lefterakis katemakis
AVClub Addicted Member
- 20 October 2025
- 2,017
Ποιος είναι τέλειος;..Έχω ενστάσεις για την παλιά εποχή που έγραφε στο audio
Σχεδόν κανένας..
Ποιος είναι τέλειος;..Έχω ενστάσεις για την παλιά εποχή που έγραφε στο audio
Συγγνώμη δηλαδή, αλλά αν χρειάζονται όλα αυτά τα τσιμπραγκαλα,για να ακούσω σωστά την μουσική μου,καλύτερα να φάω ένα μαγκάλι κάρβουνα, αναμμένα κιόλας
Έτσι είναι ο σκληρός δρόμος του Audio/Ultra Hiend...Συγγνώμη δηλαδή, αλλά αν χρειάζονται όλα αυτά τα τσιμπραγκαλα,για να ακούσω σωστά την μουσική μου,καλύτερα να φάω ένα μαγκάλι κάρβουνα, αναμμένα κιόλας
Ο ορισμός της απλότητας,που διακαώς επιθυμεί ο hiendας.![]()
Όλα αγαπημενε μου φίλε!! Εαν είναι κάτι που έμαθα και μου έμεινε από αυτό το φόρουμ σίγουρα ειναι αυτό!!!Ο ασφαλειοπινακας ???? Και το καλωδιο ρευματος ? Xαρακτηρα ?
Ζογκλερικά που κόβουν την ανάσα σε λεω!!!
Εσύ θα ακούσεις σε blind test την διαφορά με ίδια ηχεία κ ίδιο ντακ θες να μου πεις ;Και έναν μεγάλο gryphon μπορείς να βάλεις.
Το θέμα είναι η διαφορά gryphon π.χ. με purify στον ήχο.
Για την τάξη Δ συζητάμε.
Αν κάποιος έχει κόρνες με 120db ευαισθησία τις κουνάει και μια 2a3.
Το αν ζεσταίνεται ή όχι είναι αδιάφορο
Θα μου κάνεις εσύ μαθήματα συμπεριφοράς;Να μαθει να συμπεριφερεται , ή θα παιρνει απαντησεις αναλογες.
Η class D σε κατηγορία ncore/ purifi θεωρείται ultra hi end αρέσει δεν αρέσει …Τελικά η class d παίζει ή έχει δρόμο ακόμη να φτάσει τις άλλες;
Δεν είναι θέμα ευφυίας αλλά αντίληψης …Γιατι να τους παρει καποιος τοτε ?
Υπαρχουν και ατομα που δεν ειναι εξυπνοι , οπως προφανως υπονοεις .
Σε εμένα απευθύνεσαι ;Ώπα ρε φίλε, σιγά, θα βρεις! που λέμε, ε;
Παντα θα υπάρχουν αυτοί άλλωστε τσάμπα είναι το ποστάρισμα ειδικά αν δεν έχεις κ δουλειέςΔεν χρειάζεται να εξηγήσω τίποτα ρε συ Νάσο, όσοι τους έχουν, ξέρουν...
Απλά υπάρχει κόσμος που δεν δέχεται ότι γράφω, τι να κάνουμε, έτσι είναι η ζωή στα φόρουμ..![]()
Εσύ θα ακούσεις σε blind test την διαφορά με ίδια ηχεία κ ίδιο ντακ θες να μου πεις ;![]()
Η class D σε κατηγορία ncore/ purifi θεωρείται ultra hi end αρέσει δεν αρέσει …
Είναι κάτι σαν τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα με τους παλιούς με τα καρμπυρατέρ…
Οτι θες αγοράζεις οι επιδόσεις όμως ψέματα δεν λένε καλώς ή κακως …
To ultra hi end το ορίζουν οι μετρήσεις κ το πιστοποιεί ο κατασκευαστής τώρα αν κάποιοι έχετε την τάση να ακυρώνεται κ τους ίδιους τους κατασκευαστές κ τις μετρήσεις τους είναι δικό σας θέμα ξεκάθαρα …Ναι ΟΚ, δεν έχω λόγους να αμφισβητήσω αυτό που λες ωστόσο αυτό δεν απαντά ακριβώς σε αυτό που ρώτησα.
Να το κάνω πιο πρακτικό το ερώτημα και να ρωτησω πως θα παίξει για παράδειγμα αντικαθιστώντας ενισχυτές άλλης τεχνολογιας που είναι της τάξης π.χ. του μισού εκατομμυρίου, μια και μιλάμε για απόδοση ultra hi end;
Εύκολα θες να πιστεύεις μάλλον γιατί κ άλλοι έτσι έλεγαν κ τώρα μείς απλά γελάγαμε …Εύκολα στο δικό μου σύστημα.
Αν στο δικό σου δεν ακούγεται, κάπου έχεις κάνει μεγάλο λάθος.
To ultra hi end το ορίζουν οι μετρήσεις κ το πιστοποιεί ο κατασκευαστής τώρα αν κάποιοι έχετε την τάση να ακυρώνεται κ τους ίδιους τους κατασκευαστές κ τις μετρήσεις τους είναι δικό σας θέμα ξεκάθαρα …
Τώρα θέτεις το οικονομικό κ εγώ πάνω σε αυτό έχω να σου πω αν θες να κάνουμε ένα πείραμα ..
Στον ίδιο χώρο θα φέρεις έναν σύστημα του 1 εκατομμυρίου κ εγώ θα φέρω το δικό μου που κοστίζει περίπου 25Κ. Κ εκεί θα γελάσουμε πολύ …
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.