Μην επιχειρήσετε άλλη επέμβαση πλην της ολικής αντικατάστασης του καλωδίου. Δεν αξίζει τον κόπο..
Επ, περίμενε!
Το πρώτο βήμα (σφάξιμο) είναι εύκολο.
Μετά θέλει, αναπτήρα (ζέσταμα), τράβηγμα τις άκρες, ζέσταμα των άκρων με κολλητήρι και σωστή εφαρμογή σιλικόνης (πιστόλι) για μόνωση, εφαρμογή θερμοσυστελλόμενου και ξανά αναπτήρα για συρρίκνωση και ομοιογενοποίηση της σιλικόνης γύρω από τα σημεία κόλλησης! Το τελευταίο είναι και το δυσκολότερο βήμα!! Η μαγκιά είναι να προκύψει κάτι το οποίο επ'ουδενί δεν θα ενοχλεί στο αυτί.
Σταύρο, αν έφτιαχνες ένα οδηγό για το "σφάξιμο" κι' αν τον συνόδευες μάλιστα με ένα βιντεάκι στο Youtube...
Θα σου είμαστε ευγνώμονες! :worshippy:
Ζητάμε πολλά;![]()
Α 30+ εχουν,πως καταλαβα εγω οτι εχουν καπου 10 ευρω
Δε παιζουν οπως λετε καλα κατευθειαν απο ipod?
Για 30 ευρω παντως χλωμο,ισως αν τα βρω καμια 15αρια το πολυ ευρω σε κανα μαγαζι.
Τωρα για την ανεση...καποιες λιγες φορες δε μου αρεσε η εφαρμογη των in ear.Εχουν πολλα μεγεθη tips στη συσκευασια?
Ευχαριστω εκ των προτερων και συγγνωμη και παλι που ρωτω πραγματα που εχουν ξαναειπωθει.
Δεν ξέρω εάν οδηγούνται σωστά, πάντως (με το απλό tire-up) κατευθείαν στην έξοδο του κινητού μου είχαν τεράστια διαφορά με τα samsung των 20 ευρώ που χρησιμοποιούσα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.