Θάψτε ελεύθερα - Το σκάψιμο δωρεάν

Re: ΘΑΨΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ- ΤΟ ΣΚΑΨΙΜΟ ΔΩΡΕΑΝ

Πω πω φόρα που πήραμε... Μπράβο Δημήτρη για το thead, αλλιώς δε θα τόλμαγα να πω τα παρακάτω εδώ μέσα...:music-smiley-005:

ΟΙ stones των τελευταίων 30 ετών. Ο επόμενος στόχος τους φαντάζομαι ότι είναι μια περίοπτη θέση στο οστεοφυλάκιο το ροκ, το ότι έχουν πολύ καλούς δίσκους τους κάνει πιο αφόρητους
Beatles Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί τόσος ντόρος. Αυτούς τους βοήθησε η απουσία του Λένον για να μη καταλήξουν σαν τους παραπάνω, φανταστείτε να ζούσε ο μακαρίτης τι θα γινότανε.
U2 Τι έχουν να μας πούν ακόμα δηλαδή και ετοιμάζουν δίσκο; Το κακό μα αυτούς είναι ότι θα τους έχουμε για πολύ ακόμα στο σβέρκο μας
Led Zeppelin Οι ιδέες τους φτάνανε για δύο το πολύ LP
Queen κυρίως τη φωνή του δύσκολα την αντέχω για να βγεί πέρα ο δίσκος

και στα δικά μας:

Χατζηδάκης Έλεος πιά, όποια πέτρα και αν σηκώσεις από κάτω είναι. Άσε που πρέπει να σου αρέσει οπωσδήποτε. Αν δεν, είσαι απολίτιστος, ημιάγριος εξ ορισμού.
Νταλάρας Για όσα γράφτηκαν πιο πάνω και άλλα τόσα που βαριέμαι να γράψω.Και μια απορία: τόσα χρόνια βρε παιδιά δεν έχω βρεί ούτε ΕΝΑΝ που να του αρέσει πού πουλάει αυτός ο άνθρωπος;

ουφ, ξαλάφρωσα...

Απάντηση: ΘΑΨΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ- ΤΟ ΣΚΑΨΙΜΟ ΔΩΡΕΑΝ

ΥΕS
Ε.L.P. μέ τόν ξανθό Μανώλη Αγγελόπουλο στά ´πλήκτρα´.
Deep Purple
Scorpions
Phil Collins
Camel
Oλο σχεδόν τό Ηeavy Metal
Y.Γ.
Καί εκατοντάδες πόπ και ψευτορόκ σκουπίδια...
Υ.Γ2
Πύξ-Λάξ :Ο Γιάννης Πάριος τού ελαφρολαϊκού ´ρόκ´

Re: ΘΑΨΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ- ΤΟ ΣΚΑΨΙΜΟ ΔΩΡΕΑΝ

Beatles Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί τόσος ντόρος. ..

επειδή (και μόνο) μπήκες στον κόπο να το τεκμηριώσεις...

Ήλία (no offence) πότε γεννήθηκες ?

Μαλλον δεν εχω καταλαβει το πνευμα του θρεντ ή καποιοι αλλοι δεν το εχουν καταλαβει ή δεν υπαρχει συγκεκριμενο πνευμα. Τι σημαινει "μισω τους Pink Floyd? Aκους το The Piper at the Gates of Dawn ή καποιο αλλο απο τα 5-6 καλυτερα αλμπουμ τους και λες "ΜΠΛΙΑΧ"? Το ιδιο και για τους Ζεπελιν? Για τα σκαθαρια? Τοσες κομματαρες εβγαλαν μεσα σε 7 χρονια και δε σας κανουν? Ακουτε το A day in a life ή το because ή το while my guitar... και μετα τους βαζετε στη λιστα με τα χειροτερα σας? Δε σας πιανω...

Re: Απάντηση: ΘΑΨΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ- ΤΟ ΣΚΑΨΙΜΟ ΔΩΡΕΑΝ

Μαλλον δεν εχω καταλαβει το πνευμα του θρεντ ή καποιοι αλλοι δεν το εχουν καταλαβει ή δεν υπαρχει συγκεκριμενο πνευμα. Τι σημαινει "μισω τους Pink Floyd? Aκους το The Piper at the Gates of Dawn ή καποιο αλλο απο τα 5-6 καλυτερα αλμπουμ τους και λες "ΜΠΛΙΑΧ"? .

Ναι-bye-
ακριβώς αυτό είναι το πνεύμα...:grinning-smiley-043
και ακριβώς αυτό λέω γιά το συγκεκριμένο (μόνο όμως)

Μαλλον δεν εχω καταλαβει το πνευμα του θρεντ ή καποιοι αλλοι δεν το εχουν καταλαβει ή δεν υπαρχει συγκεκριμενο πνευμα. Τι σημαινει "μισω τους Pink Floyd? Aκους το The Piper at the Gates of Dawn ή καποιο αλλο απο τα 5-6 καλυτερα αλμπουμ τους και λες "ΜΠΛΙΑΧ"? Το ιδιο και για τους Ζεπελιν? Για τα σκαθαρια? Τοσες κομματαρες εβγαλαν μεσα σε 7 χρονια και δε σας κανουν? Ακουτε το A day in a life ή το because ή το while my guitar... και μετα τους βαζετε στη λιστα με τα χειροτερα σας? Δε σας πιανω...
Όσον αφορά στη δική μου λίστα δεν πρόκειται για συγκροτήματα που μισώ, από όλους όσους γράφω υπάρχουν κομμάτια που μου αρέσουν πολύ, απλά δεν πρόρεσα να καταλάβω γιατί θεωρούνται τόσο σπουδαίοι εκτός από τους Stones που τα πρώτα τους είναι καταπληκτικά. Το τραβάνε πολύ όμως, αυτό με χαλάει σε αυτούς...

Απάντηση: Re: Απάντηση: ΘΑΨΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ- ΤΟ ΣΚΑΨΙΜΟ ΔΩΡΕΑΝ

Hlias;331823Το τραβάνε πολύ όμως said:
Mηπως σε χαλαει που κανουν οτι γουσταρουν στη ζωη τους εδω και 45 χρονια? Παντως οι δισκοι τους δεν ειναι κακοι.

Τι σημαινει "μισω τους Pink Floyd? Aκους το The Piper at the Gates of Dawn ή καποιο αλλο απο τα 5-6 καλυτερα αλμπουμ τους και λες "ΜΠΛΙΑΧ"? ...

Σημαίνει, among other things: μισώ αυτό το επαναληπτικό, ξεροκέφαλο, αυτάρεσκο, εγωκεντρικό, πομπώδες, εφησυχασμένο, φανταχτερό, μεγαλόσχημο, σπουδαιοφανές Τίποτα, αυτό το ψευδο-Κλασσικό kitsch που παίρνει τον εαυτό του τόσο πολύ στα σοβαρά, το γεμάτο χονδροειδή πολιτικο-κοινωνικά κλισέ που κομίζουν γλαύκα εν Αθήναις, που για να στηθεί και να λειτουργήσει Ζωντανό χρειάζεται 100 νταλίκες να μεταφέρουν τα φωτιστικά και 40 χιλιόμετρα καλώδια - και χρειάζεται 4 πλευρές LP για να διατυπώσει και να αναπτύξει μία-δύο αξιοπρεπείς ιδέες. :icon15:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΘΑΨΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ- ΤΟ ΣΚΑΨΙΜΟ ΔΩΡΕΑΝ

Mηπως σε χαλαει που κανουν οτι γουσταρουν στη ζωη τους εδω και 45 χρονια? Παντως οι δισκοι τους δεν ειναι κακοι.
Όχι, αυτό που με χαλάει είναι ότι τους βρίσκω συνεχώς μπροστά μου σε ειδήσεις, ραδιόφωνα περιοδικά κτλ με καινούριους δίσκους που απλώς δεν είναι κακοί.

Ενα τέτοιο θέμα μέ χιλιάδες διαφορετικές απόψεις και αντιπάθειες σέ συγκροτήματα είναι πολύ πιθανόν νά εξελιχθεί σέ σούπα ή σέ ανούσιες αντιπαραθέσεις..Αρα δέν βγαίνει καμιά άκρη.
Προσωπικά θεωρώ ότι η μοναδική μου συμβολή θάναι η παράθεση τών ονομάτων πού αντιπαθώ...Hδη τόκανα..
Κακώς σχολίασα περί Χατζιδάκι και Deep Purple..

Ενα τέτοιο θέμα μέ χιλιάδες διαφορετικές απόψεις και αντιπάθειες σέ συγκροτήματα είναι πολύ πιθανόν νά εξελιχθεί σέ σούπα ή σέ ανούσιες αντιπαραθέσεις..Αρα δέν βγαίνει καμιά άκρη.
Προσωπικά θεωρώ ότι η μοναδική μου συμβολή θάναι η παράθεση τών ονομάτων πού αντιπαθώ...Hδη τόκανα..
Κακώς σχολίασα περί Χατζιδάκι και Deep Purple..

Ναι μωρε Σπυρο, συμφωνω. Απλα, καποιες αποψεις μου θυμιζουν το "δε μου αρεσει η πιτσα" ή το "σιγα την ομαδουλα τη Ρεαλ. Και τι εγινε που εχει παρει 10 πρωταθλητριων? Επρεπε να παιζει χωρις χορηγο στη φανελα της."

Απάντηση: Re: ΘΑΨΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ- ΤΟ ΣΚΑΨΙΜΟ ΔΩΡΕΑΝ

επειδή (και μόνο) μπήκες στον κόπο να το τεκμηριώσεις...

Ήλία (no offence) πότε γεννήθηκες ?

post 44 ....
εκει να απαντησεις

ειναι και moderator ......:frusty:

:smash::drummer::twoguns:

Ναι μωρε Σπυρο, συμφωνω. Απλα, καποιες αποψεις μου θυμιζουν το "δε μου αρεσει η πιτσα" ή το "σιγα την ομαδουλα τη Ρεαλ. Και τι εγινε που εχει παρει 10 πρωταθλητριων? Επρεπε να παιζει χωρις χορηγο στη φανελα της."

κάτι για πίτσα πήρε το μάτι μου...

κάνα κομμάτι:captain: και για μας?...

"σιγα την ομαδουλα τη Ρεαλ. Και τι εγινε που εχει παρει 10 πρωταθλητριων? Επρεπε να παιζει χωρις χορηγο στη φανελα της."

κι εσύ το γαύρο τον αντιπαθείς κι ας έχει σαρώσει τα πρωταθλήματα.
Αρα, κάτι τέτοια, θα έπρεπε λογικά να τα καταλαβαίνεις ;)

Και εγώ με βαριά καρδιά θα πώ-γιατί δεν μισώ εύκολα μουσικές- τους Πινκ Φλόιντ.Μάλλον για Πινκ Φρόιντ μου μοιάζουν!

Επίσης όλους τους "εξευρωπαϊσμένους" δήθεν Ελληνες που μόνο φθορά προσφέρουν στην Μουσική..

Απάντηση: Re: Απάντηση: ΘΑΨΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ- ΤΟ ΣΚΑΨΙΜΟ ΔΩΡΕΑΝ

κι εσύ το γαύρο τον αντιπαθείς κι ας έχει σαρώσει τα πρωταθλήματα.
Αρα, κάτι τέτοια, θα έπρεπε λογικά να τα καταλαβαίνεις ;)

Ναι, αλλα δε μηδενιζω την ποδοσφαιρικη αξια της ομαδας! Τι να πω δηλαδη? Πως ο Εθνικος ειναι καλυτερη ομαδα?