NOVA Pace 831 HD

Status
Not open for further replies.
Ειμαι κι εγω ενας απο τους τυχερους μαλλον. Το lag ειναι απλα εκνευριστικο μερικες φορες. Πατας χωρις να κοιτας τον αποκωδικοποιητη και νομιζεις οτι δεν εχει παρει την εντολη και ξαναπατας και παλι τπτ και μετα πατας ξανα κοιταζοντας τον αποκωδικοποιητη αυτη τη φορα και βλεπεις οτι οντως παιρνει την εντολη και λες ωπα περιμενε μην πατας αλλο και μετα απο λιγα δευτερα ξαφνικα παιρνει ολες τις προηγουμενες εντολες μαζι! Ειναι αρκετα κουραστικο ειδικα οταν θες να κανεις zapping μεταξυ 2 καναλιων που παιζουν ταυτοχρονα κατι ενδιαφερον!

εμενα πριν το update,μου εβγαζε μηνυμα οτι η καρτα εληξε και δεν επαιρνε παλμους απο τον 865.
τους εστειλα κανα 2 φορες σημα μεσω ebill αλλα ξανακολλησε.
μετα απο επικοινωνια με το τεχνικο τμημα,δουλεψε.
εχθες το βραδυ του εκανα το update.ξαναχασε τους παλμους,ξαναεστειλα σημα μεσω ebill και μεχρι να παω για υπνο δουλευε.
σημερα το πρωι,ειχε κοκκινο λαμπακι.τον εβγαλα απο την πριζα,εκανε ενα περασμα τα φωτακια του,αλλα σημα εικονας συνεχιζει να μην δινει.ειναι σαν να μην τον εχω συνδεδεμενο στην τιβι.
τα επαιξε..?

εμενα τελικα το προβλημα ηταν οι περιβαλλοντικές ρυθμίσεις που ειχα ξεσασει να τις κλεισω.απο κει και περα δεν μου εχει δημιουργησει κανενα θεμα.

Ειμαι κι εγω ενας απο τους τυχερους μαλλον. Το lag ειναι απλα εκνευριστικο μερικες φορες. Πατας χωρις να κοιτας τον αποκωδικοποιητη και νομιζεις οτι δεν εχει παρει την εντολη και ξαναπατας και παλι τπτ και μετα πατας ξανα κοιταζοντας τον αποκωδικοποιητη αυτη τη φορα και βλεπεις οτι οντως παιρνει την εντολη και λες ωπα περιμενε μην πατας αλλο και μετα απο λιγα δευτερα ξαφνικα παιρνει ολες τις προηγουμενες εντολες μαζι! Ειναι αρκετα κουραστικο ειδικα οταν θες να κανεις zapping μεταξυ 2 καναλιων που παιζουν ταυτοχρονα κατι ενδιαφερον!

ελάχιστες φορές γίνεται αυτό . Τις περισσότερες φορές λειτουργεί κανονικά χωρίς προβλήματα

εμενα τελικα το προβλημα ηταν οι περιβαλλοντικές ρυθμίσεις που ειχα ξεσασει να τις κλεισω.απο κει και περα δεν μου εχει δημιουργησει κανενα θεμα.

χμμμμμ...αναθεωρω...αρχισε και σε εμενα κολπακια και σκαλωματα.μια χαρα ηταν η προηγουμενη.τι την ηθελαν την αναβαθμιση..?

Γιατί εγώ δεν έχω αναβάθμιση ; λέει ότι δεν υπάρχει νέα

Και γιατι γκρινιαζεις ρε φιλε?? Δε βλεπεις κι εμας που την εκανε την αναβαθμιση που τραβαμε τα μαλια μας? :-p

Να ευχεσαι να μην την παρει την αναβαθμιση γιατι μετα θα μας κανεις παρεα κι εσυ :-p

Re: Απάντηση: NOVA Pace 831 HD

ουτε και στον δικο μου
μονο το χρωμα του ξεθωριασε λιγο
(ελπιζω να σας κρυωσα λιγο στη ζεστη...)

Καλησπέρα. Νέος συνδρομητής 3play με full NOVA και HD. Μετά την εγκατάσταση μου έκανε ο τεχνικός το update και τώρα μου κανει αυτά που λέει ο Geoav75. Ελπίζω να το διορθώσουν.

Παιδια μπορει καποιος να βοηθησει??? Εχω παρει ενα τηλεκοντρολ 4 σε 1 πιο πολυ επειδη δε δουλευει το τηλεκοντρολ της nova οπως και σε πολλους που γνωριζω που εχουν το ιδιο προβλημα.Το θεμα ειναι οτι δε μπορω να βρω τον κωδικο του αποκωδικοποιητη της nova τον DS 831 IMH για να τον περασω στο τηλεκοντρολ για να δουλεψει,γνωριζει κάποιος τον κωδικο?

Κανένα προγραμματιζόμενο χειριστήριο που έχω δει (και έχω δει πολλά) δεν υποστηρίζει τους δέκτες της νόβα. Θες χειριστήριο που μαθαίνει άλλα χειριστήρια, ή κάποιο που προγραμματίζεται.

Κανένα προγραμματιζόμενο χειριστήριο που έχω δει (και έχω δει πολλά) δεν υποστηρίζει τους δέκτες της νόβα. Θες χειριστήριο που μαθαίνει άλλα χειριστήρια, ή κάποιο που προγραμματίζεται.

Το tele usb-300 το υποστηριζει

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Μια διορθωση το υποστηριζει οχι native αλλα με ενα txt που που μπορει να βρεθει. Αν καποιος ενδιαφερεται μπορω να του δωσω Link

Θα το ήθελα εγώ παρακαλώ, έχω tele usb-300 και προσπάθησα να ρυθμίσω τον δέκτη της nova αλλά δεν τα κατάφερα.

Το tele usb-300 το υποστηριζει

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Μια διορθωση το υποστηριζει οχι native αλλα με ενα txt που που μπορει να βρεθει. Αν καποιος ενδιαφερεται μπορω να του δωσω Link

Ανήκει στην κατηγορία "προγραμματιζόμενα". Εγώ αγόρασα ένα one for all 7960, και μου το προγραμμάτισε ο εδώ αντιπρόσωπος.

Status
Not open for further replies.