Έριξα κάτι για την μακροζωία του μοτέρ, αλλά δεν το συστήνω γιατί είναι δικό μου "παρασκεύασμα" και δεν μπορώ να ξέρω πως θα το "χειριστεί" κάποιος άλλος...Κανενα σπρέι επαφων εριξες στο αλπς;
Έριξα κάτι για την μακροζωία του μοτέρ, αλλά δεν το συστήνω γιατί είναι δικό μου "παρασκεύασμα" και δεν μπορώ να ξέρω πως θα το "χειριστεί" κάποιος άλλος...Κανενα σπρέι επαφων εριξες στο αλπς;
Το λεω γιατι αν εχω καταλαβει καλα, εχει μεινει καιρο αχρησιμοποιητος και θα εχει μαζεψει μακα το ποτενσιομετρο.Έριξα κάτι για την μακροζωία του μοτέρ, αλλά δεν το συστήνω γιατί είναι δικό μου "παρασκεύασμα" και δεν μπορώ να ξέρω πως θα το "χειριστεί" κάποιος άλλος...
Α! Τι ακουστικες διαφορες παρατηρεις [mention]vlad66 [/mention]
Το λεω γιατι αν εχω καταλαβει καλα, εχει μεινει καιρο αχρησιμοποιητος και θα εχει μαζεψει μακα το ποτενσιομετρο.
Έχει παίξει πολύ λίγο σε ακαπνο σπίτι ,με νοικοκυρά υποχόνδρια με την καθαριότητα και έμεινε τυλιγμένος με... 200 μέρα πλαστικό με φουσκάλες,όταν τον φύλαξα.
Εξάλλου δεν έχει πουθενά εξαερισμό,είναι κλεισμένος, καθ'υπερβολή,ερμητικά.
Συγχαρητήρια και από μένα για την επιμονή και την υπομονή στη λεπτομέρεια..Καλό hi-end είναι το βαρύ hi-end
Γνωμικό κλεμμένο από τον σημερινό μας Πρόεδρο...
Τα οφέλη από ένα βαρύ μηχάνημα είναι πρώτα απ' όλα να απομονώνονται οι κραδασμοί που επηρεάζουν τα χαρακτηριστικά των ηλεκτρονικών εξαρτημάτων.
Το βάρος στην βάση και όχι στο καπάκι "χτυπάει" ακριβώς εκεί που πρέπει.. θα εξουδετερώσει τους κραδασμούς πριν αυτοί φτάσουν στην πλακέτα με τα εξαρτήματα.
Το συγκεκριμένο μηχάνημα μάλιστα ήταν πολύ "μπροστοβαρές" γιατί μπροστά έχει χοντρά αλουμίνια ενώ τα υπόλοιπα τμήματα είναι λεπτές λαμαρίνες και αλουμινένια βάση.
Ούτε ο Μ/Σ δεν ήταν σε θέση να "μοιράσει" λίγο πιο σωστά το βάρος.
Τώρα ελπίζω να έχω πιο σωστό καταμερισμό βάρους (δεν το έχω δει στην πράξη ακόμα) και αν ναι, αυτό θα σημαίνει πιο αποτελεσματική απορρόφηση κραδασμών και δονήσεων.
Δράπανο λέγεται το παιχνιδάκι το οποίο το έχω καιρό αλλά είναι η 1η φορά που έκανα σοβαρή δουλειά με αυτό..
Laser και μετρητής Depth όλα τα λεφτά !!
View attachment 269991
View attachment 269992
Ευχαριστώ !!!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.