AUDIOLYTIC
AVClub Fanatic
- 13 August 2010
- 11,037
Εδω τα εκανε ολα ο ανθρωπος
Επομενως μια αλλη ηχογραφηση , μπορει να αντιστρεψει την εικονα . Φαυλος κυκλος.
That's life![]()
Οτι πεις , εσυ ξερεις καλυτερα ποιο ειναι το απολυτο σημειο αναφορας ολων των ηχογραφησεων , βασει του οποιου κρινονται ολες οι υπολοιπεςNope. Γιατί ξέρεις πως παρουσιάζονται και οι άλλες ηχογραφήσεις.
Οτι πεις , εσυ ξερεις καλυτερα
Καμμια απο τις δυο παρουσιασεις δεν ειναι λαθος.Ναι, γιατί η λάμπα που έχει , έχει αυτόν τον χαρακτήρα που περιγράφει..
Έτσι νομίζει ότι αυτό είναι το σωστό..
(Φυσικά είναι λάθος)
Το λαθος ειναι η αναπαραγωγη, εστω και για λιγο, να μη σε πειθει οτι ακους πραγματικους ανθρωπους να παιζουν πραγματικα οργανα.
Τουτεστιν η ελλειψη μικροδυναμικων και του πληρους αρμονικου φασματος του καθε οργανου, η ακομα χειροτερα
να μην φτανει αυτο με τις αυθεντικες χρονικες σχεσεις.
Αυτο ακριβως.Καμμια απο τις δυο παρουσιασεις δεν ειναι λαθος.
Ουτε η pin point λεπτομερης, ακριβης, κοφτερη περιγραφη, ουτε η σωματωδης με τα περιγραματα να συγχεονται.
Μεγάλη αλήθεια!!Το λαθος ειναι η αναπαραγωγη, εστω και για λιγο, να μη σε πειθει οτι ακους πραγματικους ανθρωπους να παιζουν πραγματικα οργανα.
Θα εβαζα προηγουμενως την ιδια την ηχογραφηση, ασχετως εποχης ακομα και ποιοτητας........................ Υπαρχουν παλιες κακες ηχογραφησεις που μπορουν να σε καθηλωσουν. Και εδω ακριβως μπαινει η αναπαραγωγη ...........................Το λαθος ειναι η αναπαραγωγη,
εστω και για λιγο, να μη σε πειθει οτι ακους πραγματικους ανθρωπους να παιζουν πραγματικα οργανα.
Ειναι "σταθερα" και δεδομενη οπου δεν υπαρχει δυνατοτητα επεμβασης , ή οπου δεν "τολμαμε" να επεμβουμε οταν μπορουμεΗ ηχογραφηση καλως η κακως ειναι δεδομενη, ειναι η σταθερα μας.
.............
Μετά από την πρώτη προσαρμογή των αυτιών και του εγκεφάλου μου στην αρκετά διαφορετική παρουσίαση του ηχητικού γεγονότος (μετά από κανα 2ωρο ακρόασης) αυτό που ένοιωσα είναι ότι αυτός ο ήχος δεν είναι για μένα, δε μου ταιριάζει. Δε μπορώ να το περιγράψω στο 100% αυτό που ένοιωσα. Βαρέθηκα ενώ άκουγα κομμάτια που μου αρέσουν. Σαν να μου ακουγόταν ο ήχος κατακερματισμένος. Σαν να μην υπήρχε ροή.
Και πάλι παρακαλώ μη κρίνετε τις περιγραφές μου, δε μπορώ να το πω καλύτερα.
Ενώ ο ήχος του ενισχυτή είναι εντυπωσιακός, για μένα είναι lifeless.
Είναι ένα μηχάνημα που δε με τραβάει να ακούσω μουσική.......
Ψηλά ο ενισχυτής έχει έκταση δεν έχει όμως σώμα και τον «αέρα» ακριβών ΑΒ και λαμπάτων υλοποιήσεων. Σε καμία περίπτωση δεν ακούγεται κουραστικός ή κάτι άλλο, δεν έχει όμως αυτή τη «χαιεντάδικη» φινέτσα που ζητάνε κάποιοι.
Ναι, γιατί η λάμπα που έχει , έχει αυτόν τον χαρακτήρα που περιγράφει..
Έτσι νομίζει ότι αυτό είναι το σωστό..
(Φυσικά είναι λάθος)
Και γω με λαμπες ακουω (ενισχυτη & phono) και μπορω να ρυθμισω τον ηχο απο πολυ γλυκοηχο μεχρι πολυ αναλυτικο και αυτο το κανω οταν θελω σε λιγοτερο απο 2-3 λεπτα.Ο Στέργιος που ακούει τα ίδια δεν έχει λάμπα.
Tough luck...
Και να'ταν μονο οι λαμπες ?Καλά, όποιος δεν ακούει διαφορά με τις λάμπες ας πάρει ένα ηχειάκι bt και να μην ασχοληθεί άλλο.
Τσάμπα λεφτά δίνει.
Δεν βγάζω άκρη, δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο..Ο Στέργιος που ακούει τα ίδια δεν έχει λάμπα.
Ατυχία...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.