AGROTISS
Supreme Member
Έχεις δίκιο Νίκο. έχω δει τη μουρίτσα τους και είναι γλυκούλια. δεν θα έλεγα όχι για ένα τέτοιο να το έχω στην αυλή του σπιτιού μου στο χωριό.
Προτιμώ πάντως τα ''κατσούλια''
Προτιμώ πάντως τα ''κατσούλια''
costas 1965 δύο πράγματα....
1..:ernaehrung004: για τα κουταλάκια
2.. υπάρχει δυνατότητα να βρώ - βρείς τέτοιο ξύλο. Με το ανάλογο κόστος βεβαίως, και κυρίως με ρόζους άν είναι δυνατόν. Σε διαστάσεις περίπου 90χ60χ40 η και μεγαλύτερο....
Σε ευχαριστώ.
Για αυτές τις διαστάσεις ελιάς είναι πολύ δύσκολο.
Για να βγει αυτή η φέτα με ρόζους & νερά θέλει πολύ μεγάλο & πολύ γέρικο δέντρο. Ειδικά το πλάτος στους 60 πόντους είναι μια μεγάλη δυσκολία ώστε να το βρεις.
Δεν γνωρίζω κάπου να υπάρχει έτοιμο ή προς πώληση. Την καλημέρα μου.
Eχεις απόλυτο δίκιο φίλε. Δεν έκανα διευκρίνηση. :bang: Χιλιοστά εννοούσα..:smash: Αλλάζει κάτι η μπάαααααα.....
Πρωτος ο παππους με τις ιδεες του.
Τι διαστασεις εχει η χτενα? Εχω οξια, μηπως φτιαξω και γω μια...
Ωραία χτένα. δεν μου φτιάχνεις και μένα μία να την κάνω δώρο στην πεθερά μου μιας και δεν έγινα παππούς ακόμα ;
Πολύ ωραία τελικά η επιλογή των χρωμάτων!!! Το εποτελεσμα είναι νομίζω καταπληκτικό!Tελειωσε και το ελκηθρο του Αη Βασιλη!
![]()
Αφου κολληθηκε σε 3-4 σημεια που το ειχε σπασει το παιδακι, οταν προσπαθησε να το τριψει με γυαλοχαρτο, βαφτηκε και βερνικωθηκε.
Βοηθησαν αρκετα τα προγραμματα που δοκιμαζεις χρωματα (thanks Yiannis)
Εδω το κυριως κουφαρι που βαφτηκε βαθυ κοκκινο οπως επρεπε.
![]()
Εδω τα υπολοιπα τεμαχια χρωματισμενα και περασμενα βερνικι νερου (τα μπουκαλακια στα αριστερα)
![]()
Και εδω η συναρμολογηση των τεμαχιων με ξυλοκολλα
![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.