Το νήμα της τάξης Δ

Να βοηθήσω;
Όταν σε τελείως διαφορετικά συστήματα βγάζουν τον ίδιο χαρακτήρα το συμπέρασμα είναι απλό.😉
Επείδη νωρίζω πολύ καλά πως παίζει ο Purifi, (δοκιμασμένος σε αρκετά συστήματα, όπως και στα δικά μου), ο ενισχυτής δεν έχει χαρακτήρα...
Άρα τίποτα δεν είναι απλό...😉

Επειδη δεν μου άρεσε στον άνθρωπο αυτό δεν σημαίνει ότι τα χαρακτηριστικά και η κριτική που ανέφερε για το μηχάνημα ισχύουν και είναι κανόνας...😁

Ποια είναι τα διαφορετικά συστήματα που δοκιμάστηκε ο Purifi και είχαν το ίδιο συμπέρασμα;

Γνωμη μου ειναι οτι αυτη η ιστορια των απολυτα ουδετερων μηχανηματων , που δεν εχουν χαρακτηρα , που εκθετουν τα "χρωματισμενα" συνοδα και αλλα , πρεπει να ληξει. Ολα εχουν χαρακτηρα ειτε μας αρεσει (ο χαρακτηρας αυτος) ειτε οχι. Δηλαδη πριν απο αυτους τους ενισχυτες , τι ακουγε ο κοσμος ?????
Αλλα , για χαρη συζητησης , και να μην εχουν χαρακτηρα , τον ΑΠΟΚΤΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ με το που θα συνδεθουν σε ενα συστημα. Η μηπως ως δια μαγειας "διορθωνουν" και τα υπολοιπα μηχανηματα των συστηματων ?

Γνωμη μου ειναι οτι αυτη η ιστορια των απολυτα ουδετερων μηχανηματων , που δεν εχουν χαρακτηρα , που εκθετουν τα "χρωματισμενα" συνοδα και αλλα , πρεπει να ληξει. Ολα εχουν χαρακτηρα ειτε μας αρεσει (ο χαρακτηρας αυτος) ειτε οχι. Δηλαδη πριν απο αυτους τους ενισχυτες , τι ακουγε ο κοσμος ?????
Αλλα , για χαρη συζητησης , και να μην εχουν χαρακτηρα , τον ΑΠΟΚΤΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ με το που θα συνδεθουν σε ενα συστημα. Η μηπως ως δια μαγειας "διορθωνουν" και τα υπολοιπα μηχανηματα των συστηματων ?
Δεν είπε κανείς ότι ο Purifi με το που θα μπει σε ένα σύστημα θα διορθώσει τα πάντα επειδή δεν έχει χαρακτήρα, το αντίθετο θα έλεγα ότι κάνει διότι είναι πολύ διάφανο μηχάνημα..

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου ότι θα πάρει "κάποιο" είδος χαρακτήρα από τον Προενισχυτη και τα υπόλοιπα συνοδά, και αυτό για εμένα είναι το απόλυτο πλεονέκτημα διότι θέλω ο τελικός να μην "επεμβαίνει" στο κούρδισμα του συστήματος...

Ο Purifi δεν κάνει για όλους, σε αυτό πάλι συμφωνώ, είναι καταπληκτικό μηχάνημα και Μπράβο στον κατασκευαστή του που έβγαλε στο εμπόριο αυτή την τάξη ενισχυτών...

Πριν από αυτόν τον ενισχυτή ο κόσμος άκουγε και ακούει με ότι γουστάρει, έχει κανένας αντίρρηση σε αυτό;
Είπε κανένας πετάξτε τα μηχανήματα σας και πάρτε Purifi;
Oχι φυσικά...

Δεν καταλαβαίνω γιατί δημιουργήθηκε θέμα για τους Purifi, σε όσους δεν αρέσει απλά τον προσπερνατε... 🙂