Powerbuy για Sharp Aquos LC46XL2E

Είχα πάρει τηλέφωνο στην expansys και μου είπαν ότι οι Sharp έχουν πρόβλημα με Ελλάδα γιατί ο Έλληνας αντιπρόσωπος "κολλάει" επίτηδες και παράνομα τις διαδικασίες της εγγύησης ταλαιπωρώντας τους αγοραστές.

Καπάκι μίλησα με τον αντιπρόσωπο της Sharp και μου είπε "Δεν μπορούμε ασφαλώς να μην δεχτούμε χαλασμένη Sharp, αλλά ή θα πρέπει να πληρώσεις την επισκευή (κι ας είναι σε εγγύηση) ή θα περιμένεις ΠΟΛΥ. Όταν τον ρώτησα αν έχει κάποιο συγκεκριμένο παράδειγμα μου είπε για έναν τύπο που πήρε την TV του μετά από 4 μήνες.

Και το κερασάκι:
Όταν τον ρώτησα "Δηλαδή έχετε φτιάξει ένα μηχανισμό α-λα δημόσιο (καθυστέρηση σαν τιμωρία) να αποθαρρύνετε τους καταναλωτές να παίρνουν απ' έξω ώστε να βγάζετε κι εσείς σαν ενδιάμεσος μου απάντησε ευθαρσώς:

"Ναι, ακριβώς!"

Ήθελα να ξερα εκείνος ο μαυροιάπωνας που τις φτιάχνει στη φάμπρικα το ξέρει ότι βγάζει πολύ λιγότερα από τον εισαγωγέα;
ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΕΤΣΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ!!! ΜΕΓΑΛΟ ΘΡΑΣΟΣ!:angry::angry::angry:

Έπρεπε να ηχογραφήσει κάποιος τη συνομιλία και να του στείλει ΑΥΤΟΥ του κύριου, που επειδή ΕΤΥΧΕ να έχει κάποια κεφάλαια και το παίζει εισαγωγέας, ένα εξώδικο και ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ η συνομιλία να πάει στην ένωση καταναλωτή, και στην Ευρωπαικη αντιπροσωπία της SHARP, και μετά ΑΝ τολμουσε να ξανακανει τον εισαγωγέα εμένα να μου γράφατε....:violent-smiley-030:

Κάτι τέτοιοι, ΔΕΝ έχουν βρει ακόμα τον άνθρωπό τους και γι αυτό τα λένε αυτα!:furious3:

Y.Γ. ΣΥΓΝΩΜΗ για το ύφος μου, αλλά ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ αν έχουν έτσι τα πράγματα και μια κορυφαία εταιρία σαν την SHARP θάβεται στην Ελλάδα, ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ λόγω ΚΑΚΙΣΤΗΣ αντιπροσωπείας, είμαστε για γέλια ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ!

Last edited:
Sorry!!! Ξαναμετραω χαρουμενος:
LC52XL2E : 5 ---> Zazou8, Zazou8, Zazou8, Stargreek, Patraboy
LC46XL2E : 8 --> Wizzeled, Wizzeled, Tromb1, Djx33, z-130, skalex, zazou8, etien
LC42XL2E : 3 ---> BugsBunny, Spiros Ntoutsis
, nasosto

Συνολο 16 ελα παρε παρε να γινουμε περισσοτεροι!
Παιδιά εγώ θα έλεγα να πάρετε τιμές για όσοι είστε τώρα να ελέγξετε και διαθεσιμότητα τεμαχίων για τον αριθμό που θέλετε από τον μειοδότη. Αν μαζευτείτε υπερβολικά πολλοί ίσως να μην μπορεί αυτός που θα σας δώσει την καλύτερη τιμή να σας εξυπηρετήσει όλους μαζί και να χρειαστεί κάποιοι να περιμένουν...

Έχουμε καμια επίσημη τιμή από τον Etien, από το Mega-Κοτσώβολος, ή από κάποιον άλλο???

Και με τη διαθεσιμότητα ΤΙ παίζει τελικά????

ΜΗΝ μείνουμε ΧΩΡΙΣ τηλεόραση τα Χριστούγεννα! :ernaehrung004:

Υ.Γ. Πάντως, με την Sony 46X3500 να έχει φθάσει στα 2600 ευρώ, θα πρέπει να βρούμε τιμή ΚΑΤΩ από 2000 ευρώ για την 46αρα Sharp (δεδομένου και του powerbuy) για να πει κανείς ότι θα αξίζει η αγορά της τελικά! :antlers:

Παιδιά εγώ θα έλεγα να πάρετε τιμές για όσοι είστε τώρα να ελέγξετε και διαθεσιμότητα τεμαχίων για τον αριθμό που θέλετε από τον μειοδότη. Αν μαζευτείτε υπερβολικά πολλοί ίσως να μην μπορεί αυτός που θα σας δώσει την καλύτερη τιμή να σας εξυπηρετήσει όλους μαζί και να χρειαστεί κάποιοι να περιμένουν...

Εχεις ενα δικιο, αν και μας βλεπω να μειωνόμαστε γιατι μ αυτα που ακουω για διαθεσημότητα αν ειναι να καθυστερήσει το powerbuy θα παω να την χτυπησω οπου την βρω, οσο την βρω αρκει να την βρω! παιδες με τιw τιμεw τι εγινε? εγω εχω κανει καποιες κινήσεις και περιμένω απαντηση και αυριο σχεδιάζω κι αλλη κινηση (Ευχαριστώ Gataros).
Ο κοτσωβολος τι λεει? αντε να τελειώνουμε γιατι αν δεν την βρω διαθέσημη (τωρα που αποφασισα) θα φαω τα λ7 σουβλάκια και θα κρατήσω την crt! ελα παμε παμε παμε :p:p:p

Επίσης, πανευρωπαϊκή εγγυηση ειναι οτι μπορεί να παει σε οποιαδήποτε αντιπροσωπία στην ΕΕ για επισκευή αλλα δεν μου είπαν για ποσο και δεν ξερω τι αντιμετόπηση μπορει να εχεις απο την ελληνικη ατιπροσωπία κλπ.... οπότε λεω να αποκλείσουμε το axpansys, που ειναι ενα απο τα μαγαζιά που εστειλα μαιλ για τιμες. (πορσωπικά δεν εχω μεινει καθολου ευχαριστημένος απο τις απαντήσεις τους) αυταααα (ναι με edit το εγραψα :P)

Last edited:
Kαλησπερα, οπως εχω πει πιο πανω περιμενω τιμη/διαθεσιμοτητα απο Κοτσωβολο την ερχομενη Τεταρτη. Του εχω πει οτι η τιμη θα πρεπει να ειναι κατω απο τις 2000 ευρω. Τωρα αλλο τι λεω εγω και αλλο τι θα μου πει αυτος στο τελος.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ etien!:ernaehrung004:
Αναμένουμε την τιμή το συντομότερο δυνατόν..... Όταν λες την ερχόμενη Τετάρτη εννοείς μεθαύριο ε???

Άντε να δούμε...:smash:

Kαλησπερα, οπως εχω πει πιο πανω περιμενω τιμη/διαθεσιμοτητα απο Κοτσωβολο την ερχομενη Τεταρτη. Του εχω πει οτι η τιμη θα πρεπει να ειναι κατω απο τις 2000 ευρω. Τωρα αλλο τι λεω εγω και αλλο τι θα μου πει αυτος στο τελος.

Οντώς το ειπε οτι ειναι για Τεταρτη! Sorry το ξεχασα :bang::bang::bang::ernaehrung004:

φιλε etien λαθος εκφραση...εκλεισε στα 2500 (και αγοραστηκε απο τα αλλα παιδια)..και λεω 2500 γιατι υπηρχαν και 12 ατοκες

φιλε etien λαθος εκφραση...εκλεισε στα 2500 (και αγοραστηκε απο τα αλλα παιδια)..και λεω 2500 γιατι υπηρχαν και 12 ατοκες

Sorry φιλε Vasdar παρανοησα. Ελπιζω να μην εξυσα πληγες.

Αν πραγματικά την θέλεις πάρε τον Σάββα τηλέφωνο και πες του να την στείλει electronet Πρέβεζας και να στην φέρουν από εκεί ή από την κοντινότερη Electronet τέλος πάντων. Εδώ άλλοι παραλλάβανε με μεταφορική από Ρόδο - Αθήνα. Το κουτί μου είπε ο Βασίλης γράφει ότι αντέχει μέχρι 210Kg πίεσης κι είναι πολύ προσεγμένη κατασκευή για να παρέχει ασφάλεια. Απλά αποφάσισε και κάνε την κίνησή σου. Μην κάθεσαι μοιρολατρικά και χάσεις την ευκαιρία. Εγώ αντιμετώπισα πρόβλημα με την πιστωτική μου (η προέγκριση των χρημάτων που είχα κάνει για technikdirekt δεν έχει αποδεσμευτεί ακόμη παρά το ότι φαίνεται η ακύρωση της παραγγελίας στην τράπεζα που μου έχει εκδώσει την πιστωτική) με αποτέλεσμα να μην μπορώ να χρεώσω το υπόλοιπο ποσό με τον τρόπο που είχαμε συμφωνήσει αλλά κίνησα θεούς και δαίμονες για να επιτραπεί να γίνει υπέρβαση πίστωσης και να χρεωθεί το ποσό αύριο το πρωί.
Όλα εξαρτώνται από το πόσο την θέλεις. Λύση πάντα υπάρχει.

Από προσωπική εμπειρία όσες φορές ζήτησα τιμή από Κοτσώβολο δεν έμεινα ευχαριστημένος. Μου φαίνεται από τους πιο ακριβούς και αδιάλλακτους στις τιμές. Δεν ξέρω αν άλλα μέλη έχουν άλλη άποψη-εμπειρία. Αρκετά καλές τιμές μου έχει δώσει η Expert αλλά κάνανε πολύ κακή εντύπωση με την προσπάθεια εξαπάτησης μελών του forum (και πόσων άλλων πελατών εκτός αυτού και εκμεταλλευόμενοι την άγνοιά τους) με την πώληση κάποιων demo κομματιών για καινούργια συγκεκριμένου μοντέλου τηλεόρασης (Sony 40D3000). Και το Πλαίσιο έκανε επίσης πολύ καλές τιμές. Δοκιμάστε και με την Electronet μέσω κυρίου Μοσχίδη. Αυτά από προτάσεις μεγάλων αλυσίδων.

συμφωνω αλλα νομιζα οτι οταν δινεις 1000000 δρχ πρεπει να μην ανησυχεις για τιποτε αλλο παρα μονο για το ποια ταινια θα δεις πρωτη..(μολις μου ηρθε σε blue ray το 300 απο αλλο μελος του forum):flipout:

etien επιμενω: που το ειδες το πιασαρικο? αυτο ειναι οτι πιο μιζερο μπορουσα να βαλω:flipout:

Καληνυχτα μαγκες
(Wizzeled sorry αν σου @@@@@ το νημα αλλα τα ιδια εκαναν και σε μενα..δεν βαζουν μυαλο αυτοι-bye-

(Wizzeled sorry αν σου @@@@@ το νημα αλλα τα ιδια εκαναν και σε μενα..δεν βαζουν μυαλο αυτοι-bye-

Ότι και να λες απόψε γίνομαι senior ο κόσμος να χαλάσει. Si senior ... άλλο ένα έμεινε. Εξάλλου τα παιδιά είναι οργανωμένα. Τιμές περιμένουν και τυχόν επιπλέον άτομα που ενδιαφέρονται. Όταν τους έρθουν οι τιμές οι άσχετοι θα το βουλώσουμε :silly:

Μια χαρα ειμαι! Αυτο που με παραξενευει δεν ειναι να π1δ@μ3 το θεμα αλλα να στελνω mail σε μαγαζια με μια παραγγελια 32000Ε περιπου και να μου απαντανε οποτε και αμα προλαβουν και αμα δε βαριουντε και αφηνω τηλεφωνα και δεν με παιρνουν και τετοια! αυτο με τα post το εχω συνιθησει και να σου πω την αληθεια μ αρεσει :aktion033::aktion033::aktion033::D:D

Μια χαρα ειμαι! Αυτο που με παραξενευει δεν ειναι να π1δ@μ3 το θεμα αλλα να στελνω mail σε μαγαζια με μια παραγγελια 32000Ε περιπου και να μου απαντανε οποτε και αμα προλαβουν και αμα δε βαριουντε και αφηνω τηλεφωνα και δεν με παιρνουν και τετοια! αυτο με τα post το εχω συνιθησει και να σου πω την αληθεια μ αρεσει :aktion033::aktion033::aktion033::D:D
Ααααα φίλε μου έτσι είναι. Τα ίδια είχα τραβήξει κι εγώ με το powerbuy της 40D3000 παρέα με τον Ulv3r. Το κάνουν γιατί η τιμή που τους πιέζεις να σου δώσουν είναι τόσο χαμηλή που ισοδυναμεί στο κέρδος που θα βγάλουν από 2-3 τηλεοράσεις που θα πουλήσουν στα χρήματα που θέλουν αυτοί συν ότι πρέπει να ασχοληθούν με την διανομή πόσων τεμαχίων συν ότι πρέπει να βρούνε διαθεσιμότητα τόσων τεμαχίων σε συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Μην νομίζεις. Όλα αυτά θέλουν αρκετή οργάνωση και προγραμματισμό γιατί οποιαδήποτε λάθος κίνηση μπορεί να τους κοστίσει κράξιμο εδώ μέσα από κάποιους χρήστες και δεν είναι και αυτό ακριβώς που επιδιώκουν οι μεγαλοαλυσίδες καταστημάτων. Μην νομίζεις ότι δεν υπάρχουν κάποιοι από τις εταιρίες και τις αλυσίδες που ασχολούνται με το forum και παρακολουθούν όσα γράφονται για να ξέρουν τι προτείνουμε και τι λέμε. Το google μας βγάζει πρώτους σαν αναζήτηση σε ότι έχει σχέση με τηλεόραση και τιμές και απορίες.

Φιλε Vasdar, και η photo και το ονομα σε "ταξιδευουν", παροτι εσυ νομιζεις το αντιθετο. Αυτο εννοω πιασαρικο.