Μην τα "γυρίζεις" τώρα!Έχει ενδιαφέρον όταν ζητούν "κόντρα" από ένα set τελικών των 289 ευρώ με έναν τελικό πολλαπλάσιας τιμης ....
Έτσι βγαινουν τα συμπεράσματα του "παλιού" και των "νέων" ;![]()
Δεν "γυρίζω" τίποτα διότι δεν είναι δικά μου ενισχυτικά, άρα δεν με απασχολεί καθόλου μια τέτοιου είδους κόντρα..Μην τα "γυρίζεις" τώρα!
Με τα νέα τροφοδοτικά,η ψαλίδα θα μικρύνει.
Το δίλημμα είναι Τεχνολογια-στην Τάξη Δ που μετρά καθοριστικα,δεν είναι mosfets εναντίον διπολικων-εναντιον χαρακτηριστε το όπως θέλετε.
Εκεί έχει νόημα μόνο με τον ATC κι αυτός δεν μεταφέρεται.Δεν "γυρίζω" τίποτα διότι δεν είναι δικά μου ενισχυτικά, άρα δεν με απασχολεί καθόλου μια τέτοιου είδους κόντρα..
Αν θες κόντρα για να δεις τι παίζει με τους νέους ενισχυτές, βρες κάποιον που έχει Purifi και είναι ίσης αξίας (μάλλον ακόμα πιο φθηνός είναι) από τον δικό σου τελικό..
Εκεί θα είχε νόημα...
Ρε συ, είναι ιεροσυλία να θες κόντρα με ένα σύνολο των 289 ευρώ, δεν το καταλαβαίνεις;Εκεί έχει νόημα μόνο με τον ATC κι αυτός δεν μεταφέρεται.
Εγώ θέλω να δω αν θα επιβεβαιωθεί η ρήση πως σήμερα με λίγα χρήματα παίρνεις ήχο πολλαπλασιασμού τιμής.Ο καλύτερος τρόπος επιβεβαίωσης είναι ο εμφύλιος.Γιος εναντίον πατέρα.
Και την Τ, τους τριπαθους.Το ιδανικό είναι τέσσερα διαφορετικά συστήματα. Ένα λαμπάτο, ένα σχετικά καλό Α/Β, ένα προσεγμένο τάξη Δ και μια κακή υλοποίηση τάξης Α.
Οι Imperial Triumphant θα παίζουν στο τρίτο και οι Electric Wizard πχ στο τέταρτο.
Στο πρώτο θα βάζω κλαρίνα, ούτια κλπ και στο δεύτερο Run The Jewels και όλα τα σχετικά.
Edit. Την τάξη G ξεχάσαμε γμτ.![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.