NOVA Pace 831 HD

Status
Not open for further replies.
εμενα πριν το update,μου εβγαζε μηνυμα οτι η καρτα εληξε και δεν επαιρνε παλμους απο τον 865.
τους εστειλα κανα 2 φορες σημα μεσω ebill αλλα ξανακολλησε.
μετα απο επικοινωνια με το τεχνικο τμημα,δουλεψε.
εχθες το βραδυ του εκανα το update.ξαναχασε τους παλμους,ξαναεστειλα σημα μεσω ebill και μεχρι να παω για υπνο δουλευε.
σημερα το πρωι,ειχε κοκκινο λαμπακι.τον εβγαλα απο την πριζα,εκανε ενα περασμα τα φωτακια του,αλλα σημα εικονας συνεχιζει να μην δινει.ειναι σαν να μην τον εχω συνδεδεμενο στην τιβι.
τα επαιξε..?

Το πρόβλημα λύθηκε ως εξής εάν δεν ήταν συμπτωματικό.
Επειδή η αναβαθμιση αφορούσε κατα κύριο λόγο το DTT dongle έπρεπε μαλλον να τοποθετηθεί το στικακι για να προσαρμοστούν οι drivers . Τοποθετώντας το DTT dongle και κάνοντας επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων το πρόβλημα λύθηκε έλειπαν φυσικά καποια καναλια . Μετα έκανα πάλι επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις χωρις το DTT dongle και όλα λειτουργούν ok. Μην ξεχάσετε στο τέλος τις περιβαλλοντικές ρυθμίσεις ..

Ποσο μπορουμε να το παρουμε το usb?

Φίλε δεν νομίζω ότι διατίθεται πλέον. Παλιά έκανε 10 για συνδρομητές.
Δες αν το έχει καποιος φίλος σου να στο δανείσει για τις ρυθμίσεις ...
Δεν είμαι βέβαιος οτι αυτό ήταν το πρόβλημα σε μένα πάντως λύθηκε !!!

παληκαρια σημερα στα καλα καθουμενα ο δεκτης εκανε κατι νουμερα, ενω ειχα σημα κανονικα (ετσι εδειχνε τουλαχιστον) δεν ειχα εικονα και ελεγε να κανω ελεγχο στην συνδεση μου, ειναι συνεθες φαινομενο αυτο? τον εβγαλα απο την πριζα για δυο λεπτα και ολα οκ, παρατηρησα πως ο δεκτης ηταν πολυ ζεστος, εκαιγε θα ελεγα, ετσι λειτουργει η εχω κανα θεμα?

Ναι,συμβαίνει αυτό μερικές φορές στους δέκτες της NOVA.Αν και,για να είμαι ειλικρινής,στον 831 έχει να συμβεί πάρα πολύ καιρό.Συμβαίνει όμως (μαζί με άλλα) κατά καιρούς στον 865.

Re: Απάντηση: NOVA Pace 831 HD

παληκαρια σημερα στα καλα καθουμενα ο δεκτης εκανε κατι νουμερα, ενω ειχα σημα κανονικα (ετσι εδειχνε τουλαχιστον) δεν ειχα εικονα και ελεγε να κανω ελεγχο στην συνδεση μου, ειναι συνεθες φαινομενο αυτο? τον εβγαλα απο την πριζα για δυο λεπτα και ολα οκ, παρατηρησα πως ο δεκτης ηταν πολυ ζεστος, εκαιγε θα ελεγα, ετσι λειτουργει η εχω κανα θεμα?

Εγώ έχω πάρει μια βάση με 2 ανεμιστηρακια και τον έχω πάνω.Ετσι είναι πάντα κρύος.Πριν συνέχεια έκαιγε.

Μάλιστα, σας ευχαριστώ, @ lamprosred μπορείς να βάλεις φώτο να δω ; αν και δε νομίζω να το κάνω, γεμίσαμε μηχανήματα εκεί κάτω στο έπιπλο

Επιβεβαιώνω κι εγώ μετα απο τα reset + factory reset. Δυστυχώς κολλάει πάλι αρκετά.

@Kostikos θα δωσει ρευμα η θυρα που εχει ο δεκτης? λογικα ναι ε? καλη ιδεα φαινετε

Μια λύση είναι και αυτη..

ίδια έχω και εγώ και δουλεύει άψογα! είναι πάνω από τον ενισχυτή και παίρνει ρεύμα από την usb θύρα του 831. Τον κρατάει δροσερό αλλά δουλεύει (ο ανεμιστήρας) 24 ώρες το 24ωρο. Βλέπεις είναι πατέντα και δεν έχει διακοπτάκι on-off! :2thumb22sup:

Re: Απάντηση: NOVA Pace 831 HD

@Kostikos θα δωσει ρευμα η θυρα που εχει ο δεκτης? λογικα ναι ε? καλη ιδεα φαινετε

Nαι δεν εχει θεμα. Διαλεξτε ψυχτρες μεγαλης διαμετρου για λιγότερο θορυβο ή και καποια ηλεκτρικη αντίσταση για να μειωθεί ο αριθμος των στροφων αν ειναι απαραιτητο.

Έχω τον Pace 831 περίπου 10 ημέρες. Είναι συνδεδεμένος σε μία τηλεόραση Pioneer 5090H και επειδή έχω εγκατάσταση με 4 LNBs έβαλα ένα διακόπτη προτεραιότητας έτσι ώστε να χρησιμοποιώ τον δορυφορικό δέκτη της τηλεόρασης για να βλέπω τα κανάλια που είναι σε δορυφόρους εκτός του Hotbird. Η τηλεόραση είναι συνδεδεμένη σαν Master στο διακόπτη προτεραιότητας και ο Pace σαν slave. Ο Pace δίνει στα κανάλια της Nova στάθμη σήματος 90% και ποιότητα 100%. Παρατήρησα ότι όταν βλέπω δορυφορική από την τηλεόραση όπως είναι λογικό ο Pace χάνει το σήμα και όταν συντονίσω την τηλεόραση σε κανάλι του Hotbird ή επίγειο κανάλι το σήμα στον Pace επανέρχεται. Όμως παρατηρώ ότι πλέον η στάθμη σήματος έχει πέσει στο 45% από 90% που ήταν πριν ενώ η ποιότητα παραμένει 100%. Μετά από διάστημα μισής ώρας περίπου η στάθμη σήματος επανέρχεται και πάλι στο συνηθισμένο 90%. Το έχει παρατηρήσει και κάποιος άλλος αυτό; Είναι φυσιολογικό;

Υπαρχει τροπος να διορθωθουν αυτες οι καθυστερησεις στην αποκριση του pace 831 ή θα πρεπει να μαθω να ζω με αυτο? Εννοω εκτος του dongle που δεν εχω!

Χαχαχαχαχα... Υποννοαεις μηπως οτι θα μεινω με το ονειρο? :-p
Περαν της πλακας, να υποθεσω οτι ηταν καλυτερα πριν την αναβαθμιση ο Pace?

Κάποιοι χρήστες εχουν αναφερει καποιο lag μετα την αναβαθμιση. Εγω αν και ερχομενος απο διαφορετικό firmware απο ο,τι οι περισσοτεροι, δεν εχω παρατηρησει διαφοροποιηση οποτε, ως συνηθως, ειναι οπως κάτσει.

Status
Not open for further replies.