Τέλος το οικιακό NOVA card sharing??

Αυτά που βλέπετε στα συνημμένα, είναι από μια πολυκατοικία με 6 διαμερίσματα, στα ΝΑ προάστια της Ατικκής.
4 δορυφόροι, σε 6 διαμερίσματα.
Θα το κάνει ο (any) Pace αυτό?
Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, εννοείται ότι κάθε διαμέρισμα πρέπει να έχει τη δική του συνδρομή στη Netmed (Nova). Αυτά, το 2010.
Τώρα υπάρχει και 2η "τοπική" επιλογή.

Attachments

• 2010-07-24_11-06-35DSC_2387.jpg
    2010-07-24_11-06-35DSC_2387.jpg
    71.6 KB · Views: 129
  • 2010-07-24_11-10-00DSC_2393.jpg
    2010-07-24_11-10-00DSC_2393.jpg
    79.8 KB · Views: 133
Αυτά που βλέπετε στα συνημμένα, είναι από μια πολυκατοικία με 6 διαμερίσματα, στα ΝΑ προάστια της Ατικκής.
Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, εννοείται ότι κάθε διαμέρισμα πρέπει να έχει τη δική του συνδρομή στη Netmed (Nova). Αυτά, το 2010.

ο pace den douleuei με αυτό. :music-smiley-005:

ο pace den douleuei με αυτό. :music-smiley-005:

Αυτό συζητάμε! Πρακτικά ΕΚΤΟΣ από όλη την εγκατάσταση που επισύναψε ο φίλος θα πρέπει ο καθένας να κοτσάρει και το δικό του το πιάτο, αφού απ' ό,τι έχω διαβάσει οι pace της νόβα δεν είναι συμβατοί με disecq και multiswitch....:music-smiley-005::music-smiley-005::bigcry:

Eιναι μεγαλο το νημα για να το διαβασω ολο αλλα παντως δυο πελατες μου που εχουν μηχανηματα 910 της nova τα οποια μαλλον δεν εχουν κανει αναβαθμιση και εχουν software μεσα απο το 2009 δουλευουν κανονικοτατα ...

Το σπιτι ειναι "καλοκαιρινο " οποτε οι δεκτες ειναι αρκετο καιρο εκτος ρευματος και μαλλον δεν εχουν κανει αναβαθμιση και δουλεουν ακομα μια χαρα 4 τον αριθμο με καλωδιακο card sharing .

Επισης ενας ακομα πελατης ο οποιος εχει δεκτες της πλακας Umatu plus series και εχουν κεραιακια για δικο τους ασυρματο card sharing συνεχιζουν επισης να δουλευουν κανονικοτατα ....

Αυτα

Ποτε θα γινει αυτο ? εχω τσεκαρει τον πελατη με τα umatu ο οποιος ειναι ανοιχτος μονιμως ...

Ο αλλος με τα 920 ειναι εδω απο τις 15 αυγουστου ανοιχτος μεχρι σημερα χωρις κανενα προβλημα ( Επισης εχω την εντυπωση οτι η nova δεν εχει στον αερα αναβθμιση για τα 920 ) Να υποθεσω οτι μιλαμε για αναβαθμιση της καρτας ?

Ποτε θα γινει αυτο ? εχω τσεκαρει τον πελατη με τα umatu ο οποιος ειναι ανοιχτος μονιμως ...

Ο αλλος με τα 920 ειναι εδω απο τις 15 αυγουστου ανοιχτος μεχρι σημερα χωρις κανενα προβλημα ( Επισης εχω την εντυπωση οτι η nova δεν εχει στον αερα αναβθμιση για τα 920 ) Να υποθεσω οτι μιλαμε για αναβαθμιση της καρτας ?

Όποια στιγμή το θελήσουν!
Η "αναβάθμιση αφορά την κάρτα και μόνο αυτή.

Πριν από μερικούς μήνες έγινε η πρώτη "επίθεση" ενώ αυτή τη στιγμή που μιλάμε ο υποβιβασμός γίνεται μόνο αν για κάποιον λόγο ζητηθεί "ξεκόλλημα" ή επανασύνδεση κάρτας μέσω απομακρυσμένων εντολών.

Σταυρώστε τα δάχτυλα και χαρείτε το όσο σας έχουν ξεχασμένους!!!

Έλαβα σήμερα το γνωστό SMS "Ο λογαριασμός σας παρουσιάζει ανεξόφλητο υπόλοιπο 61,92 ευρώ..."
Αμ πώς?
Surflock_1 αυτοί, Surflock_0 εγώ!

Έλαβα σήμερα το γνωστό SMS "Ο λογαριασμός σας παρουσιάζει ανεξόφλητο υπόλοιπο 61,92 ευρώ..."
Αμ πώς?

+111 και εγώ μια από τα ίδια.

Απάντηση: Re: Τέλος το οικιακό NOVA card sharing??

Αμ πώς?
Γιάννη εγώ το ξεπέρασα το ΣΜΣ. Τώρα είμαι στη φάση που στέλνουν το 60άρι που δεν πλήρωσα στο σπίτι. Surflock_1 αυτοί, Surflock_0 ΚΑΙ εγώ! :a0210:

Απάντηση: Re: Τέλος το οικιακό NOVA card sharing??

Ο φίλος xamurabi σε κάλυψε πλήρως. Ακριβώς έτσι έχει το παραμυθάκι τους.

Re: Απάντηση: Re: Τέλος το οικιακό NOVA card sharing??

Αμ πώς?

+111 και εγώ μια από τα ίδια.

Γιάννη εγώ το ξεπέρασα το ΣΜΣ. Τώρα είμαι στη φάση που στέλνουν το 60άρι που δεν πλήρωσα στο σπίτι. Surflock_1 αυτοί, Surflock_0 ΚΑΙ εγώ! :a0210:

Surflock_0 κι εγώ απ'το καλοκαίρι
Αν θελουν surflock ας κατεβάσουν τη συνδρομή στο μισό για να πάρουμε 2 ;-)

Την είσοδό της στην παροχή και υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας εξετάζει η Forthnet. Μιλώντας στο περιθώριο της παρουσίασης του προγράμματος της Nova, ο διευθύνων σύμβουλος του ομίλου, Πάνος Παπαδόπουλος, υποστήριξε πως το ενδεχόμενο αυτό εξετάζεται, χωρίς, όμως, να διευκρινίσει αν έχουν ήδη ξεκινήσει επαφές με εταιρείες κινητής τηλεφωνίας.
Η Forthnet δεν πρόκειται να επιδιώξει να αποκτήσει συχνότητες, αλλά θα ακολουθήσει το μοντέλο του MVNO (Mobile Virtual Network Operator), όπου η εταιρεία παρέχει μεν υπηρεσίες μέσω του δικού της εμπορικού σήματος, αλλά χρησιμοποιεί τις υποδομές κάποιου από τους υπάρχοντες παρόχους. Αντίστοιχες προθέσεις έχει εκδηλώσει και η Cyta, η οποία έχει ήδη ξεκινήσει τις σχετικές συζητήσεις.
Πέραν της κινητής τηλεφωνίας, η Forthnet συνεχίζει να δίνει έμφαση στις υπηρεσίες περιεχομένου. Στα πλάνα περιλαμβάνεται το λανσάρισμα το 2012 του Nova Anywhere, μίας υπηρεσίας όπου θα μπορεί ο συνδρομητής να βλέπει το περιεχόμενο του μπουκέτου οπουδήποτε και αν βρίσκεται. Επίσης, στα σχέδια είναι και η διάθεση υπηρεσίας video on demand, όπου ο συνδρομητής θα μπορεί να παρακολουθεί όποια ταινία επιθυμεί τη στιγμή που το θέλει μέσω της ευρυζωνικής σύνδεσής του.
Η συμφωνία με τον Ολυμπιακό είχε ως αποτέλεσμα η Nova να εγγράψει σημαντικό αριθμό συνδρομητών τον Αύγουστο, όμως, το Σεπτέμβριο -μετά την ανακοίνωση του πρώτου πακέτου μέτρων- η κατάσταση άλλαξε, καθώς η ανακοίνωση των μέτρων «πάγωσε» τους ενδιαφερόμενους καταναλωτές.
Νέα πακέτα
Υψηλόβαθμα στελέχη της εταιρείας σημείωναν ότι στα άμεσα σχέδια είναι η δημιουργία νέων πακέτων που θα είναι προσιτά και προσαρμοσμένα στις ανάγκες διαφορετικών ομάδων καταναλωτών. Πάντως, τα ίδια στελέχη σημείωναν ότι η εταιρεία αντιμετωπίζει λιγότερα προβλήματα επισφαλειών σε σχέση με τον ανταγωνισμό καθώς η συνδρομή στη Nova προπληρώνεται, ενώ στη σταθερή τηλεφωνία, η Forthnet ακολουθεί πιο αυστηρή πολιτική αποσύνδεσης.
Οσον αφορά στην επικείμενη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, ο στόχος, όπως επισημάνθηκε, είναι να ενισχυθεί η ρευστότητα της εταιρείας, καθώς η οικονομική κρίση στην Ελλάδα έχει δημιουργήσει νέα προβλήματα. Το κυριότερο από αυτά είναι ότι οι ξένοι παροχείς περιεχομένου ζητούν να προπληρώνει η Forthnet, καθώς δεν δέχονται τις εγγυητικές επιστολές ακόμη και των μεγαλύτερων ελληνικών τραπεζών.(Ημερησία)

εμείς δεν είμαστε στο "target group" γι'αυτούς......θα βρουν αλλού πελάτες για full pack λέει :hmmmm2: :shot: :laugh::laugh::laugh::laugh:

Την είσοδό της στην παροχή και υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας εξετάζει η Forthnet.

Οι συνδέσεις θα είναι κάρτα SIM κλειδωμένη με ERICSSON 388 ?

Οι συνδέσεις θα είναι κάρτα SIM κλειδωμένη με ERICSSON 388 ?

Ναι και το τηλεφωνο θα τρεχει οπου μπει αυτη η καρτα μονο ενα προγραμμα.
SimLock 1 :music-smiley-005:

Eιναι μεγαλο το νημα για να το διαβασω ολο αλλα παντως δυο πελατες μου που εχουν μηχανηματα 910 της nova τα οποια μαλλον δεν εχουν κανει αναβαθμιση και εχουν software μεσα απο το 2009 δουλευουν κανονικοτατα ...

Το σπιτι ειναι "καλοκαιρινο " οποτε οι δεκτες ειναι αρκετο καιρο εκτος ρευματος και μαλλον δεν εχουν κανει αναβαθμιση και δουλεουν ακομα μια χαρα 4 τον αριθμο με καλωδιακο card sharing .

Επισης ενας ακομα πελατης ο οποιος εχει δεκτες της πλακας Umatu plus series και εχουν κεραιακια για δικο τους ασυρματο card sharing συνεχιζουν επισης να δουλευουν κανονικοτατα ....

Αυτα

Δεν έχει παει σε όλες τις κάρτες εγω έχω φίλο που βλέπει ακόμα σε 4 σημεία χωρίς πρόβλημα και μάλλον έχει να κάνει με τα αρχαία λειτουργικά που έχουν οι δέκτες του όπου δεν επιτρέπει λόγω παλιού λογισμικού η αναβάθμιση της κάρτας του

Το πιάτο πορσε καγιεν ο πολυδιακοπτης για σκοντα tsi !!!!!

Δεν έχει παει σε όλες τις κάρτες εγω έχω φίλο που βλέπει ακόμα σε 4 σημεία χωρίς πρόβλημα και μάλλον έχει να κάνει με τα αρχαία λειτουργικά που έχουν οι δέκτες του όπου δεν επιτρέπει λόγω παλιού λογισμικού η αναβάθμιση της κάρτας του
Μαλιστα... σε λιγο καιρο θα βλεπει το γοβακι ποια δεν εκανε update και θα την κλεινουν.

Re: Απάντηση: Τέλος το οικιακό NOVA card sharing??

Μαλιστα... σε λιγο καιρο θα βλεπει το γοβακι ποια δεν εκανε update και θα την κλεινουν.

σε λιγο καιρο το γοβακι θα μεινει χωρις συνδρομητες τοτε να δουμε....

Re: Απάντηση: Τέλος το οικιακό NOVA card sharing??

σε λιγο καιρο το γοβακι θα μεινει χωρις συνδρομητες τοτε να δουμε....
-1 εμένα
-1 του αδερφού μου
-1 του μπάρμπα μου (που εγώ τον είχα πείσει κάποτε να βάλει γοβάκι! χι χι

= -3

αλλά έλα μωρέ τι είναι -3 γι'αυτούς???
υπάρχουν τα κορόιδα που "ζουν το πάθος τους" και θα τους αγοράσουν!
όμως όταν τελιώσουν τα λεφτά της μαμάς και του μπαμπά να δει τότε το γοβάκι τι έχει να γίνει...