Εχω τετοιες σε Π απο το leroy αλλα δεν τις βλεπω πια στο site. Αν θυμαμαι ηταν πλατος 11.5mm. Αν τις βρει ειναι ιδανικες. Με εναν καπλαμα μπορει να μπολιασει το χαμενο πλατος.Έχω την γνώμη ότι για την συγκεκριμένη δουλειά οι ράγες πρέπει να είναι σε σχήμα "Π" για να γλιστράνε μέσα οι πατούρες των οδηγών που θα φτιάξει.
Πολύ καλή δουλειά!!!!Το τριήμερο ασχολήθηκα με την κατασκευή τραπεζιού για το ρούτερ. Δεν το ολοκλήρωσα, μένει να μπουν συρτάρια και να καλυφθεί περιμετρικά. Έγινε από οξυά οι βάσεις και ο πάγκος από mdf. Η ρύθμιση ύψους γίνεται με το δράπανο, ακολούθησα την κατασκευή του Ηλία (kenzo).
Η πλάκα είναι αλουμίνιο 6 χιλιοστά και τα δακτυλίδια από πλέξιγκλας.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για να το κάνεις αυτό πρέπει να έχεις ποτηροτρύπανο 50 ή 52mm να ξεκινήσεις κάνοντας μια εγκοπή όσο το πάχος του καπακιού και μετά στο ίδιο κέντρο ξετρυπάς με το 48mm.
Τέτοια δακτυλίδια πουλάνε έτοιμα τα οποία έχουν ίδια εξωτερική διάμετρο αλλά διαφορετικό μέγεθος εσωτερικής τρύπας. Το μόνο που πρέπει να κάνεις εσύ είναι την τρύπα με την ανάλογη πατουρα στην βάση του ρουτερ για να κουμπώνουν. Εγώ τα έκανα σε cnc, η βάση είναι από αλουμίνιο 6 χιλιοστών και τα δακτυλίδια από πλεξιγκλας 5 χιλιοστών.Σωστός - ευχαριστώ για την ιδέα.
Κάνε μια αναζήτηση στο Google σαν router ringsΠαύλο που τα βρίσκουμε αυτά τα δακτυλίδια ??
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.