν δικαιολογηται αλλά δεν ξέρουμε πως περαστηκε αφού δεν θυμάσαι δεν γνωρίζεις και δεν υπάρχει φωτο απο αυτό..Δυστυχώς δεν έχω φωτογραφία καθώς έχω περάσει πλέον από πάνω το PU 500
Όχι, δεν είχα περάσει το βερνίκι του, αλλά δικαιολογείται να παρουσιάσει ρωγμές σε 1 χρόνο:
Όπως είπα, δεν ξέρω εάν το αντίστοιχο της ISOMAT είναι καλύτερο.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.