παληκαρια σημερα στα καλα καθουμενα ο δεκτης εκανε κατι νουμερα, ενω ειχα σημα κανονικα (ετσι εδειχνε τουλαχιστον) δεν ειχα εικονα και ελεγε να κανω ελεγχο στην συνδεση μου, ειναι συνεθες φαινομενο αυτο? τον εβγαλα απο την πριζα για δυο λεπτα και ολα οκ, παρατηρησα πως ο δεκτης ηταν πολυ ζεστος, εκαιγε θα ελεγα, ετσι λειτουργει η εχω κανα θεμα?
Μια λύση είναι και αυτη..
@Kostikos θα δωσει ρευμα η θυρα που εχει ο δεκτης? λογικα ναι ε? καλη ιδεα φαινετε
εμενα πριν το update,μου εβγαζε μηνυμα οτι η καρτα εληξε και δεν επαιρνε παλμους απο τον 865.
τους εστειλα κανα 2 φορες σημα μεσω ebill αλλα ξανακολλησε.
μετα απο επικοινωνια με το τεχνικο τμημα,δουλεψε.
εχθες το βραδυ του εκανα το update.ξαναχασε τους παλμους,ξαναεστειλα σημα μεσω ebill και μεχρι να παω για υπνο δουλευε.
σημερα το πρωι,ειχε κοκκινο λαμπακι.τον εβγαλα απο την πριζα,εκανε ενα περασμα τα φωτακια του,αλλα σημα εικονας συνεχιζει να μην δινει.ειναι σαν να μην τον εχω συνδεδεμενο στην τιβι.
τα επαιξε..?
Ειμαι κι εγω ενας απο τους τυχερους μαλλον. Το lag ειναι απλα εκνευριστικο μερικες φορες. Πατας χωρις να κοιτας τον αποκωδικοποιητη και νομιζεις οτι δεν εχει παρει την εντολη και ξαναπατας και παλι τπτ και μετα πατας ξανα κοιταζοντας τον αποκωδικοποιητη αυτη τη φορα και βλεπεις οτι οντως παιρνει την εντολη και λες ωπα περιμενε μην πατας αλλο και μετα απο λιγα δευτερα ξαφνικα παιρνει ολες τις προηγουμενες εντολες μαζι! Ειναι αρκετα κουραστικο ειδικα οταν θες να κανεις zapping μεταξυ 2 καναλιων που παιζουν ταυτοχρονα κατι ενδιαφερον!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.