Στο αυτί του κάποιος τελικά θα ακούσει ήχο που είναι ένας συνδυασμός «χαρακτήρων» .
Του ασφαλειοπινακα , του καλωδίου ρεύματος , του power filter , του προ , του τελικού , των καλωδίων ηχείων , των αντικραδασμικών βάσεων - ακίδων του AV εξοπλισμού και ηχείων , του τύπου ανυψωτήρων καλωδίων , του τύπου και του χαρακτήρα του υλικού κατασκευής του ηχείου , το ίδιο το μεγάφωνο με τα χαρακτηριστικά αυτού , της ποιότητας του υλικού αναπαραγωγής , φυσικά της φροντίδας του χώρου που είναι όλα αυτά απλωμένα καθώς και της «διάθεσης» για μουσική του ακροατή.
Επειδή έχω κ εγώ έναν τέτοιας κλάσης ενισχυτικό class d αλλά σε Hypex X, ο Λευτέρης κ έτσι όπως εγώ το αντελήφθη, θέλει να πει πως δεν αλλάζει τίποτα στο τελικό ηχητικό αποτέλεσμα ή κάτι τέτοιο. Ότι μπει στον purify ..αυτό θα βγεί. Ας με διορθώσουν οι βαθιά γνώστες όπου κριθεί απαραίτητο. Αυτή είναι η γνώμη μου απλά και φυσικά η δικιά μου μικρή προσωπική εμπειρία.

Εάν βάλω στον Marantz pro το φίλτρο 1 ο ήχος που βγαίνει είναι πιο ζεστός και μαραντζενιος . Εάν βάλω το 2 (που είναι κ η προσωπική επιλογή μου ) είναι άφιλτρος κ ουδέτερος. Αυτά διαπίστωσα και με τον Anthem MCA gen 2 και τον class D που είναι ουδέτεροι ας πούμε ή όποιος άλλος δόκιμος όρος υπάρχει.