Σε προσφατο τεστ που εκανα με τρυπανια μπετου το CYL-9 ειχε μεχρι και 10 δευτερολεπτα διαφορα στον χρονο διατρησης απο τα απλα τρυπανια για μπετον παλι της Bosch. Μιλαμε για τεραστια διαφορα.
Η κανονική ταχύτητα που κόβω πάντα (τον ρυθμό τον έχω αντιγράψει από τα μεγάλα κεφάλια του youtube). Για την τιμή έτσι είναι όπως τα λες. Το ξενέρωμα είναι να μένεις στα μισά της δουλειάς Κυριακή πρωί που είναι και τα μαγαζιά κλειστά. Με τα μικρής διαμέτρου ίσια μπιτ, κάνω μόνο αυλάκια οπότε μεταξύ μπιτ και μάστορα υπάρχει το ξύλο. Φυσικά πάντα μάσκα προστασίας (και ωτοασπίδες) από συνήθεια - η κίνηση γίνεται μηχανικά πριν πατηθεί το "on".
Μια δοκιμη που εκανα σε τρυπημα γυαλιου (tempered glass) κατεληξε σε ηχηρη καταστροφη..!!
[/IMG]
Το λαθος δικο μου. Λεπτομερειες αργοτερα μαζι με τις επιτυχημενες δοκιμες και τα ειδικα τρυπανακια γυαλιου.
Συγνώμη, αλλά δεν νομίζω ότι τρυπάει το tempered glass. Πάντα θα μαζεύεις κομμάτια...
Μια δοκιμη που εκανα σε τρυπημα γυαλιου (tempered glass) κατεληξε σε ηχηρη καταστροφη..!!
![]()
Το λαθος δικο μου. Λεπτομερειες αργοτερα μαζι με τις επιτυχημενες δοκιμες και τα ειδικα τρυπανακια γυαλιου.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.